KRIOS TAVROS DIDIMOI KARKINOS LEON PARTHENOS ZYGOS SKORPIOS TOKSOTIS AIGOKEROS YDROXOOS IXTHEIS

 

loading...

Η Νέα Σελήνη γίνεται 16 Απριλίου 2018 στις 4.57΄π.μ. ώρα Ελλάδος, στην 26.02΄μοίρα του Κριού και με συντεταγμένες Αθηνών έχουμε ένα χάρτη με ωροσκόπο στις 9.09΄των Ιχθύων και μεσουράνημα στις 18.10΄του Τοξότη.

Νέα Σελήνη της παρόρμησης θα την λέγαμε, αφού οι επτά από τους έντεκα πλανήτες του χάρτης της, είναι σε παρορμητικά ζώδια με δύσκολους συνδυασμούς μεταξύ τους.

Η σταθερότητα της θέσης του Δία και της Αφροδίτης που βρίσκονται σε όψη αντίθεσης μεταξύ τους, δεν διευκολύνει την κατάσταση, αφού η Αφροδίτη του Ταύρου ζητά πεισματικά την δική της οικονομική ασφάλεια από την μια, και ο Δίας, που βρίσκεται επάνω σε κρίσιμη μοίρα, από την άλλη υποστηρίζει με υπόγειο τρόπο και σκοπιμότητα τα συμφέροντα των άλλων.

Όλο αυτό το διάστημα η πιο σημαντική όψη του πλανητικού σκηνικού, είναι το εξάγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, που εξασφαλίζει μάλλον τα συμφέροντα των δυνατών, με τρόπο όχι και τόσο ορθόδοξο, αλλά μέσα από κρίσεις δυσδιάκριτες και μάλλον κατασκευασμένες ειδικά για συγκεκριμένους δυνατούς παίκτες.

Από τον συγκεκριμένο χάρτη λείπει τελείως το στοιχείο του αέρα, ενώ ο Ερμής ταλαιπωρημένος βρίσκεται σε στάση, μετά την αναδρομή του μέσα στον παρορμητικό Κριό, για να πάρει πάλι την ορθή πορεία του. Αυτό μας μαρτυρά ότι η επικοινωνία βρίσκεται στο ναδίρ και ότι νέο κυκλοφορεί είναι πολύ νεφελώδες, τα δε συμπεράσματα που προκύπτουν είναι βιαστικά και αναξιόπιστα.

Νέα Σελήνη 16,4,2018

Ας δούμε όμως σε αυτόν τον χάρτη, τις παρέες των πλανητών και τι λένε μεταξύ τους, για να υποψιαστούμε τα μελλούμενα.

Τα φώτα της Νέας Σελήνης βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής με τον Ουρανό. ο οποίος είναι έτοιμος να επισκεφθεί για λίγο τον Ταύρο και να ξαναγυρίσει με νέα αιτήματα στον Κριό, μέσα σε αυτόν τον χρόνο.

Ο Ουρανός μέσα από την αναιρετική μοίρα όπου βρίσκεται αυτήν την χρονική περίοδο, σίγουρα έχει πολλαπλασιασμένο όλο τον παρορμητισμό του πολεμοχαρή Κριού, ανατρέποντας όλα τα κατεστημένα για να δώσει χώρο στα καινούργια που έρχονται, χωρίς να ενδιαφέρεται για τις απώλειες που μπορεί να προκαλεί στο διάβα του.

Το αίτημα του είναι αλλαγή εδώ και τώρα και μαζί με την Νέα Σελήνη μας υποδεικνύει τον χρόνο και τον χώρο, που στον συγκεκριμένο χάρτη για την Ελλάδα, είναι ο οίκος των αποκτημάτων μας και των εσόδων που πρέπει να βρεθούν πάση θυσία. Τα ίδια λέει και η Αφροδίτη με τον Δία που ζητάνε σταθερές πηγές εσόδων, που θα εξασφαλίσουν πόρους επιβίωσης αλλά και κάλυψη υποχρεώσεων.

Ο Δίας υποστηριγμένος από τον Πλούτωνα έχει τον λόγο, και θα βρει λύσεις αλλά αργότερα, αφού τώρα είναι ανάδρομος και προς το παρόν βγάζει σκάνδαλα και υπερβολές του παρελθόντος στην επιφάνεια.

Ο Ερμής τερμάτισε μόλις την αναδρομή του, πολύ κοντά στον Χείρωνα, ο οποίος βρίσκεται στην πιο δύσκολη από τις αναιρετικές μοίρες του ζωδιακού (29.55΄ των Ιχθύων), τερματίζοντας ένα πεντηκονταετή κύκλο και αρχίζοντας από τον αρχή σε λίγες μέρες, και στην διάρκεια αυτού του φεγγαριού, ένα νέο κύκλο στον ζωδιακό, που σίγουρα θα φέρει σημαντικές αλλαγές στα θέματα του.

Μην ξεχνάμε όμως ότι ο Χείρωνας ήταν και ο δάσκαλος του πολέμου, οπότε πολύ πιθανόν να δούμε την επίδειξη νέων όπλων, που με καμάρι έφτιαξαν για εμάς χωρίς εμάς, για να διασφαλίσουν την πολυπόθητη ειρήνη, όπως διαλαλούν.

Ο Άρης, κλασικός θεός του πολέμου, βρίσκεται παντοδύναμος στον Αιγόκερω αυτό το διάστημα και τώρα σφηνωμένος μεταξύ του Κρόνου και του Πλούτωνα, παντοδύναμων εξίσου με αυτόν και όλοι μαζί κάνουν ένα μείγμα εξαναγκασμού, βίας και ασφυξίας προκειμένου να εξασφαλίσουν έκαστος την δική τους θέση κυριαρχίας, με οποιοδήποτε κόστος. Σκληρός αγώνας για την επιτυχία, καθώς και η επιδίωξη καθαρά εγωιστικών στόχων και σκοπών είναι το ζητούμενο τους.

