Ερωτική Έλξη

May 19, 2024


Επικρατούμενη Τάση

2 Οκτώ Ανάποδα: ατυχία.


1. Ποιότητα Έλξης. Αυτή η κάρτα μας λέει ποια είναι η έλξη.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΟ

Γενικές Έννοιες: Οράματα, Εκπαίδευση, Μελέτη, Ειδήσεις, Οικονομική Ευκαιρία, Νέα Εργασία Ανάποδα: Έλλειψη Προόδου και Σχεδιασμού, Πολυτέλεια, Ελευθεριότητα
Περιγραφή:

Είσαστε ένας άνθρωπος, που δουλεύει πολλές ώρες και προσπαθεί να προσαρμοστεί σε κάθε κατάσταση. Αναπροσαρμόζετε τον εαυτό σας στις ανάγκες της σχέσης ή της εργασίας σας και δημιουργείτε έναν νέο τρόπο ζωής. Μπορεί να παλέψετε με πολλά εμπόδια, προκειμένου να επιτύχετε την προσαρμογή αυτή, καθώς και με πολύ μελέτη. Η μόρφωση κι οι γνώσεις σας είναι απαραίτητες στην παρούσα κατάσταση. Έχετε αναπτύξει τις ικανότητές σας, που θα σας βοηθήσουν να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις ανάλογα.

Αν αναζητάτε εργασία, τότε είναι πολύ πιθανόν να βρείτε τώρα ή να έχετε μια προαγωγή.

Ανάποδα:

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, έχετε την τάση να κρατιέστε πίσω και να περιορίζετε τις πιθανότητες επιτυχίας σας. Έχετε την τάση να χρησιμοποιείτε δικαιολογίες, έτσι ώστε να μένετε πίσω. Παρόλα αυτά μπορείτε να δημιουργήσετε μια βάση για την εξέλιξή σας, αλλά με την αρνητική στάση σας, το πιο πιθανό είναι να βρεθείτε σε αδιέξοδο. Αν πάρετε αυτό το δρόμο, δεν υπάρχουν ευκαιρίες και πιθανότητες για εξέλιξη. Τότε γιατί εσείς χρησιμοποιείτε τις δικαιολογίες; Αν απαντήσετε σε αυτήν κι άλλες ερωτήσεις, τότε θα μπορέσετε να αποβάλλετε ότι σας καθυστερεί και σας εμποδίζει και η αυτοπεποίθησή σας θα ενισχυθεί. Τότε η επιτυχία στη δουλειά ή στη σχέση σας θα είναι σίγουρη.

2. Ποιότητα του/ης Αγαπημένου/ης Αυτή η κάρτα μας λέει αν το άτομο, που μας ενδιαφέρει είναι καλό.

Ανάποδα

5 ΣΠΑΘΙ

Γενικές Έννοιες: Μάχες, Εχθρότητα, Δολιότητα, Κλοπή, Υποβάθμιση, Καταστροφή, Ανάκληση, Ατιμία, Διαμάχη, Ένταση, Ήττα, Προδοσία Reversed: Άνοιγμα σε Αλλαγές, Απώθηση του Παρελθόντος
Περιγραφή:

Μέσα σας γίνεται μια εσωτερική διαμάχη, που σας έχει οδηγήσει σε μια ανισορροπία. Ως αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι το στρες, η σύγχυση και η τριβή. Νοιώθετε ότι, ότι και να κάνετε δεν είναι αρκετό.

Τα γεγονότα, που συμβαίνουν στο άμεσο περιβάλλον σας, μπορεί να βάζουν σε κίνδυνο όλη την κατάσταση. Είναι πιθανόν να δημιουργηθούν διαμάχες ατομικών συμφερόντων και να οδηγηθείτε στην καταστροφή. Κάποιος προσπαθεί να επωφεληθεί από τους άλλους και να πατήσει επί πτωμάτων.

Ανάποδα:

Το μόνο, που θέλετε, είναι να σταματήσουν οι διαμάχες γύρω σας κι οι εντάσεις, έτσι ώστε να ξεχάσετε και να συγχωρήσετε, για να μπορέσετε να απελευθερωθείτε και να προχωρήσετε μπροστά. Είσαστε πιο ανοικτός στο ενδεχόμενο της αλλαγής, ακόμα κι αν χρειαστεί να παραδεχτείτε την ήττα σας. Από την άλλη μεριά, ένα γεγονός από το παρελθόν σας ξυπνά άσχημες μνήμες, γι΄αυτό αισθάνεστε την ένταση και τον φόβο να μην επαναλάβετε τα λάθη του παρελθόντος.

