KRIOS TAVROS DIDIMOI KARKINOS LEON PARTHENOS ZYGOS SKORPIOS TOKSOTIS AIGOKEROS YDROXOOS IXTHEIS

 

loading...

Ο Δίας είναι ο μεγαλύτερος από όλους τους πλανήτες στην αστρολογία . Είναι γνωστός ως ο Μεγάλος Ευεργέτης .Ο Δίας είναι υπεύθυνος για την επέκταση , την ανάπτυξη και δίνει αισιοδοξία στην ζωή μας. Συμβολίζει την καλή τύχη και συνδέεται με την φιλοσοφία, την αλήθεια και την θρησκεία. Ο Δίας έχει την φήμη ότι μας ευλογεί με τύχη και αφθονία και αυτό προέρχεται από την ικανότητά του να μας δίνει ένα πολύ μεγάλο « φακό», μέσα από τον οποίο μπορούμε να δούμε τον κόσμο.

Κάνει έναν ενδιαφέροντα και πολύπλοκο κοσμικό συνδυασμό , μετακινούμενος προς το ζώδιο του Σκορπιού. Η αισιόδοξη προοπτική του γιγαντιαίου αυτού πλανήτη μετριάζεται από την ανάγκη να εξεταστούν οι επιπλοκές που θα μπορούσαν να προκύψουν από τις ενέργειες μας. Η ενέργεια που προσφέρει ο Δίας θα μεγαλώσει τις ελπίδες μας και τα όνειρά μας αλλά είναι αναγκαίος ένας έλεγχος της πραγματικότητας ο οποίος θα μας βοηθήσει να πάρουμε συγκεκριμένα αποτελέσματα.

 

 

Όταν ο Δίας βρίσκεται στον Σκορπιό


Ο Δίας είναι ο πλανήτης της επέκτασης και ο Σκορπιός είναι το ζώδιο που συνδέεται με την σεξουαλικότητα την γέννηση , τον θάνατο, και την εξουσία. Έτσι όταν ο Δίας βρίσκεται στον Σκορπιό , τα θέματα αυτά διογκώνονται και παίρνουν την πρώτη θέση μέσα στο μυαλό μας. Οι φόβοι μας γίνονται υπερβολικοί κατά την διάρκεια αυτής της διέλευσης , ωστόσο μας δίνεται η ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε καταστάσεις που έχουμε αγνοήσει στο παρελθόν και να κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις και προσαρμογές.

Η διέλευση του Δία στον Σκορπιό θα αναζωπυρώσει την σπίθα για κάτι που εγκαταλείψαμε εδώ και καιρό. Μας ενθαρρύνει να σκεφτούμε τι θέλουμε στα βάθη της καρδιάς μας και μας υπενθυμίζει ότι η επιτυχία θα έρθει όταν βάλουμε όλο μας το «είναι» σε αυτό που επιδιώκουμε. Ανάμεσα στην γοητεία του Σκορπιού και την καλή τύχη του Δία ο κόσμος φαντάζει μια περιπέτεια προς εξερεύνηση!!


Ο Σκορπιός είναι ένα βαθύ συναισθηματικό ζώδιο που επικεντρώνεται στην οικειότητα και τα εσωτερικά συναισθήματα, η επίσκεψη του Δία στον Σκορπιό , δεν μας ενθαρρύνει μόνο να αγκαλιάσουμε αυτά τα συναισθήματα αλλά θέλει να επεκταθούμε επάνω τους. Η διέλευση αυτή θα μας βοηθήσει να έρθουμε σε επαφή με τα συναισθήματα μας αλλά πολύ περισσότερο να αναπτύξουμε μια συναισθηματική εγγύτητα με άλλους όπως δεν την είχαμε βιώσει ποτέ πριν.
Το μοναδικό μειονέκτημα του Δία στον Σκορπιό είναι ότι η γραμμή μεταξύ ενθουσιασμό και εμμονής μπορεί να γίνει πολύ λεπτή …


Ανάδρομος Δίας στον Σκορπιό .


Ο Δίας υποστηρίζει τον ιδεαλισμό , τον δυναμισμό και τις νέες ευκαιρίες, στην ανάδρομη όμως πορεία του μας ενθαρρύνει να επιβραδύνουμε τους ρυθμούς μας και να θέσουμε δύσκολες ερωτήσεις για το που βρισκόμαστε και το που πάμε.
Έτσι κατά την ανάδρομη πορεία του , μπορούμε να σκάψουμε βαθιά μέσα μας και να δούμε τι είναι αυτό που δεν λειτουργεί στην ζωή μας. Κάνουμε πράγματα που τρέφουν την ψυχή μας; Βιώνουμε τους στόχους που θέλουμε για τον εαυτό μας; Αν και μπορεί να μην μας αρέσουν μερικές από τις απαντήσεις, ο ανάδρομος Δίας θα μας βοηθήσει να δούμε τι ακριβώς πρέπει να αλλάξουμε για να μεταμορφώσουμε το μέλλον μας !.


Εάν γεννηθήκατε με τον Δία στον Σκορπιό


"Δημιουργώ τη δική μου τύχη" θα πρέπει να είναι η φράση σας! . Ενώ ο μαγνητισμός σας σας βοηθά να προσελκύσετε ευκαιρίες , η επιχειρηματική σας διαίσθηση και αφοσίωση σας φέρνει πιο κοντά στην επιτυχία. Και λόγω της μυστικιστικής σας ιδιοσυγκρασίας πετυχαίνετε πολύ περισσότερα σε περιβάλλοντα που απαιτούν εχεμύθεια και εμπιστοσύνη.
Το Δώρο της έλξης όμως, εκτείνεται και πέρα από την επαγγελματική σας ζωή . Ως κάποιος με Δία στον Σκορπιό έχετε μια γοητεία και εσωτερική δύναμη που προσελκύει πολύ κόσμο κοντά σας. Γνωρίζετε πολύ καλά πώς να χρησιμοποιήσετε το Δώρο της Διαίσθησης για να πάρετε αυτό που θέλετε και αυτό σας δίνει κοινωνική δύναμη.
Δεν υπάρχουν όρια για κανένα θέμα για όσους γεννήθηκαν με Δία στον Σκορπιό !. Δεν αποφεύγετε να συζητάτε ή να μαθαίνετε για πράγματα που άλλοι θα θεωρούσαν ταμπού ή απαγορευμένα , επειδή θέλετε να φτάσετε στα άδυτα όλων των θεμάτων ψυχολογία , η σεξουαλικότητα , η ζωή, ο θάνατος είναι μόνο μερικά από τα θέματα που σας αρέσει να εμβαθύνετε!.
Η σύζευξη του Δία ( ο Βασιλιάς της αφθονίας ) και του Σκορπιού στον χάρτη σας, σημαίνει ότι κατά περιόδους ξεπερνάτε τα όρια σε εργασία, δύναμη, αγάπη , σέξ και δίνεται όλο σας το είναι!. Με την ένταση και το πάθος που σας χαρακτηρίζει σε πολλούς τομείς της ζωής σας αποκομίζετε τις περισσότερες φορές τεράστια ανταμοιβή…


Ο Δίας στον Σκορπιό Χαρακτηριστικά:


Σοβαρός, έντονος , πανούργος, παθιασμένος, ευφάνταστος, ενδυνάμωση, εξυπνάδα, μεταμορφωτικός.

loading...
   
 Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Περισσότερα...