Ο Βόρειος Δεσμός συμμετέχει σε δύσκολο σχηματισμό Yod με τον ωροσκόπο και τον Κρόνο σαν να μας δείχνει τον δρόμο προς την έξοδο σωτηρίας, που δεν είναι άλλη από την ισορροπία του ιδεατού με την πραγματικότητα.

Άφησα στο τέλος τον ωροσκόπο στους Ιχθύες με τον κυβερνήτη του Ποσειδώνα να βρίσκεται εν οίκω, σαν να θέλει να μας κρύψει την αλήθεια, που είναι τόσο σκληρή, για να μας προφυλάξει από την απογοήτευση και την αποθάρρυνση που προκύπτει, βλέποντας την ωμή αλήθεια που δεν χωνεύεται με τίποτα. Ίσως θέλει να ωραιοποιήσει την σκληρή πραγματικότητα και να μας ναρκώσει πριν την αναγκαστική εγχείρηση που πρέπει να υποστούμε.

Ας φαντασθούμε λοιπόν πως όλα είναι για κάποιο λόγο που λέγεται εξέλιξη. Πολλές φορές θέλει γκρέμισμα ότι έχει παλιώσει, για να δεχθεί το καινούργιο στην θέση του.

Ας είμαστε ανοικτοί στο καινούργιο, που μπορεί να μην είναι εκεί που το ψάχνουμε αλλά σε άλλο επίπεδο πιο πνευματικό, που και αυτό θέλει δουλειά και δοκιμασίες για να το αποκτήσεις!

Καλή Νέα Σελήνη με νέες ιδέες και ψηλά το ηθικό!

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

loading...

Οι μέρες του νέου μήνα, έχουν σαν αστρολογικό επίκεντρο και μέχρι τις 15/04 τον ανάδρομο Ερμή και τις επιρροές του σε όλα τα ζώδια. Σίγουρα και η Αφροδίτη μέσα στον ζωδιακό οίκο που ελέγχει, τον Ταύρο, θα δώσει χρήμα και συναισθηματικές ευκαιρίες, που θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια


Κριός: Φυσικά και είστε οι πιο προβεβλημένοι της εποχής, με τον Ήλιο να είναι μέσα στον ζωδιακό σας οίκο, και ήδη να έχει αρχίσει να λύνει προβλήματα, αλλά και να φέρνει ευκαιρίες όλων των ειδών. Πολλά αυτά που θα ακούσετε και που θα σας υποσχεθούν, κρατήστε ωστόσο μικρό καλάθι.

Αστρολογική τύχη: 5/5


Ταύρος: Η προσοχή σας, θα πρέπει αυτήν την εποχή, να εστιαστεί στα οικονομικά σας, που θα σας αποδώσουν φήμη, υλική άνεση αλλά και μια πολλή πιο καλή ψυχολογία, για να αντιμετωπίσετε όλα τα υπόλοιπα που σας αγχώνουν. Η Αφροδίτη που σας πλησιάζει 01 / 04, θα φέρει λύσεις και στις σχέσεις.

Αστρολογική τύχη: 4/5


Δίδυμοι: Εσείς μην δίνετε όλο τον καλό σας εαυτό και πολύτιμο χρόνο, για να πείσετε για το ποιοι είστε. Με τον αεικίνητο σας κυβερνήτη να γυρνάει σε ανάδρομη τροχιά έως και 15 Απριλίου, θα έχετε την ευχέρεια να λύστε προβλήματα … που μέχρι τώρα σας κρατούσαν καθηλωμένους.

Αστρολογική τύχη: 5/5


Καρκίνος: Μην βιάζεστε να χαρείτε και να βγάλετε τα συμπεράσματα σας, για άτομα που εδώ και καιρό σας πολιορκούν ερωτικά. Με τον Ερμή να πλησιάζει την Αφροδίτη, πιθανόν και κάποια ψέματα – υπερβολές, να έρθουν στην επιφάνεια. Μην κλείσετε και αυτή την φορά τα μάτια.

Αστρολογική τύχη: 5/5


Λέων: Η σκέψη η εμμονική που υπάρχει στο μυαλό κάθε Λέοντα, είναι να γίνει πλούσιος, διάσημος και να έχει έναν ποιοτικό σύντροφο στην ερωτική του ζωή. Με τον Ήλιο να είναι για 3 ακόμη εβδομάδες, στον πύρινο Κριό, εσείς που θα το προσπαθήσετε, σίγουρα θα το καταφέρετε.

Αστρολογική τύχη: 4/5


Παρθένος: Φυσικά και το σύμπαν θα βοηθήσει το ζώδιο σας, μέσα σε αυτήν την εποχή της Άνοιξης και του Απριλίου, να φέρει τα αποτελέσματα που επιθυμεί σε κάθε τομέα. Φροντίστε όμως μέχρι τότε, να κλείσετε μόνιμα και οριστικά τις πόρτες στο παρελθόν και τους ανεπιθύμητους.

Αστρολογική τύχη: 5/5


Ζυγός: Μπορείτε αυτήν την περίοδο … που ο Ερμής θα είναι σε μη κανονική φορά, να θίξετε μέσα στην σχέση σας, και στον άνθρωπο σας, κάποια ζητήματα, που σας απασχολούν, αλλά και που πρέπει πια να επιλυθούν, για να πάτε και πιο κάτω σαν ζευγάρι, ίσως και σε έναν γάμο – συγκατοίκηση.

Αστρολογική τύχη: 3/5


Σκορπιός: Εσείς και με την Αφροδίτη να έχει περάσει σε ένα ισχυρό γήινο ζώδιο, το πιο πιθανόν είναι … να δεχτείτε επισκέψεις και επικοινωνίες, από παλιές σας αγάπες και γνωριμίες, που ποτέ δεν ολοκληρώθηκαν. Στα καλά της περιόδου συμπεριλαμβάνονται και χρήματα, από νομική – κληρονομική υπόθεση.