3. Κοινή Διασκέδαση Αυτή η κάρτα μας λέει αν θα περνάμε καλά μαζί.

3 ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΟ

Γενικές Έννοιες: Ομαδική Εργασία, Αρχική Εκπλήρωση, Συνεργασία, Μάθηση Ανάποδα: Έλλειψη Ομαδικής Εργασίας, Αδιαφορία για τις Δεξιότητες
Περιγραφή:

Η κατάσταση έχει όλες τις προϋπόθεσεις για να αναπτύξετε και να αναδείξετε το ταλέντο και τις ικανότητες σας, να εδραιωθείτε στο χώρο σας και να αναγνωριστείτε. Σας παρουσιάζεται η ευκαιρία να δείξετε την αξία σας μέσα από τις προσπαθειές σας και την εργασία σας.

Μέσα από συνεργασίες και ομαδική προσπάθεια θα μπορέσετε να ικανοποιήσετε τους στόχους σας. Μπορεί ήδη να ανήκετε σε μια πολύ καλά ομάδα ή να έχετε έναν πολύ καλό συνεργάτη, που σας κινητοποιεί και σας οδηγεί στο να δείξετε τι αξίζετε.

Ανάποδα:

Υπάρχει έλλειψη ομαδικής εργασίας, όπου ο καθένας ενεργεί για την πάρτη του και ανταγωνιστικά και προσπαθεί να φανεί ως πιο ικανός. Μπορεί να προσπαθείτε να συνεργαστείτε με άλλους, αλλά υπάρχει τόση ένταση, αφού ο καθένας προσπαθεί να ασκήσει εξουσία κι έλεγχο κι επηρεάζει αρνητικά την ομαδική προσπάθεια. Από την άλλη μεριά, μπορεί να είσαστε εσείς αυτός, που δημιουργεί αυτό το αρνητικό κλίμα.

4. Συνεργασία. Αυτή η κάρτα λέει να θα μπορούμε να δουλεύουμε και να συνεργαζόμαστε μαζί, καθώς και να στηρίζει ο ένας τον άλλον.

Ανάποδα

8 ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Γενικές Έννοιες: Ταχύτητα στα γεγονότα, Μεγάλη Βιασύνη, Ελπίδα, Ότι βρίσκεται σε κίνηση, Πρόοδος. Ανάποδα: Ζήλιες, Στασιμότητα, Εσωτερική Διαμάχη, Καυγάδες, Αργή Εξέλιξη.
Περιγραφή:

Προσπαθείτε να συντονιστείτε με τα γεγονότα, που εξελίσσονται πολύ γρήγορα και φαίνονται να είναι εκτός ελέγχου. Είναι δύσκολο να κάνετε προβλέψεις αυτή τη στιγμή. Η κατάσταση απαιτεί την προσοχή σας.

Οι εξελίξεις αυτές θα φέρουν πολλές αλλαγές. Προσέξτε να μην χάσετε τον πρωταρχικό σας στόχο και αποπροσανατολιστείτε από τις εξελίξεις. Αν καταφέρετε να τις χειραγωγήσετε, χωρίς να παρασυρθείτε από αυτές, θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε το έργο σας.

Ανάποδα:

Η αντίληψή σας ότι έχετε προχωρήσει αρκετά προς τον στόχο σας είναι λανθασμένη. Δεν πρέπει να χαλαρώνετε. Τα γεγονότα εξελίσσονται με μεγάλη ταχύτητα κι εσείς δεν μπορείτε να τα προλάβετε, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις. Κατά συνέπεια, η κατάσταση μπορεί να βγει εκτός ελέγχου και να μην μπορείτε να εκπληρώσετε τον στόχο σας. Η αφοσίωση και η θέλησή σας πρέπει να μείνουν σταθερές και να ενδυναμώσουν τις προσπάθειές σας.

5. Σεξουαλική Συμβατότητα Αυτή η κάρτα μας λέει αν ταιριάζουμε στο σεξ.

