KRIOS TAVROS DIDIMOI KARKINOS LEON PARTHENOS ZYGOS SKORPIOS TOKSOTIS AIGOKEROS YDROXOOS IXTHEIS

 

loading...

Στις 21/05, ανοίγει η εποχή των Διδύμων και προλογίζει το Καλοκαίρι. Ένα ιδεατό χρονικό διάστημα, που θα φέρει ευκαιρίες και γεγονότα που θα διευκολύνουν την ζωή όλων των ζωδίων.


Διαβάζετε πάντα και τον Ωροσκόπο σας


Κριός: Εσείς είστε από τους απόλυτα τυχερούς αυτού του διαστήματος, μιας και το βάρος του Ουρανού έφυγε από πάνω σας. Θα έχετε τις ευκολίες για να λύσετε οικονομικά θέματα που έχουν μαζευτεί στον δρόμο σας. Η αγάπη, θα έρθει από τον Ιούνιο, από νέο σύντροφο που μπορεί και να σας πείσει, να ξεκλειδώσετε την καρδιά σας.


Ερωτικές προβλέψεις για όλους: 875-876-8372
Σταθερό 0.79Ε/1'(με ΦΠΑ+Τέλος Σταθ.Τηλ/νίας) Κινητό 0.76Ε/1΄
(με ΦΠΑ) και εφαρμόζεται επιπλέον τέλος Κιν. Τηλεφωνίας
Mediatel 2142148020

Ταύρος: Είναι καλύτερα τα πράματα τώρα, που ο Ήλιος θα φύγει από τον οίκο σας, καθώς χωρίς εξωγενής πίεση, θα δείτε πιο καθαρά, ποιος αξίζει να παραμείνει δίπλα σας και ποιος πιο μακριά σας. Οι σχέσεις που έχουν περάσει από κρίση, μέχρι το τέλους του Μαΐου, θα έχουν επιστρέψει και πάλι στις καθημερινές τους συνήθειες.


Δίδυμοι: Εσείς και ο Ήλιος μαζί, σίγουρα θα κάνετε το καλύτερο δίδυμο, για να ολοκληρώσετε όλα τα περίπλοκα σχέδια σας, μέσα σε αυτές τις επόμενες 4 εβδομάδες χάριτος, που σας δίνει το σύμπαν. Έρωτες που χάθηκαν, θα έρθουν και πάλι στην επιφάνεια, αλλά και οικονομικά δεδομένα, θα σας διευκολύνουν.

Καρκίνος: Οι μέρες έχουν πολλά θετικά νέα και καταστάσεις, να σας παρουσιάζουν και μέχρι να έρθει η δική σας ζωδιακή ώρα! Συντροφικές σχέσεις και γάμοι, θα βγουν από τα επικοινωνιακά τους αδιέξοδα, και μερικοί ίσως και να περάσουν σε δέσμευση ή και απόκτηση απογόνου. Φυσικά και οι μόνοι, θα βρουν νέο έρωτα που θα τους ανεβάσει την διάθεση.

Μάθε τα πάντα για την σχέση σου: 875-876-8363

Σταθερό 0.79Ε/1'(με ΦΠΑ+Τέλος Σταθ.Τηλ/νίας) Κινητό 0.76Ε/1΄
(με ΦΠΑ) και εφαρμόζεται επιπλέον τέλος Κιν. Τηλεφωνίας
Mediatel 2142148020

 

Λέων: Βελτιώνονται οι συνθήκες μέσα στον επαγγελματικό σας τομέα, και σας δίνουν την άνεση πια, να διορθώσετε καταστάσεις σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο. Μερικοί πιο τολμηροί, θα προβούν σε γάμο, μεγάλες επενδύσεις ή ακόμη και την αλλαγή κατοικίας – πόλης διαμονής.
Παρθένος: Έχετε πια ξεμπλέξει ευτυχώς με τα αισθηματικά σας προβλήματα και εκκρεμότητες. Είσαστε σε μια πιο ανεβασμένη ψυχολογία που θα σας φέρει και πάλι την ισορροπία στην εργασιακή σας απασχόληση αλλά και χρήμα, για να αισθανθείτε και πάλι ασφαλείς. Για νέο σύντροφο καλύτερα να περιμένετε λίγο ακόμη.


Ζυγός: Εσείς είστε η σαρανταποδαρούσα του ζωδιακού! Μπορείτε να κάνετε πολλά πράματα ταυτόχρονα, και όλοι να είναι ικανοποιημένοι. Αυτή την εποχή που θα τρέξει το ζώδιο των φιλικών Διδύμων, θα έρθουν στην ζωή σας, χρήματα και προτάσεις που θα καταφέρουν, να σας αποζημιώσουν για όλα όσα οικειοθελώς προσφέρετε. Καινούργιος σύντροφος, θα προκύψει από τις αρχές του Ιουνίου, στον κοινωνικό σας κύκλο.