Αστρολογική τύχη: 5/5


Τοξότης: Θα χρειαστεί μέχρι να λήξει ο μήνας του Κριού, να μην φανείτε υπερβολικοί σε λόγια και πράξεις, προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αφήστε και λίγο χρόνο …. για να δείτε και εσείς από την δική σας την σκοπιά, τι μπορεί τελικά να σας προσφέρει και για ποιον λόγο.

Αστρολογική τύχη: 5/5


Αιγόκερως: Θα έχετε μια εξαιρετική ψυχολογία, που θα έλξει πολύ νέο κόσμο στα περιβάλλοντα σας, και ειδικά εσείς που είστε ακόμη μόνοι – εργένηδες, να ανταμώσετε τον άνθρωπο που σας ταιριάζει. Επίσης, μην αφήνετε την εργασία και τα οικονομικά σας, σε χέρια τρίτων.

Αστρολογική τύχη: 5/5


Υδροχόος: Μια καλή είδηση, θα σας έρθει μέσα σε αυτή την εβδομάδα, και που θα σας κάνει να αισθανθείτε και πάλι καλά … σε υποθέσεις οικονομικών – εργασίας. Επίσης, ερωτοφιλία που σας κυκλώνει αλλά δεν εκδηλώνεται, θα σας μιλήσει πολύ πιο ανοιχτά.

Αστρολογική τύχη: 4/5


Ιχθείς: Αν έχετε κάποια ερωτική εκκρεμότητα με το πρόσφατο παρελθόν σας, ετοιμαστείτε για επικοινωνίες και προτάσεις για συνάντηση. Τα άστρα του ουρανού και οι όψεις τους, είναι σίγουρο ότι θα δώσουν σε κάθε Ιχθύ, αυτό που ζητά - ονειρεύεται… όσο δύσκολο και να είναι.

Αστρολογική τύχη: 5/5

 

 

loading...

Μας χρειάζεται να ξέρουμε τα μελλούμενα? Πολλά έχουν γραφτεί για αυτό το θέμα. Δεν θα πω κάτι καινούργιο, απλά θα μεταφέρω αυτά που κατά καιρούς έχω σκεφτεί, αμφισβητήσει, αναθεωρήσει, και καταλήξει μέχρι στιγμής.
Το αιώνιο ερώτημα, που δεν είναι μόνο δικό μου, αλλά όλων όσων έχουν ασχοληθεί με την μελέτη της Αστρολογίας, είναι “Γιατί να ξέρω από πριν τι μέλλει γενέσθαι”?
Η απάντηση που κατά καιρούς έχω ακούσει είναι “ Το ίδιο είναι να βγεις στην βροχή με μία ομπρέλα, ή χωρίς αυτήν”?
Κατόπιν μακροχρόνιων σκέψεων και προβληματισμού πάνω σε αυτό το θέμα, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι, ΝΑΙ, την χρειάζομαι την “ομπρέλα”, αλλά και τα αποτελέσματα της “βροχής” είναι δύσκολο να τα καθορίσω!
Δηλαδή την “βροχή” μπορώ να την αποφύγω μένοντας στο σπίτι, οπότε δεν χρειάζομαι και την “ομπρέλα”. Η “βροχή” όμως θα γίνει, γιατί έχει την δική της δυναμική και χρησιμότητα. Εγώ αν δεν βγω με την βροχή, σημαίνει απλά, ότι κάτι από αυτά που ήθελα να κάνω σήμερα με την βροχή, δεν θα τα κάνω.
Συμπέρασμα: Η “βροχή” θα πέσει γιατί δεν το κανονίζω εγώ αυτό!
Εγώ κανονίζω και υπολογίζω το κόστος των αποφάσεων μου, σχετικά με την “βροχή”.
Αν πάρω την ομπρέλα μου, και βγω θα βραχώ λιγότερο, αλλά θα κάνω αυτό που πρέπει να κάνω, αυτήν την βροχερή ημέρα, αφού υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες που δεν μπορούν να περιμένουν.
Αν κάτσω στο σπίτι, γιατί βρέχει, δεν θα βραχώ καθόλου, αλλά δεν ξέρω τι έχω χάσει, αν η δουλειά που θα γινόταν σήμερα, θα έχει την ίδια εξέλιξη ή το ίδιο αποτέλεσμα σε ένα μελλοντικό χρόνο!
Άρα μένει ο προβληματισμός. Θα έχω τα ίδια αποτελέσματα, αν κάνω κάτι την συγκεκριμένη ώρα, σήμερα με την βροχή, ή κάποια άλλη μέρα στο μέλλον? Υπάρχουν βέβαια, πράγματα επείγοντα για διεκπεραίωση, και άλλα που μπορούν να περιμένουν!
Θα μπορούσα να συνεχίσω, με πολλά ερωτηματικά και πολλά σενάρια.
Ας συνεχίσω όμως, με την αστρολογική οπτική του θέματος!
Είναι δεδομένο ότι τα γεγονότα εξελίσσονται συνεχώς, με εμάς, ή χωρίς εμάς, για εμάς.
Δική μας είναι η απόφαση αν θα συμμετέχουμε οικειοθελώς ή θα μείνουμε παθητικοί θεατές σε αυτά! Δεν ξέρουμε όμως ποτέ τις ακριβείς συνέπειες της απόφασής μας.
Κάθε φορά που μας τίθεται ένα πρόβλημα και παίρνουμε μία απόφαση, εισπράττουμε τα αποτελέσματα της απόφασής μας, αλλά δεν ξέρουμε τι θα γινόταν αν παίρναμε την αντίθετη απόφαση.
Αυτή είναι μια πραγματικότητα, που κανείς μας δεν μπορεί να αμφισβητήσει!
Μπορεί να βοηθήσει εδώ η Αστρολογία, και πώς?
Από την επιστήμη της Αστρολογίας, ξέρουμε ότι:
Υπάρχει το “είναι” μας, με τον δεδομένο χαρακτήρα, και κατά συνέπεια την συγκεκριμένη οπτική και συμπεριφορά, προς τον έξω, και τον μέσα μας κόσμο!
Υπάρχει το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζούμε και υπάρχουμε σαν κοινωνικά όντα.
Υπάρχει ο συγκεκριμένος χρόνος μέσα στον οποίον εξελίσσεται η ζωή μας.
Υπάρχει μία εξέλιξη εξωτερικών γεγονότων, που δεν μπορούμε να την ορίσουμε, αλλά καθορίζει την δική μας εξέλιξη ως ανθρώπινα όντα.
Υπάρχει το ελευθέριο της βούλησης μας, για να παίρνουμε τις εκάστοτε αποφάσεις για την πορεία μας και την εξέλιξή μας.
Υπάρχει και το ελευθέριο της βούλησης των γύρο μας, που με τις αποφάσεις τους, καθορίζεται η δική τους πορεία, με ή χωρίς εμάς.
Υπάρχουν οι ρίζες μας και οι επίκτητες συνήθειες, που αποκομίσαμε από την οικογένεια μας και τους προγόνους μας.
Υπάρχουν οι δικές μας πεποιθήσεις και ιδέες, αλλά και των άλλων, πάνω στις οποίες θα πρέπει να συγκρουστούμε η να συναποφασίσουν για την κοινή μας πορεία.
Υπάρχουν οι δικές μας ανάγκες, που κατά καιρούς αλλάζουν, αλλά και οι ανάγκες των άλλων.
Υπάρχουν οι ευκαιρίες που άλλοτε τις βλέπουμε και τις αξιοποιούμε, και άλλοτε τις προσπερνούμε.
Υπάρχουν οι δυσκολίες, που άλλοτε τις αντιμετωπίζουμε και μαθαίνουμε από αυτές, και άλλοτε τις αποφεύγουμε για να τις ξαναβρούμε μπροστά μας, ίσως και μεγαλύτερες.
Υπάρχει όμως και “κάτι” απροσδιόριστο, μια φωνή εσωτερική, που άλλοτε την ακούμε και άλλοτε την αγνοούμε, που μας καθορίζει την πορεία στην ζωή μας.
Υπάρχουν και οι ανατροπές που μας προκύπτουν στα σχέδια που κάνουμε, η στις αποφάσεις που παίρνουμε!
Υπάρχει η πίστη στον εαυτό μας και στις δυνάμεις μας, ή η ανασφάλεια που μας διαλύει για να μας αναγκάσει να ανασυγκροτηθούμε.
Υπάρχει το “εγώ” μας, και όλο το σύμπαν, μέρα στο οποίο ζούμε και υπάρχουμε σαν ψυχές σε ένα σώμα φθαρτό, που προσπαθεί να συνειδητοποιήσει την Θεότητα του.
Όλα αυτά, πραγματεύεται η πανάρχαια επιστήμη της Αστρολογίας, μέσα από τα αρχέτυπα σύμβολα και εικόνες, και μπορεί να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματά μας, για το πότε, πως και γιατί υπάρχουν όλα αυτά!
Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