Ανάποδα

ΙΠΠΟΤΗΣ ΚΟΥΠΑ

Γενικές Έννοιες: Πρόσκληση, Προσφορά, Φιλία, Νέος Άντρας, πιθανόν ερωτικής φύσης, Προτάσεις, Μηνύματα, Ευγένεια Ανάποδα: Κόλπα, Τεχνάσματα, Υποκρισία, Διπροσωπία, Απάτη.
Περιγραφή:

Υπάρχει κάποιος, που μπορεί να σας δείξει τον τρόπο, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δημιουργικότητά σας και την ευαισθησία σας. Το άτομο αυτό κατάφερε να επιτύχει τους στόχους του, χρησιμοποιώντας τις ικανότητες αυτές κι είναι εδώ για να σας στηρίξει. Ίσως να προσπαθεί να σας προσεγγίσει ερωτικά.

Είσαστε ένας ή μια πρωτοπόρος. Αναζητάτε εμπειρίες, που οι άλλοι μόνο τις φαντάζονται. Εφόσον τις βιώσετε, τις μοιράζεστε με τους υπόλοιπους, διευρύνοντας με αυτόν τον τρόπο τον ορίζοντά τους.

Ανάποδα:

Ένα κομμάτι του εαυτού σας φοβάται την απόρριψη και την κριτική. Παρόλο που ξέρετε τι βήματα πρέπει να κάνετε για να καλυτερεύσετε τα πράγματα για εσάς, έχετε το φόβο ότι μπορεί να σας περάσουν για τρελό/ή ή ότι δε θα γίνετε αποδεκτός/ή. Αυτό δε θα σας αφήνει να γίνετε όσο δημιουργικός/ή μπορείτε και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Μπορεί κάποιος άντρας στη ζωή σας να σας δημιουργεί προβλήματα με κόλπα και τεχνάσματα. Προσέξτε τον γιατί είναι διπρόσωπος!

6. Οικογενειακές Σχέσεις. Αυτή η κάρτα μας δείχνει αν οι οικογένειες μας θα τα πάνε καλά.

Ανάποδα

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΟ

Γενικές Έννοιες: Πολυτέλεια, Γενναιοδωρία, Μητρότητα, Πρακτικότητα, Μεγαλοπρέπεια, Γήινη, Ασφάλεια, Οικογένεια Ανάποδα: Ανισορροπία στην Εργασία, στην Οικογένεια, Καχυποψία
Περιγραφή:

Υπάρχει κάποια στο περιβάλλον σας, ίσως η μητέρα σας, που μπορεί να σας δώσει τις συμβουλές της για το πώς να επιτύχετε θετικά αποτελέσματα στην κατάσταση. Αυτή ξέρει να οδηγεί τις καταστάσεις σε επιτυχή αποτελέσματα, επειδή έχει αυτοπεποίθηση, ακόμα κι όταν αυτές είναι δύσκολες. Η γυναίκα αυτή είναι συναισθηματική, αλλά παράλληλα της αρέσει η πολυτέλεια κι έχει εξαιρετικό οικονομικό μυαλό. Έχει πολύ καλή διαίσθηση και ξέρει να επηρεάζει τις αποφάσεις σας.

Νοιάζεται αρκετά για εσάς και θέλει να σας δει να εξελίσσεστε όσο το δυνατόν πιο πολύ. Για το λόγο αυτό παρεμβαίνει, πολλές φορές κι αυταρχικά, στη ζωή σας και στις αποφάσεις σας.

Ανάποδα:

Υπάρχει μια γυναίκα, που έχει την τάση να γίνεται αυταρχική και κτητική. Πολλές φορές προσπαθεί να χειραγωγήσει τις καταστάσεις, επειδή δε της αρέσουν οι αλλαγές ή οι εξελίξεις. Προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το οικονομικό, ως μέσο πίεσης. Αν είσαστε γυναίκα, είναι πιθανό να έχετε εσείς αυτά τα χαρακτηριστικά και θα πρέπει να προσέξετε πολύ.

7. Πολιτισμικές Διαφορές. Αυτή η κάρτα λέει αν θα έχουμε πολιτισμικές ή θρησκευτικές διαφορές.