Αστρολογία - Χαρτομαντεία: 875-876-8311

Σταθερό 0.79Ε/1'(με ΦΠΑ+Τέλος Σταθ.Τηλ/νίας) Κινητό 0.76Ε/1΄
(με ΦΠΑ) και εφαρμόζεται επιπλέον τέλος Κιν. Τηλεφωνίας
Mediatel 2142148020

Σκορπιός: Πολλά αυτά που πρέπει να υπερπηδήσετε και να λήξετε, μέσα από τις δικές σας δυναμικές αυτόν και τον επόμενο μήνα. Οι ερωτικές σχέσεις που δεν λειτουργούν θα τερματιστούν μόνιμα, και οι σύντροφοι θα τραβήξουν σε χωριστούς δρόμους, αναζητώντας κάτι πιο συμβατό με την προσωπικότητα σας.


Τοξότης: Τα προβλήματα δεν είναι δυνατόν να κρατήσουν πίσω εσάς, ή να σας αποτρέψουν από όλα αυτά που έχετε κατά γράμμα σχεδιάσει, για να πετύχετε το επόμενο διάστημα. Ο έρωτας θα ξαναγεννηθεί μέσα σε ζευγάρια που έχουν χωρίσει, και ίσως και να έρθει και η ώρα για μια επισημοποίηση, μέσα στο Καλοκαίρι.


Αιγόκερως: Υποσχέσεις θα μαζέψετε από όλους, μόνο και μόνο για να μην σας χάσουν από την ζωή τους. Εσείς σαν το πιο ώριμο ζώδιο του ζωδιακού πλέον, δύνασθε να ξεχωρίσετε το ψέμα από την αλήθεια. Οι πολύχρονοι γάμοι και οι μεγάλες σχέσεις σίγουρα από Ιούνιο, θα χρειαστούν ένα φρεσκάρισμα.
Προβλέψεις με την Ερωτική Ταρώ: 875-876-8026

 

Σταθερό 0.79Ε/1'(με ΦΠΑ+Τέλος Σταθ.Τηλ/νίας) Κινητό 0.76Ε/1΄
(με ΦΠΑ) και εφαρμόζεται επιπλέον τέλος Κιν. Τηλεφωνίας
Mediatel 2142148020

Υδροχόος: Είσαστε ιδιαίτερα αγαπητοί στον κύκλο σας, και αυτό είναι μια κατάσταση, που έχει προκαλέσει έρωτα σε κάποιον φίλο σας. Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα έχετε και τις προσκλήσεις – προτάσεις, για μια πιο προσωπική συνάντηση. Οικονομική βοήθεια σας έρχεται από συγγενικό πρόσωπο.


Ιχθείς: Η εποχή των Διδύμων, είναι ιδεατή για εσάς, και τα έργα σας σε όλους τους τομείς. Ενισχυμένη θα είναι η εργασία σας, που θα σας φέρει πιο κοντά σε επιτυχίες και ασταμάτητη οικονομική ροή. Σε δεύτερο πλάνο, μπορείτε και να λύσετε με διπλωματικό τρόπο, και τις μικρο-διαφορές που έχετε με τον αγαπημένο σας.


Προσωπικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια: 875-876-8295
Σταθερό 0.79Ε/1'(με ΦΠΑ+Τέλος Σταθ.Τηλ/νίας) Κινητό 0.76Ε/1΄
(με ΦΠΑ) και εφαρμόζεται επιπλέον τέλος Κιν. Τηλεφωνίας
Mediatel 2142148020

 

 

loading...

Μάρι Γιόβα
Αστρολόγος & Σύμβουλος ενεργειακής διακόσμησης
Π. Feng shui research center of Canada

τηλ 6932081799

 

Νέα Σελήνη και Ουρανός στον Ταύρο με επιρροή 8 ετών !!! ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ & ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΜΟΝΤΕΛΟ ΖΩΗΣ

Πρόταση του Ουρανού:

ΕΠΙΘΥΜΩ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΖΩΗ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΩ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΤΡΟΠΟ. ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ …

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ, ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ, ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΑ ΚΑΝΕΙ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΑΥΡΟ ;
Η παλιά σπορά θα βλαστήσει και θα καρποφορήσει σε μια νέα πραγματικότητα στην ζωή όλων .
Κάθε νέο φεγγάρι είναι μια παρότρυνση για μια νέα αρχή στον κύκλο της ζωής, η είσοδος λοιπόν του πλανήτη Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου την ίδια μέρα με τη Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο δίνει ένταση στο καινούριο, στην ριζική αλλαγή, την προσωπική επανάσταση και αμφισβήτηση σε ό,τι μέχρι τώρα ήταν σταθερό. Δεν είναι τυχαίο πως πάλι ΜΕ ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟ για λίγους μήνες και μετά πάλι θα εγκατασταθεί στον σταθερό(;) Ταύρο μέχρι το 2026!!!