τηλ.6957637006

loading...

Η Γυναίκα που μέσα της κρύβει την Ζωή έχει τόσους ρόλους αλλά κάθε μια εκφράζει το αρχέτυπο που κυβερνά το προσωπικό της ωροσκόπιο.

 Τα 12 αρχέτυπα~σύμβολα της γυναίκας μέσα από ένα μαγικό ταξίδι στον ζωδιακό ουρανό.

Η Γυναίκα που μέσα της κρύβει την Ζωή έχει τόσους ρόλους αλλά κάθε μια εκφράζει το αρχέτυπο που κυβερνά το προσωπικό της ωροσκόπιο.
Το ζώδιο, ο ωροσκόπος,και οι λεγόμενοι θηλυκοί πλανήτες η Σελήνη και η Αφροδίτη με βάση την προσωπική σας ημερομηνία γέννησης είναι τα κύρια σημεία που επηρεάζουν την έκφραση της προσωπικότητάς σας.
Διαβάστε ποιο αρχέτυπο~ σύμβολο γυναίκας σας εκφράζει μέσα από το ζώδιό σας και αν γνωρίζετε την θέση της Σελήνης και της Αφροδίτης στο προσωπικό σας ωροσκόπιο θα έχετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΡΙΟΣ Η ΠΟΛΕΜΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ

Φράση κλειδί ΞΕΚΙΝΑΩ, ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΩ

Η γυναίκα Κριός ανήκει στο στοιχείο της Φωτιάς και μοιάζει με τον κεραυνό! Θέλει να είναι πάντα πρώτη και το να ανακαλύπτει κάτι καινούριο την ενθουσιάζει.
Ζει για το χτυποκάρδι που κόβει την ανάσα. Έχει την δύναμη να αψηφήσει κινδύνους, εμπόδια και πρέπει, για να κατακτήσει τον στόχο της!
Όταν ερωτεύεται μεταμορφώνεται σε Φλογερή και τολμηρή ερωμένη και ρίχνεται στην φωτιά του πάθους, αψηφώντας τον κίνδυνο. Ο κίνδυνος είναι το αφροδισιακό της και αν θέλετε την καρδιά της για πάντα, κρατήστε αναμμένη την φλόγα στην σχέση σας.
Πολεμάει χωρίς δεύτερη σκέψη για ό,τι επιθυμεί και μπορεί να ανέβει ψηλά στην καριέρα της. Πολλές φορές λόγω των συνθηκών είναι ο άντρας της ζωής της.
Δύναμη της το πάθος και ο ενθουσιασμός της για ζωή
Αδυναμία της ο εγωισμός και ο παρορμητισμός της. Αν χάσει το ενδιαφέρον της χάνει και την δύναμή της.
Θα ολοκληρωθεί όταν μάθει να μοιράζεται και να βλέπει με τα μάτια αυτών που αγαπάει.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΑΥΡΟΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΘΗΛΥΚΟ ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ

