Υλικά
12 τριαντάφυλλα
3 φλιτζάνια νερό
Θα χρειαστείτε επίσης:
Μία κατσαρόλα με καπάκι (μεγάλο μέγεθος)
Ένα μπουκάλι γυάλινο
Ένα σουρωτήρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα τριαντάφυλλα και κρατάμε μόνο τα αρωματικά πέταλα, τα πλένουμε και τα τοποθετούμε στην κατσαρόλα. Γεμίζουμε την κατσαρόλα με νερό έως ότου να καλυφθούν τα πέταλα. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και τα αφήνουμε για μία περίπου ώρα σε χαμηλή φωτιά. Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει και σουρώνουμε σε γυάλινο μπουκάλι. Διατηρούμε το μείγμα στο ψυγείο.