Όπως καταλαβαίνουμε όλοι ο Ουρανός στη νέα ζωδιακή θέση ήρθε για να μείνει και να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα αλλά κυρίως τις αξίες μας . Σημασία θα αποκτήσει όσο ποτέ να ακούσουμε την ψυχή μας , τον ίδιο μας τον εαυτό ακόμα και αν χρειαστεί να έρθουμε σε ρήξη με τις επιταγές των άλλων γύρω μας.

Οι σχέσεις που θα αντέξουν θα έχουν βαθιές ρίζες και θα είναι βαθιά μέσα μας, ένα με μας. Τίποτα το ξένο, το επιφανειακό δεν θα αντέξει στην καταιγίδα του Ουρανού. Αυτό που θα μείνει όμως είναι το ουράνιο τόξο της καρδιάς μας.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΝΑ ΑΝΘΙΣΕΙ
ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΞΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Η ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΠΟΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΑΣ ΕΑΥΤΟ…

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΣΕΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟ ΑΚΡΙΒΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΛΠ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο,ΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ
ΠΕΤΑΞΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΚΟΥ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΙ ΘΕΣ …ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

 

Λέξεις κλειδιά για το Ταύρο και τον Ουρανό

ΤΑΥΡΟΣ= ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ,ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΓΗ, ΦΥΣΗ, ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ , ΖΗΛΕΙΑ, ΚΤΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ ΠΛΟΥΤΟΣ , ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ , ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΥΠΟΤΑΓΗ

ΟΥΡΑΝΟΣ = ΑΣΤΑΘΕΙΑ , ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ Κ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ, ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΙΘΕΡΕΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΡΟΣΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ , ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΟ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΝ ΑΙΘΡΙΑ Ή ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Τόσο αντίθετες οι ανάγκες του ζωδίου του Ταύρου και του πλανήτη Ουρανού. ¨όμως αυτή είναι και η μαγεία τους όλα θα αλλάξουν για να έρθουμε πιο κοντά στην αληθινή φύση μας.

Αυτές τις μέρες από τις 15 ως τις 20 Ο ΑΡΗΣ ΠΥΡΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ, η ένταση στην γη, στο περιβάλλον αλλά κ μέσα μας θα είναι δυνατή. Ας κρατήσουμε την υπομονή και την ηρεμία μας μιας και από τις 21 Μαίου η ένταση θα καταλαγιάσει σιγά σιγά.
ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΚΡΟΝΟΣ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ Η ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ. ΘΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ.
Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΨΗ ΑΠΟ ΤΏΡΑ 15 ΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΠΥΡΟΔΟΤΕΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΤΥΦΛΗ ΒΙΑ, ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΤΣΙΕΣ ΘΑ ΑΝΑΖΟΠΥΡΩΘΟΥΝ.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2026 ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ.

Προβλέψεις για τη Νέα θέση του Ουρανού από τις 15 Μαϊου ως τις 7 Νοεμβρίου 2018 και από το 2019 ως το 2026 για όλα τα ζώδια.

*Θα επηρεαστούν και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στον Ταύρο, Λέοντα, Σκορπιό και Υδροχόο με βάση το προσωπικό τους ωροσκόπιο.

ΚΡΙΟΣ:   Ο 2ος οίκος του ζωδίου σας, δηλ. τα οικονομικά, η αίσθηση ασφάλειας, η αυτοεκτίμηση, οι προσωπικές σχέσεις θα αλλάξουν. Στο χέρι σας είναι να ακολουθήσετε τις δικές σας επιθυμίες και να αναζητήσετε νέες πηγές ασφάλειας , εσόδων και αξιών!

ΤΑΥΡΟΣ:   Στο δικό σας ζώδιο Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ, Ο ΕΡΜΗΣ ΚΑΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ μέχρι το 2026 θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο ζωής σας , εσάς τους ίδιους. Θα σας ζητήσει να αλλάξετε για να βρείτε νέες σταθερές και αξίες, να δείτε τον εαυτό σας και τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας μέσα από μια νέα οπτική. Για την ώρα από τώρα και μέχρι τον Νοέμβριο του 2016, θα επηρεαστείτε κυρίως οι Ταύροι του Απριλίου και πάντα ανάλογα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο και τους υπόλοιπους πλανήτες σας!!!