ΦΡΑΣΗ ΚΛΕΙΔΙ
ΕΓΩ ΕΠΙΘΥΜΩ & ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΖΩΗ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΩ
Η γυναίκα Ταύρος αισθησιακή και γεμάτη θηλυκότητα ζει για να απολαύσει την ζωή μέσα από τις αισθήσεις της και να αποκτήσει ό,τι ΑΞΙΖΕΙ γι’ αυτήν. Χρειάζεται ασφάλεια και σταθερότητα για να είναι ευτυχισμένη και ένα ζεστό και πλούσιο σπιτικό. Παραδοσιακή και πιστή όταν βρει τον κατάλληλο σύντροφο προστατεύει με κάθε θυσία την οικογένειά της.
Θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον δικό της θησαυρό είτε αυτό είναι η αγάπη της για ένα πρόσωπο, είτε τα αποκτήματά της. Όταν πιστεύει πως κάτι είναι δικό της κανείς δεν μπορεί να της το πάρει.
Επενδύει στην καριέρα της ιδιαίτερα όταν την κάνει να νιώθει οικονομική ασφάλεια και όταν προβάλει τα χαρίσματά της, κυρίως την γοητεία της και την ικανότητα να παράγει έργο και να αναπτύσσει.
Δύναμή της η επιμονή και η πίστη της
Αδυναμία της ο φόβος για αλλαγή, το άγονο πείσμα, η ανασφάλεια.
Την ολοκληρώνει η ΟΥΣΙΑΤΙΚΉ ένωση σε όλα με τον άνθρωπο που αγαπάει.

ΔΙΔΥΜΟΙ Η ΝΥΜΦΗ ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ

Φράση κλειδί ΕΓΩ ΓΕΛΑΩ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ

Σαν μια αέρινη νύμφη που δεν μπορεί κανείς να δεσμεύσει και ζει ελεύθερη στον δικό της κόσμο, σαν πεταλούδα της Άνοιξης που ζει πολλές ζωές σε τόσο λίγο! Μια αιώνια έφηβη που δεν γερνάει όσα χρόνια κι αν περάσουν. Μια γυναίκα που δεν μπορείς να βαρεθείς.
Η δυαδική φύση του ζωδίου της, της δίνει μια δική της γοητεία καθώς αλλάζει διαρκώς για να επικοινωνήσει καλύτερα και να γνωρίσει τον κόσμο και τους ανθρώπους που συναντά. Της αρέσει το φλερτ, το χιούμορ και τα ταξίδια. Δεν αντέχει την ρουτίνα. Κάντε της μικρές εκπλήξεις, συζητήστε μαζί της, παίξτε, γελάστε και έχετε κερδίσει την καρδιά της.
Μην την φυλακίσετε θα είναι σαν να προσπαθείτε να κλείσετε μια πεταλόύδα σε κλουβί. Χαρίστε της ανεμελιά και χαρούμενες στιγμές και θα είναι δική σας.

Στην εργασία της της αρέσουν οι προκλήσεις, η επικοινωνία με πολύ κόσμο, οι εναλλαγές.

Δύναμή της η ικανότητά της να πλησιάζει τους άλλους και να αλλάζει
Αδυναμία της η επιπολαιότητά της και ότι δεν συγκεντρώνεται στον στόχο της
Ολοκληρώνεται όταν κοιτάξει πέρα από την επιφάνεια σε υψηλούς στόχους

 

ΓΥΝΑΙΚΑ  ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ

Φράση κλειδί
ΕΓΩ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ

Η γυναίκα καρκίνος συμβολίζει την μητέρα και την σύζυγο που φροντίζει και προστατεύει την οικογένειά της και όποιον θεωρεί ‘δικό της’ είτε είναι φίλος της, είτε είναι σε μια δουλειά που νιώθει ότι είναι όλοι ενωμένοι.
Με τον κατεξοχήν θηλυκό πλανήτη, την Σελήνη να την εξουσιάζει χρειάζεται μια αγκαλιά που εκεί να γεννιέται η αγάπη και αναζητά το λιμάνι της, για να ηρεμήσει τις έντονες ανασφάλειες της.
Όταν νιώσει ότι στην αγκαλιά ενός άντρα είναι το σπίτι της θα του αφοσιωθεί ολοκληρωτικά.
Ο ρόλος της γυναίκας μητέρας είναι κυρίαρχος. Αναζητάει την ασφάλεια και την στοργή και τα χαρίζει απλόχερα.
Στην εργασία της λειτουργεί με διαίσθηση και συναίσθημα αλλά είναι και δυνατή.
Προτιμά να δημιουργήσει κάτι δικό της.

Δύναμή της η διαίσθησή της και το ένστικτό της για προστασία
Αδυναμία της η κυκλοθυμία της, η διάθεσή της αλλάζει όπως και η Σελήνη ο δικός της πλανήτης και η ανασφάλειά της.
Ολοκληρώνεται όταν γίνει ανεξάρτητη μέσα από μια δουλειά που αγαπάει

ΛΕΩΝ Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ

Φράση κλειδί
ΕΓΩ ΛΑΜΠΩ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΩ

Περήφανη και γεννημένη να παίρνει αποφάσεις για όλους ξέρει ότι λάμπει και χαίρεται όταν ο κύκλος της την θαυμάζει και την σέβεται. Η περηφάνεια της είναι κάτι που δεν διαπραγματεύεται και καλύτερα να φύγετε μακριά αν την προσβάλετε.
Ο άντρας που θέλει την καρδιά της πρέπει να της προσφέρει ένα βασίλειο και να την λατρεύει, όπως μόνο σε αυτήν αξίζει!!!
Αγαπάει την αίγλη της εξουσίας και είναι πλασμένη για να ανέβει ψηλά ως μια γυναίκα καριέρας ή στο πλάι ενός μεγάλου άντρα. Πάντα ο ρόλος της πρωταγωνίστριας της ανήκει!