4 ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Γενικές Έννοιες: Καταφύγιο, Οικογένεια, Αρμονία, Ευημερία, Ειρήνη, Ομορφιά, Οικογενειακή Ευτυχία Ανάποδα: Ίδια Ερμηνεία, λίγο μειωμένη.
Περιγραφή:

Πρέπει να αναγνωρίσετε και να γιορτάσετε την ολοκλήρωση ενός σημαντικού σχεδίου ή έργου σας. Ευχαριστείστε τους ανθρώπους, που σας συμπαραστάθηκαν και τους φίλους σας. Εργαστήκατε σκληρά για να τα καταφέρετε και τώρα μπορείτε να απολαύσετε τα καλά πράγματα, που αποκτήσατε στη ζωή σας.

Η δημιουργικότητα κι η επιμονή σας, σας έφεραν στην εκπλήρωση του έργου σας. Μπορείτε να μοιραστείτε την ικανοποίηση αυτή, που νοιώθετε με τους συνεργάτες σας, την οικογένειά σας και τον/ην σύντροφό σας, αφού αυτοί υποστήριξαν τις προσπάθειές σας.

Ανάποδα:

Επικεντρώνεστε πολύ στα αποτελέσματα κι αδιαφορείτε για τη διαδικασία. Η αδυναμία σας να ολοκληρώσετε το έργο σας ή το σχέδιό σας δείχνουν έναν φόβο να προχωρήσετε μπροστά στη ζωή σας. Για το λόγο αυτό, απομονώνεστε από τους συνεργάτες σας ή από το/η σύντροφό σας. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε μια συμφωνία, πριν ολοκληρώσετε τον στόχο σας. Προσπαθήστε να αποβάλλετε το αίσθημα απαισιοδοξίας και τις ανασφάλειές σας. Έχετε την ικανότητα να φέρετε σε πέρας την κατάσταση με επιτυχία. Δεν υπάρχει λόγος να αφήσετε αρνητικά συναισθήματα να εμποδίσουν την ολοκλήρωση του στόχου σας.

8. Οικονομικές Διαφορές. Αυτή η κάρτα λέει αν θα έχουμε προβλήματα σχετικά με τα οικονομικά και την εξουσία.

Ανάποδα

9 ΚΟΥΠΑ

Γενικές Έννοιες: Ομόνοια, Αρμονία, Ευχαρίστηση, Ολοκλήρωση, Επιτυχία, Φυσική Κατάσταση, Ικανοποίηση Ανάποδα: Απογοήτευση, Μη Ρεαλιστικοί Στόχοι, Καταχρήσεις, Λάθη, Εγωπάθεια, Αλαζονεία.
Περιγραφή:

Είσαστε στο σημείο που θα ονειρευόσαστε και ελπίζατε να είστε. Έχετε ένα συναίσθημα ολοκλήρωσης, ειρήνης και χαράς, επειδή καταφέρατε να επιτύχετε τον στόχο σας. Τώρα μπορείτε να απελευθερωθείτε από συναισθήματα άγχους, φόβου και ανησυχίας.

Η ομάδα, είτε είναι οικογένεια, είτε είναι συνάδελφοί σας, πέτυχε τους στόχους της, χάρη στην άψογη συνεργασία των μελών της. Η ένωση των δυνάμεων των μελών της ομάδας έφερε την εκπλήρωση των ονείρων. Όλοι αισθάνεστε χαρά κι αισιοδοξία.

Ανάποδα:

Έχετε τη τάση να δίνετε έμφαση στα αρνητικά μιας κατάστασης. Αντίθετα, αν δοκιμάσετε να μη δίνετε υποσχέσεις στον εαυτό σας για τίποτα, επειδή η ζωή δεν είναι δεδομένη, τότε θα μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά. Στην ουσία τίποτε άλλο δεν εμποδίζει την εξέλιξή σας. Φροντίστε μόνο οι στόχοι σας να είναι ρεαλιστικοί. Ίσως να έχετε αποκτήσει μια έπαρση ή αλαζονεία. Προσοχή γιατί θα απογοητευτείτε πολύ από αυτή σας την στάση.

9. Προοπτικές Σχέσης.Αυτή η κάρτα μας λέει αν αυτή θα είναι μια μακροχρόνια σχέση.