ΔΙΔΥΜΟΙ:   Στον 12 οίκο του ζωδίου σας μια πληθώρα πλανητών , Ερμής, Νέα Σελήνη και από σήμερα μέχρι το 2026 ο πλανήτης των μεγάλων αλλαγών. ΄Κάτι προετοιμάζεται σε ένα μυστικό κομμάτι της ζωής σας. Σκέψεις, σχέδια ή πρόσωπα από το παρελθόν ξυπνάνε πληθώρα συναισθημάτων και αναμνήσεων. Η αλήθεια είναι ότι νιώθετε πιο ευαίσθητοι και ανασφαλείς, ίσως λειτουργείτε μυστικά από αδιάκριτα βλέμματα και καλά πράττετε. Οφείλετε να φροντίσετε πρώτα την ψυχολογία σας αλλά και την υγεία σας. Μην τα κρατάτε όλα μέσα σας γιατί θα πιεστείτε πολύ. Κάντε βόλτες στην φύση και αγαπήστε το πιο ευαίσθητο κομμάτι σας την ψυχή σας. Μετά τις 21 Mαίου ο Ήλιος σας αποκαλύπτει αλήθειες. Η Αφροδίτη σας δίνει γοητεία και λάμψη μέχρι τις 19.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:   Η Νέα Σελήνη και ο Ουρανός μέχρι το 2026 θα επηρεάσει τον 11ο οίκο του ζωδίου σας. Φίλοι συλλογική ή ομαδική δουλειά θα φέρουν θετικές αλλαγές στην ζωή σας. Με την βοήθεια άλλων μπορείτε να κυνηγήσετε όνειρα και στόχους σας. Ανοίξτε τον κύκλο γνωριμίων σας και τα ενδιαφέροντά σας και θα βρείτε πολύτιμους συμμάχους , γιατί όχι και έναν απρόσμενο έρωτα!

ΛΕΩΝ  : Η Νέα Σελήνη και ο Ουρανός μέχρι το 2026 θα επηρεάζει με την ανατρεπτική ενέργειά του τον 10ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, δηλ την καριέρα, την φήμη και την κοινωνική σας θέση. Όλα τα σενάρια είναι πιθανά και ανάλογα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο θα δείτε την ζωή σας να αλλάζει αρχικά οι Λέοντες του Ιουλίου. Μεγάλες Αλλαγές στην δουλειά ή στον γάμο αλλά και ένταση από μια σημαντική σχέση η συνεργάτη. Χρειάζονται προσεκτικές κινήσεις και ψυχραιμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τολμήστε να ανοίξετε τα φτερά σας και να πετάξετε μακριά με πυξίδα την καρδιά σας!! Τυχεροί, γιατί για σας η Νέα Σελήνη αλλά κυρίως η νέα θέση του Ουρανού από τον Ταύρο επηρεάζει τον 9ο οίκο σας, τα μεγάλα όνειρά σας, τα ταξίδια, τις σχέσεις σας με συγγενείς, την κοσμοθεωρία σας. Για πολλούς Παρθένους ανοίγονται νέοι ορίζοντες και υιοθετείτε μια διαφορετική νοοτροπία μέχρι το 2026!!

ΖΥΓΟΣ  :  ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ Ή ΕΧΕΤΕ ΚΡΥΨΕΙ!
Η Νέα Σελήνη από τις 15 Μαίου και κυρίως η νέα θέση του Ουρανού στον 8ο ηλιακό σας οίκο μοιάζει με μια δυνατή ενέργεια που αφυπνίζει βαθιά κρυμμένα συναισθήματα ή μυστικά σας… η ανασφάλεια,η ζήλεια, οι φόβοι, η ανάγκη για απόλυτη ένωση με ό,τι θεωρείτε δικό σας, η επιθυμία για ζήσετε ουσιαστικά και σε αρμονία με τις πιο βαθιές σας επιθυμίες θα λειτουργήσουν σαν το ξύπνημα ενός ηφαιστείου που κοιμόταν για χρόνια. Για κάποιους ίσως όλη αυτή η δυνατή ενέργεια να εκφραστεί με έναν πιο πρακτικό τρόπο σε θέματα οικονομικών που μοιράζεστε με άλλους, κληρονομιάς, ασφαλιστικών ταμείων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:    Και έτσι ξαφνικά όπως θα μπαίνει ο Ουρανός στον Ταύρο …!