Δύναμή της Η λάμψη και ο θαυμασμός που προκαλεί και η ικανότητά της να επιβάλλεται
Αδυναμία της Η αλαζονεία και ο εγωισμός της.
Η πρόκληση που πρέπει να φτάσει για να ολοκληρωθεί , να προσφέρει μέσα σε μια ευρύτερη ομάδα ανθρώπων με κοινό σκοπό

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Η ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ

ΦΡΑΣΗ ΚΛΕΙΔΙ
ΕΓΩ ΥΠΗΡΕΤΩ , ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΣΟΥ

Η γυναίκα Παρθένος είναι γεννημένη με μια αποστολή, να προσφέρει, να υπηρετεί και να φροντίζει με τις πράξεις της τους ανθρώπους που αγαπά. Ακούραστη σαν μέλισσα συλλέγει ‘ το μέλι’ και το προσφέρει για τις ανάγκες της κοινωνίας που ζει ή της οικογένειας της. Το καθήκον είναι πολύ σημαντικό για την ζωή της.
Η Παρθένος είναι η γυναίκα που αγαπάει προσφέροντας . Συχνά μοιάζει με ένα αθώο κορίτσι σχεδόν άψογο και ιδανικό. Για να φτάσετε στην καρδιά της πρέπει πρώτα να κερδίσετε το μυαλό και την εκτίμησή της. Η γυναίκα αυτή θέλει αποδείξεις και όχι υποσχέσεις.
Στην εργασία της είναι ακούραστη και τελειομανής. Της ταιριάζουν επαγγέλματα προσφοράς και συχνά είναι οι καλύτερες θεραπεύτριες ή νοσοκόμες.

Δύναμή της η ευφυΐα της και η οργάνωσή της
Αδυναμία της η τελειομανία, η ανασφάλεια και οι φόβοι της
Ολοκληρώνεται όταν πιστέψει και αφεθεί στην καρδιά της.

 

ΖΥΓΟΣ Η ΜΟΥΣΑ ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ

ΦΡΑΣΗ ΚΛΕΙΔΙ
ΕΓΩ ΓΟΗΤΕΥΩ , ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΩ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΟΥ

Η γυναίκα Ζυγός είναι μια αέρινη οπτασία που μαγεύει με την ομορφιά, την κομψότητα και την ευγένειά της. Είναι η μούσα που εμπνέει τους άντρες να δημιουργήσουν τέχνη. Είναι το μοντέλο της κομψότητας και της σαγήνης. Είναι η σύντροφος και η σύζυγος που χρειάζεται να μοιράζεται την ζωή της με τον αγαπημένο της σε όλες τις αποχρώσεις του ροζ!! Νιώθει την ανάγκη της αρμονίας, της ομορφιάς και της ευγένειας.
Στην εργασία της είναι ιδανική για να εξισορροπεί καταστάσεις και φυσικά για να προωθεί την τέχνη, την ομορφιά και την κομψότητα και γιατί όχι και τις δημόσιες σχέσεις.
Δύναμή της η γοητεία και η διπλωματία της
Αδυναμία της η εξάρτησή της από τους άλλους

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΙΕΡΕΙΑ & ΜΑΓΙΣΣΑ ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ

ΦΡΑΣΗ ΚΛΕΙΔΙ
ΖΩ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΑΓΕΥΩ Ό,ΤΙ ΠΟΘΗΣΩ

Μια γυναίκα Σκορπιός δεν περνάει απαρατήρητη ακόμα και αν δεν έχει αυτό που λέμε κλασική ομορφιά. Η αύρα που την περιβάλλει μαγνητίζει τα βλέμματα και όποιος μπει στην ζωή της νιώθει ότι βρήκε τον παράδεισο και την κόλαση στο πρόσωπό της!!!
Τα μάτια μιας γυναίκας Σκορπιού μαγεύουν αυτόν που θα τα κοιτάξει για πάντα…
Ο ερωτισμός και το μυστήριο που αποπνέει δεν επιτρέπει σε κανέναν να της αρνηθεί.
Είναι μια γυναίκα με την δύναμη ενός ηφαιστείου και σημαδεύει ή αναγεννά τις ζωές των ανθρώπων που είναι κοντά της.
Η πιο εξελιγμένη γυναίκα Σκορπιός κατέχει την σοφία και τα μυστήρια του Σύμπαντος είναι μια ιέρεια που κρύβει την δύναμη της μεταμόρφωσης, του τέλους και της αναγέννησης.

Δύναμή της η ενέργεια και ο μαγνητισμός που εκπέμπει
Αδυναμία της η αυτοκαταστροφικότητά της

Ολοκληρώνεται όταν βρει την ειρήνη μέσα στην ψυχή της μέσα από την σοφία της γης και των πλασμάτων της

 

ΤΟΞΟΤΗΣ Η ΑΜΑΖΟΝΑ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ

Φράση Κλειδί
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ, ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Η καρδιά και το πνεύμα της κοιτάνε ψηλά και είναι μια ατίθαση αμαζόνα. Αισιόδοξη και χαρούμενη βλέπει γύρω της μόνο φως. Κάποιες φορές πληγώθηκε στο παρελθόν, έτσι βρήκε την δύναμη μέσα της να πολεμάει και να κοιτάει ψηλά το φως!
Ερωτεύεται χωρίς όρια και αλυσίδες. Για την γυναίκα Τοξότη ο Έρωτας είναι μια μεγάλη περιπέτεια και ένα ταξίδι που κανείς δεν ξέρει τον προορισμό του.