Ανάποδα

8 ΣΠΑΘΙ

Γενικές Έννοιες: Άσχημα Νέα, Πικρία, Κρίση, Απομόνωση, Αυτοπεριορισμός, Φυλάκιση, Συκοφαντία, Παγιδευμένος, Ανησυχία, Δυσκολίες, Αντιθέσεις, Ατύχημα, Προδοσία Ανάποδα: Απελευθέρωση, Νέες Προοπτικές
Περιγραφή:

Αισθάνεστε παγιδευμένος από τις σκέψεις σας και τις προοπτικές σας. Το καλύτερο είναι να μην προχωρήσετε σε σημαντικές αποφάσεις σε αυτό το σημείο, επειδή η σκέψη σας είναι περιορισμένη και περιορίζεται από τα όρια, που έχετε επιβάλλει. Αγωνίζεστε να δείτε μια κατάσταση έτσι όπως είναι κι έχετε οδηγηθεί σε κάποια συμπεράσματα, που μπορεί να είναι ή να μην είναι αλήθεια.

Υπάρχουν επιλογές, αλλά πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα, να τα δείτε στη σωστή τους διάσταση και να οδηγηθείτε στην κατάλληλη επιλογή.

Ανάποδα:

Περάσατε μια δύσκολη περίοδο κι αρχίζετε να ανοίγεστε περισσότερο στην προοπτική της αλλαγής και της αυτοεκτίμησης. Μπορέσατε να σκεφτείτε τι λειτούργησε και τι όχι, τι έφταιξε και αλλάξατε την προσέγγιση σας και τις προοπτικές σας. Αναγνωρίζετε ότι έχετε πράγματι επιλογές, και αρνείστε να παίξετε το ρόλο του «θύματος», λαμβάνοντας μεγαλύτερη ευθύνη για το που στέκεστε στη ζωή. Γενικότερα, ήρθε η ώρα να απελευθερωθείτε από ότι σας κράταγε δέσμιους σε μια κατάσταση.

10. Αποτέλεσμα. Αυτή η κάρτα συνοψίζει τις άλλες 9. Δείχνει το αποτέλεσμα της σχέσης αυτής.

XV. Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Γενικές Έννοιες: Εξάρτηση, Δυσκολίες, Τυφλό Πάθος, Βία, Υλισμός, Αποπλάνηση, Εξάρτηση, Κακία, Προδοσία, Κατάχρηση δύναμης και εξουσίας. Ανάποδα: Εκλογίκευση, Θεραπεία, Απελευθέρωση.
Περιγραφή:

Αντιμετωπίζετε καταστάσεις, που σας αναγκάζουν να δείξετε φοβερό δυναμισμό και αντοχή. Προσέξτε γιατί μπορεί να φαίνονται ελκυστικές, αλλά όμως κρύβουν πολλές παγίδες και πολλά προβλήματα. Θα υπάρξει κάποιος/α που θα σας εξαπατήσει και θα σας πει ψέματα. Προσέξτε τι λέτε και σε ποιον/α το λέτε, γιατί μπορεί να το χρησιμοποιήσει εναντίον σας.

Ίσως να σας προκαλεί η κατάσταση να γίνετε πιο παρορμητικός/ή και να πρέπει να αντιδράσετε με έντονα συναισθήματα. Επειδή τα προβλήματα είναι αρκετά, αποφύγετε να αντιδράσετε με υπερβολικό συναισθηματισμό. Μπορείτε να αφήσετε τις παρορμήσεις σας να εκδηλωθούν, αλλά πάντα με μέτρο. Μπορεί να αντιμετωπίζετε ζηλίες και πάθη από κοντινά σας πρόσωπα.

Ανάποδα:

Φοβάστε μην πουν ότι είσαστε κακός/ή, ανισόρροπος/η και περίεργος/η. Λόγω του φόβου σας, δεν μπορείτε να εκφράσετε τον αληθινό σας εαυτό. Με αυτόν τον τρόπο φαίνεστε ανειλικρινής με τον εαυτό σας και με τους άλλους. Απελευθερώστε τον εαυτό σας ολοκληρωτικά και ανακαλύψτε αυθεντικά στοιχεία του εαυτού σας. Να είσαστε άνετος/η με το γεγονός ότι έχετε κάποιες συνήθειες, που είναι έξω από τα κανονικά πλαίσια. Αν το κάνετε, η αντίδραση των άλλων δε θα μπορεί να εκμηδενίσει την αυτοπεποίθησή σας. Δείξτε ποιος/α πραγματικά είσαστε.

Scroll to Top