Το νέο φεγγάρι μαζί με τον Ουρανό από τις 15 Μαίου και μέχρι το 2026 θα επηρεάσει σταδιακά τον 7ο οίκο σας. Στόχος της δυνατής αυτής ενέργειας των ριζικών αλλαγών είναι οι μακροχρόνιες σχέσεις, ο γάμος και οι επαγγελματικές συνεργασίες. Σταδιακά, λοιπόν, από σήμερα και πρώτα για τους Σκορπιούς του Οκτώβρη οι σταθερές μακροχρόνιες σχέσεις σας θα αλλάξουν. Τίποτα δεν θα μείνει το ίδιο τα επόμενα χρόνια και οι επιλογές σας θα κρίνουν ποιοι θα μείνουν δίπλα σας. Αυτήν την περίοδο μέχρι τον Ιούνη υπάρχει ο κίνδυνος λάθους αλλά και εντάσεων με την οικογένεια, προσέξτε λοιπόν να κρατήσετε αυτό που αληθινά αξίζει στην ζωή σας! Γιατί ο παράδεισος και η κόλαση είναι οι άλλοι αλλά η επιλογή για το ποιοι αξίζουν στο πλευρό σας, είναι μόνο στο χέρι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ:    Αλλάξτε τρόπο ζωής ή εργασίας!
Η Νέα Σελήνη και ο Ουρανός από τον 6ο ηλιακό σας οίκο ως το 2026 φέρνει έναν άνεμο αλλαγών στις καθημερινές σας συνήθειες, στην διατροφή, την ψυχοσωματική σας ευεξία, το περιβάλλον εργασίας ή τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας. Νέες ιδέες στην εργασία σας ή μια άλλη ματιά στην καθημερινότητά σας είναι ένα από τα σενάρια των αλλαγών που θα σας φέρει ο Ουρανός!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ένα φως αχνοφέγγει στην άκρη του τούνελ…

Αν και έχετε δοκιμαστεί πολύ καιρό σας έχω καλά νέα , η νέα Σελήνη και ο Ουρανός σταδιακά μέχρι το 2026 σας δίνουν μια υπόσχεση, να φέρουν αλλαγές στην ζωή σας που θα σας βοηθήσουν ακόμα και στα δύσκολα μπορεί να είναι για εσάς ο φύλακας Άγγελος σας, ο από μηχανής θεός που θα σας σώσει . Ο 5ος οίκος του ηλιακού σας ωροσκοπίου επηρεάζει την δημιουργία, τον έρωτα και την χαρά της ζωής. Βρείτε λοιπόν από την αρχή ό,τι σας δίνει δύναμη και χαμόγελα είτε αυτό είναι μια επιχείρηση, η τέχνη, ο΄ερωτας ή τα παιδιά σας! Τολμήστε να ζήσετε. . .

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στο κέντρο των αλλαγών εσείς!

Ο Ουρανός δικός σας πλανήτης από τις 15 Μαίου μέχρι το 2026 με ένα μικρό διάλειμμα λίγων μηνών. Θα επηρεάσει τον 4ο οίκο σας , την οικογένεια, το σπίτι, τις ρίζες σας. Άνεμος δυνατός και μαζί και ο Άρης στο δικό σας ζώδιο τι να πώ! Κρατήστε γερά το τιμόνι και αν χρειαστεί να αλλάξετε το πλάνο της ζωής σας, κάντε το μετά το καλοκαίρι και στηριχτείτε στα μαθήματα της ζωής και του χρόνου. Αυτό είναι η ασφαλέστερη πυξίδα για να βρείτε το νέο σας λιμάνι!!

ΙΧΘΥΕΣ: Η Νέα σελήνη για σας αλλά κυρίως η θέση του Ουρανού στον Ταύρο θα επηρεάσει τον τομέα της επικοινωνίας, το περιβάλλον σας, τις σχέσεις με τους συγγενείς σας και φυσικά θα σας δώσει έμπνευση για νέες ιδέες! Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια της περιόδου με μια σοβαρή υπενθύμιση , κλείστε τα αυτιά σας στις Σειρήνες , μην χάσετε τον στόχο, την ουσία. Κρατήστε σαν πυξίδα την διαίσθηση και την καρδιά σας εμπνευστείτε από την πείρα των χρόνων που πέρασαν και το ταξίδι σας θα είναι το πιο όμορφο της ζωής σας…

 

ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Δύσκολο το διάστημα από τις 15 Μαίου ως τις 20 παγκόσμια μια και η ένταση, η βία, οι πολεμικές ενέργειες, η τρομοκρατία μοιάζουν με εκρηκτικό μηχανισμό έτοιμο να εκραγεί. Το περιβάλλον και η γη απαιτούν σεβασμό που οι άνθρωποι δεν έχουν δώσει. Έντονα Γεωφυσικά φαινόμενα κοντά στις 16 Μαίου αλλά και μέχρι τον ιούνιο θα μας απασχολήσουν παγκόσμια όπως και η μόλυνση. Δύσκολες οι μέρες μέχρι τις 21 Μάη. Σοβαρά Αεροπορικά και θαλάσσια ατυχήματα ή συμπλοκές. Μεγάλες ανατροπές στα σοσιαλιστικά κόμματα αλλά και τα συντηρητικά! Η ειρήνη, ο σεβασμός στην φύση και σε όλα τα πλάσματα ας βασιλέψει.