Είναι ευτυχισμένη όταν ταξιδεύει μακριά με το σώμα ή το μυαλό της! Η γνώση για τον ανώτερο τύπο αυτής της γυναίκας είναι ένας δρόμος για να γιατρέψει τα σκοτάδιά της και να φέρει φως.
Στη εργασία της έχει ανάγκη να μεταφέρει τις εμπειρίες της αλλά κυρίως να είναι με δικούς της κανόνες. Της ταιριάζει μια δική της δουλειά που δεν θα την καταπιέζει.
ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ Η αισιοδοξία και η γνώση της
ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ Η ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΟΡΙΩΝ
ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΗΝ ΑΠΛΟΤΗΤΑ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ

ΦΡΑΣΗ ΚΛΕΙΔΙ
ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΩ ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ

Μια γυναίκα που της αρέσει να είναι αλλά κυρίως να φαίνεται στα μάτια όλων Κυρία!
Η γοητεία της μεγαλώνει όσο κυλάει ο χρόνος σαν το παλιό καλό κρασί! Χρειάζεται την αναγνώριση των άλλων όσο καμιά άλλη. Φιλόδοξη και δυνατή δεν σταματάει μπροστά σε τίποτα. Αναρριχάται κοινωνικά μέσα από την καριέρα ή έναν σημαντικό άντρα.
Περήφανη και αυστηρή δεν δέχεται μύγα στο σπαθί της γι αυτό καλό είναι να είστε προσεκτικοί μαζί της. Απαιτεί την τελειότητα και δεν δέχεται εύκολα αντίθετη γνώμη. Είναι μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει. Το πρέπει είναι φτιαγμένο για αυτήν.
Στην ανώτερη μορφή της είναι η μεγάλη μητέρα γεμάτη από την Σοφία του Χρόνου Κρόνου που την κυβερνάει.
Δύναμή της η εμπειρία και η αντοχή
Αδυναμία της η αυστηρότητά της
Ολοκληρώνεται όταν νιώσει βαθιά συναισθήματα αγάπης και στοργής χωρίς πρέπει και κανόνες

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΡΙΑ ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ, ΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΦΙΛΗ.
Φράση κλειδί ΑΝΗΚΩ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.


Μια ξεχωριστή γυναίκα που σκορπά πάντα ένα διαφορετικό ‘άρωμα’ γύρω της . Ο μαγνητισμός της Υδροχόου είναι αυτό το διαφορετικό που εκπέμπει.
Της αρέσει να ζει και να χαίρεται όλα τα παράξενα του κόσμου. Αγαπάει με τον δικό της μοναδικό τρόπο και σίγουρα είναι πολίτης όλου του κόσμου. Νομίζω η ουράνια αυτή γυναίκα δεν ανήκει πουθενά παρά μόνο στον εαυτό της.
Έχει μια ιδιαίτερη ομορφιά και γοητεύει με έναν μοναδικό τρόπο. Είναι δύσκολο να την καταλάβουν οι περισσότεροι και το ξέρει γι αυτό νιώθει μόνη ακόμα και όταν είναι με κόσμο. Είναι αυτή η μοναξιά του ξεχωριστού ανθρώπου. Συναισθηματικά αναζητάει έναν σύντροφο με τα ίδια θέλω που θα την αγαπήσει και θα την δεχτεί γι αυτό που είναι.
Στην εργασία της αν βρει τις κατάλληλες συνθήκες ξεχωρίζει!
Δύναμή της το πνεύμα της και οι φίλοι της
Αδυναμία της δεν μπορεί να αισθανθεί με την καρδιά της, Το φίλτρο είναι μόνο το μυαλό της.
Ολοκληρώνεται όταν αγαπήσει έναν σκόπο ή έναν άνθρωπο σαν θεό της!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΙΧΘΥΣ Η ΝΕΡΑΙΔΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ

ΣΕΙΡΗΝΑ, ΓΟΡΓΟΝΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ!

Φράση κλειδί
‘ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΣΩ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΩ’ Αντιγόνη

Η Ποσειδώνια γυναίκα μοιάζει με μια νεράιδα βγαλμένη από τα παραμύθια, άπιαστη, αθώα, με μια δική της ομορφιά, ένα πλάσμα που δεν ανήκει σε αυτόν τον σκληρό κόσμο.
Αγαπάει όλα τα πλάσματα και τα πιο μικρά. Ακούει τους ήχους και τα τραγούδια της φύσης . Παρατηρεί τα σύννεφα, τα κύματα τα χρώματα και τα σχήματα τους. Διαβάζει τα σημάδια που της στέλνουν οι Άγγελοι και αφουγκράζεται την σιωπή ή την φωνή της φύσης.
Είναι η ρομαντική, ευαίσθητη και γλυκιά γυναίκα που γοητεύει με το βλέμμα της και την άπιαστη όμορφιά της. Δημιουργεί , διαισθάνεται, φροντίζει όποιον την χρειάζεται.

Γεννημένη να αγαπάει και να αγαπιέται, και να δίνεται απόλυτα στα όνειρά της. Αν θέλετε τη καρδιά της θα πρέπει να αγγίξετε την φαντασία της και την ψυχή της. Ένα τραγούδι , στίχοι αγάπης , ένα λουλούδι είναι ο δρόμος για να φτάσετε στην καρδιά της.

ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ Η Πίστη της στα θαύματα και η διαίσθησή της
ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ Παρασύρεται από εξιδανικεύσεις και αυταπάτες. Η ανασφάλειά της.

Ολοκληρώνεται μέσα από την προσφορά της ή μέσα από την Τέχνη.

 

Μάρι Γιόβα


Αστρολόγος & σύμβουλος Feng Shui
Feng shui research center Canada

mariastrologia.blogspot.gr

 Τηλ 6932081799

 

loading...