 

loading...

Μας χρειάζεται να ξέρουμε τα μελλούμενα? Πολλά έχουν γραφτεί για αυτό το θέμα. Δεν θα πω κάτι καινούργιο, απλά θα μεταφέρω αυτά που κατά καιρούς έχω σκεφτεί, αμφισβητήσει, αναθεωρήσει, και καταλήξει μέχρι στιγμής.
Το αιώνιο ερώτημα, που δεν είναι μόνο δικό μου, αλλά όλων όσων έχουν ασχοληθεί με την μελέτη της Αστρολογίας, είναι “Γιατί να ξέρω από πριν τι μέλλει γενέσθαι”?
Η απάντηση που κατά καιρούς έχω ακούσει είναι “ Το ίδιο είναι να βγεις στην βροχή με μία ομπρέλα, ή χωρίς αυτήν”?
Κατόπιν μακροχρόνιων σκέψεων και προβληματισμού πάνω σε αυτό το θέμα, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι, ΝΑΙ, την χρειάζομαι την “ομπρέλα”, αλλά και τα αποτελέσματα της “βροχής” είναι δύσκολο να τα καθορίσω!
Δηλαδή την “βροχή” μπορώ να την αποφύγω μένοντας στο σπίτι, οπότε δεν χρειάζομαι και την “ομπρέλα”. Η “βροχή” όμως θα γίνει, γιατί έχει την δική της δυναμική και χρησιμότητα. Εγώ αν δεν βγω με την βροχή, σημαίνει απλά, ότι κάτι από αυτά που ήθελα να κάνω σήμερα με την βροχή, δεν θα τα κάνω.
Συμπέρασμα: Η “βροχή” θα πέσει γιατί δεν το κανονίζω εγώ αυτό!
Εγώ κανονίζω και υπολογίζω το κόστος των αποφάσεων μου, σχετικά με την “βροχή”.
Αν πάρω την ομπρέλα μου, και βγω θα βραχώ λιγότερο, αλλά θα κάνω αυτό που πρέπει να κάνω, αυτήν την βροχερή ημέρα, αφού υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες που δεν μπορούν να περιμένουν.
Αν κάτσω στο σπίτι, γιατί βρέχει, δεν θα βραχώ καθόλου, αλλά δεν ξέρω τι έχω χάσει, αν η δουλειά που θα γινόταν σήμερα, θα έχει την ίδια εξέλιξη ή το ίδιο αποτέλεσμα σε ένα μελλοντικό χρόνο!
Άρα μένει ο προβληματισμός. Θα έχω τα ίδια αποτελέσματα, αν κάνω κάτι την συγκεκριμένη ώρα, σήμερα με την βροχή, ή κάποια άλλη μέρα στο μέλλον? Υπάρχουν βέβαια, πράγματα επείγοντα για διεκπεραίωση, και άλλα που μπορούν να περιμένουν!
Θα μπορούσα να συνεχίσω, με πολλά ερωτηματικά και πολλά σενάρια.
Ας συνεχίσω όμως, με την αστρολογική οπτική του θέματος!
Είναι δεδομένο ότι τα γεγονότα εξελίσσονται συνεχώς, με εμάς, ή χωρίς εμάς, για εμάς.
Δική μας είναι η απόφαση αν θα συμμετέχουμε οικειοθελώς ή θα μείνουμε παθητικοί θεατές σε αυτά! Δεν ξέρουμε όμως ποτέ τις ακριβείς συνέπειες της απόφασής μας.
Κάθε φορά που μας τίθεται ένα πρόβλημα και παίρνουμε μία απόφαση, εισπράττουμε τα αποτελέσματα της απόφασής μας, αλλά δεν ξέρουμε τι θα γινόταν αν παίρναμε την αντίθετη απόφαση.
Αυτή είναι μια πραγματικότητα, που κανείς μας δεν μπορεί να αμφισβητήσει!
Μπορεί να βοηθήσει εδώ η Αστρολογία, και πώς?
Από την επιστήμη της Αστρολογίας, ξέρουμε ότι:
Υπάρχει το “είναι” μας, με τον δεδομένο χαρακτήρα, και κατά συνέπεια την συγκεκριμένη οπτική και συμπεριφορά, προς τον έξω, και τον μέσα μας κόσμο!
Υπάρχει το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζούμε και υπάρχουμε σαν κοινωνικά όντα.
Υπάρχει ο συγκεκριμένος χρόνος μέσα στον οποίον εξελίσσεται η ζωή μας.
Υπάρχει μία εξέλιξη εξωτερικών γεγονότων, που δεν μπορούμε να την ορίσουμε, αλλά καθορίζει την δική μας εξέλιξη ως ανθρώπινα όντα.
Υπάρχει το ελευθέριο της βούλησης μας, για να παίρνουμε τις εκάστοτε αποφάσεις για την πορεία μας και την εξέλιξή μας.
Υπάρχει και το ελευθέριο της βούλησης των γύρο μας, που με τις αποφάσεις τους, καθορίζεται η δική τους πορεία, με ή χωρίς εμάς.
Υπάρχουν οι ρίζες μας και οι επίκτητες συνήθειες, που αποκομίσαμε από την οικογένεια μας και τους προγόνους μας.
Υπάρχουν οι δικές μας πεποιθήσεις και ιδέες, αλλά και των άλλων, πάνω στις οποίες θα πρέπει να συγκρουστούμε η να συναποφασίσουν για την κοινή μας πορεία.
Υπάρχουν οι δικές μας ανάγκες, που κατά καιρούς αλλάζουν, αλλά και οι ανάγκες των άλλων.
Υπάρχουν οι ευκαιρίες που άλλοτε τις βλέπουμε και τις αξιοποιούμε, και άλλοτε τις προσπερνούμε.
Υπάρχουν οι δυσκολίες, που άλλοτε τις αντιμετωπίζουμε και μαθαίνουμε από αυτές, και άλλοτε τις αποφεύγουμε για να τις ξαναβρούμε μπροστά μας, ίσως και μεγαλύτερες.
Υπάρχει όμως και “κάτι” απροσδιόριστο, μια φωνή εσωτερική, που άλλοτε την ακούμε και άλλοτε την αγνοούμε, που μας καθορίζει την πορεία στην ζωή μας.
Υπάρχουν και οι ανατροπές που μας προκύπτουν στα σχέδια που κάνουμε, η στις αποφάσεις που παίρνουμε!
Υπάρχει η πίστη στον εαυτό μας και στις δυνάμεις μας, ή η ανασφάλεια που μας διαλύει για να μας αναγκάσει να ανασυγκροτηθούμε.
Υπάρχει το “εγώ” μας, και όλο το σύμπαν, μέρα στο οποίο ζούμε και υπάρχουμε σαν ψυχές σε ένα σώμα φθαρτό, που προσπαθεί να συνειδητοποιήσει την Θεότητα του.
Όλα αυτά, πραγματεύεται η πανάρχαια επιστήμη της Αστρολογίας, μέσα από τα αρχέτυπα σύμβολα και εικόνες, και μπορεί να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματά μας, για το πότε, πως και γιατί υπάρχουν όλα αυτά!
Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