Ιχθύς το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Η περιπέτεια της ψυχής τελειώνει αφού έχει περάσει όλα τα στάδια της ζωής, που τόσο σοφά απεικονίζει ο ζωδιακός κύκλος. Η ψυχή ξεκινώντας άπειρη και χωρίς εμπειρία από τον Κριό, με ορμή και ενθουσιασμό, έχει κάνει όλες τις στάσεις που χρειάζεται για να φθάσει στο τέρμα, δηλαδή στον Ιχθύ, για να κάνει τον απολογισμό της, και να ξεκινήσει πάλι από την αρχή, με την αθωότητα και την ορμή του καινούργιου.
Ο Ιχθύς είναι ζώδιο του νερού, μεταβλητό και παθητικό, δηλαδή κολυμπάει μέσα στο συναίσθημα και μεταβάλλεται συνεχώς από τα εξωτερικά ερεθίσματα, προσπαθώντας να καταλάβει την διαφορά του πραγματικού από το ιδεατό και αφηρημένο.

 

Ο Ποσειδώνας, που είναι ο κυβερνήτης αυτού του ζωδίου, έχει το ένα του πόδι στην γήινη πραγματικότητα, αλλά το υπόλοιπο σώμα του είναι σε μια άλλη διάσταση που ίσως είναι και η πραγματική, εξαρτάται πώς το αντιλαμβάνεται ο καθένας.
Δύσκολο λοιπόν να περιγράψεις τον ψυχισμό και την ευαισθησία ενός Ιχθύ, αφού δεν υπάρχουν μέτρα και σταθμά για να την μετρήσουμε, και να την περιγράψουμε με λόγια, γιατί τα λόγια είναι φτωχά.
Λέμε τον Ιχθύ “ψαράκι” και του προσάπτουμε όλα τα χαρακτηριστικά του απατηλού, του άστατου, του ονειροπόλου, του φευγάτου, του αφηρημένου, του σούπερ ευαίσθητου, του κορόιδου, του θύματος. Το “ψαράκι” όμως, το λέμε πάντα με μια τρυφερότητα και μια προσπάθεια να δείξουμε ότι το καταλαβαίνουμε. Αλλά η ουσία είναι ότι δεν το καταλαβαίνουμε, γιατί το βάθος του ωκεανού μέσα στον οποίο κολυμπάει, είναι σκοτεινό και άγνωστο ακόμα και για το ίδιο, που είναι μέσα σε αυτό.
Πάντα είναι δύσκολο να περιγράψεις τα χαρακτηριστικά ενός ζωδίου του νερού. Γιατί το νερό που συμβολίζει το συναίσθημα, δεν περιγράφεται, μόνο βιώνεται. Αν μπορείς να μπεις στον συναισθηματικό κόσμο του άλλου, μπορείς και να τον καταλάβεις, αλλά σε σύγκριση με τα δικά σου βιώματα, δηλαδή και πάλι στρεβλά, γιατί τα συμπεράσματα σου, είναι υποκειμενικά.
Πως λοιπόν να περιγράψεις ένα “ψαράκι”, όταν εκτός από το απύθμενο συναίσθημα που το χαρακτηρίζει, είναι και συνεχώς κινούμενο, δηλαδή μεταβλητό και δεκτικό, δηλαδή αντιδρά ανάλογα με τα εκάστοτε εξωτερικά ερεθίσματα?
Λέμε για έναν Ιχθύ, ότι έχει όλα τα προτερήματα και όλα τα ελαττώματα του ζωδιακού, και αυτό μπορεί να είναι και μια από τις πραγματικότητες του.
Όταν έχεις βιώσει τα πάντα, φτάνεις να πεις “ματαιότης, ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης”. Έτσι λοιπόν και ο Ιχθύς που είναι ο περιπατητής του ζωδιακού, και παρατηρητής των πάντων, φτάνει να γίνεται ο στοχαστής, και ενώ για τους άλλους φαίνεται ο αδιάφορος και αδρανής, εκείνος ζώντας στον κόσμο των συναισθημάτων του, μένει στην άκρη του στοχαζόμενος.
Είναι έτοιμος να βοηθήσει όποιον τον χρειάζεται, για να διοχετεύσει τα πλούσια συναισθήματά του και να προσφέρει ότι μπορεί, χωρίς να περιμένει τίποτα, έτσι απλά, σαν το κύμα που έρχεται και φεύγει χωρίς να μπορείς να το φυλακίσεις και να το περιορίσεις.
Δύσκολη η γήινη πραγματικότητα για έναν Ιχθύ, γιατί προτιμάει το ονειρικό, το ιδεατό, το ιδανικό, το φανταστικό πεδίο, από την τραχύτητα και την ασχήμια της καθημερινότητας. Η τέχνη είναι ο χώρος της λύτρωσης του. Εκεί λειτουργεί, δονείται, υπάρχει και είναι ευτυχισμένο, γιατί είναι στον χώρο του.
Επίσης ο Ιχθύς είναι ευτυχισμένος, και σε ένα χώρο όπου μπορεί να προσφέρει την αγάπη του, γιατί ο Ιχθύς είναι “αγάπη”. Δεν είναι τυχαίο που έδωσαν στον Ιχθύ τα χαρακτηριστικά του Χριστού, ούτε ότι αστρολογικά μέσα στον Ιχθύ έχει την έξαρση της, η Αφροδίτη.
Συχνά θα συναντήσετε έναν Ιχθύ σε χώρους με πόνο και βάσανα, θα τον δείτε να προσπαθεί να βοηθήσει, με όλη του την συμπόνοια και την αγάπη. Θα τον συναντήσετε επίσης σε χώρους θρησκευτικής ανάτασης, μεταφυσικής αναζήτησης, ή σε χώρους τέχνης.
Η φωτογραφία, ο κινηματογράφος, η ζωγραφική, η ποίηση, η μουσική είναι τα αγαπημένα του. Η φιλανθρωπία, η προσφορά, και συμπόνοια είναι τα χαρακτηριστικά του προτερήματα. Η φυγή, η αφηρημάδα, η βαρεμάρα, η ασάφεια, η σύγχυση, η απάτη και το ψέμα είναι τα όπλα του, όταν θέλει να αποφύγει, την σκληρή για αυτόν πραγματικότητα.

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

loading...
   
 Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Περισσότερα...