τηλ.6957637006

loading...

Η Γυναίκα που μέσα της κρύβει την Ζωή έχει τόσους ρόλους αλλά κάθε μια εκφράζει το αρχέτυπο που κυβερνά το προσωπικό της ωροσκόπιο.

 Τα 12 αρχέτυπα~σύμβολα της γυναίκας μέσα από ένα μαγικό ταξίδι στον ζωδιακό ουρανό.

Η Γυναίκα που μέσα της κρύβει την Ζωή έχει τόσους ρόλους αλλά κάθε μια εκφράζει το αρχέτυπο που κυβερνά το προσωπικό της ωροσκόπιο.
Το ζώδιο, ο ωροσκόπος,και οι λεγόμενοι θηλυκοί πλανήτες η Σελήνη και η Αφροδίτη με βάση την προσωπική σας ημερομηνία γέννησης είναι τα κύρια σημεία που επηρεάζουν την έκφραση της προσωπικότητάς σας.
Διαβάστε ποιο αρχέτυπο~ σύμβολο γυναίκας σας εκφράζει μέσα από το ζώδιό σας και αν γνωρίζετε την θέση της Σελήνης και της Αφροδίτης στο προσωπικό σας ωροσκόπιο θα έχετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΡΙΟΣ Η ΠΟΛΕΜΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ

Φράση κλειδί ΞΕΚΙΝΑΩ, ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΩ

Η γυναίκα Κριός ανήκει στο στοιχείο της Φωτιάς και μοιάζει με τον κεραυνό! Θέλει να είναι πάντα πρώτη και το να ανακαλύπτει κάτι καινούριο την ενθουσιάζει.
Ζει για το χτυποκάρδι που κόβει την ανάσα. Έχει την δύναμη να αψηφήσει κινδύνους, εμπόδια και πρέπει, για να κατακτήσει τον στόχο της!
Όταν ερωτεύεται μεταμορφώνεται σε Φλογερή και τολμηρή ερωμένη και ρίχνεται στην φωτιά του πάθους, αψηφώντας τον κίνδυνο. Ο κίνδυνος είναι το αφροδισιακό της και αν θέλετε την καρδιά της για πάντα, κρατήστε αναμμένη την φλόγα στην σχέση σας.
Πολεμάει χωρίς δεύτερη σκέψη για ό,τι επιθυμεί και μπορεί να ανέβει ψηλά στην καριέρα της. Πολλές φορές λόγω των συνθηκών είναι ο άντρας της ζωής της.
Δύναμη της το πάθος και ο ενθουσιασμός της για ζωή
Αδυναμία της ο εγωισμός και ο παρορμητισμός της. Αν χάσει το ενδιαφέρον της χάνει και την δύναμή της.
Θα ολοκληρωθεί όταν μάθει να μοιράζεται και να βλέπει με τα μάτια αυτών που αγαπάει.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΑΥΡΟΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΘΗΛΥΚΟ ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ

ΦΡΑΣΗ ΚΛΕΙΔΙ
ΕΓΩ ΕΠΙΘΥΜΩ & ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΖΩΗ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΩ
Η γυναίκα Ταύρος αισθησιακή και γεμάτη θηλυκότητα ζει για να απολαύσει την ζωή μέσα από τις αισθήσεις της και να αποκτήσει ό,τι ΑΞΙΖΕΙ γι’ αυτήν. Χρειάζεται ασφάλεια και σταθερότητα για να είναι ευτυχισμένη και ένα ζεστό και πλούσιο σπιτικό. Παραδοσιακή και πιστή όταν βρει τον κατάλληλο σύντροφο προστατεύει με κάθε θυσία την οικογένειά της.
Θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον δικό της θησαυρό είτε αυτό είναι η αγάπη της για ένα πρόσωπο, είτε τα αποκτήματά της. Όταν πιστεύει πως κάτι είναι δικό της κανείς δεν μπορεί να της το πάρει.
Επενδύει στην καριέρα της ιδιαίτερα όταν την κάνει να νιώθει οικονομική ασφάλεια και όταν προβάλει τα χαρίσματά της, κυρίως την γοητεία της και την ικανότητα να παράγει έργο και να αναπτύσσει.
Δύναμή της η επιμονή και η πίστη της
Αδυναμία της ο φόβος για αλλαγή, το άγονο πείσμα, η ανασφάλεια.
Την ολοκληρώνει η ΟΥΣΙΑΤΙΚΉ ένωση σε όλα με τον άνθρωπο που αγαπάει.

ΔΙΔΥΜΟΙ Η ΝΥΜΦΗ ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ

Φράση κλειδί ΕΓΩ ΓΕΛΑΩ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ

Σαν μια αέρινη νύμφη που δεν μπορεί κανείς να δεσμεύσει και ζει ελεύθερη στον δικό της κόσμο, σαν πεταλούδα της Άνοιξης που ζει πολλές ζωές σε τόσο λίγο! Μια αιώνια έφηβη που δεν γερνάει όσα χρόνια κι αν περάσουν. Μια γυναίκα που δεν μπορείς να βαρεθείς.
Η δυαδική φύση του ζωδίου της, της δίνει μια δική της γοητεία καθώς αλλάζει διαρκώς για να επικοινωνήσει καλύτερα και να γνωρίσει τον κόσμο και τους ανθρώπους που συναντά. Της αρέσει το φλερτ, το χιούμορ και τα ταξίδια. Δεν αντέχει την ρουτίνα. Κάντε της μικρές εκπλήξεις, συζητήστε μαζί της, παίξτε, γελάστε και έχετε κερδίσει την καρδιά της.
Μην την φυλακίσετε θα είναι σαν να προσπαθείτε να κλείσετε μια πεταλόύδα σε κλουβί. Χαρίστε της ανεμελιά και χαρούμενες στιγμές και θα είναι δική σας.

Στην εργασία της της αρέσουν οι προκλήσεις, η επικοινωνία με πολύ κόσμο, οι εναλλαγές.

Δύναμή της η ικανότητά της να πλησιάζει τους άλλους και να αλλάζει
Αδυναμία της η επιπολαιότητά της και ότι δεν συγκεντρώνεται στον στόχο της
Ολοκληρώνεται όταν κοιτάξει πέρα από την επιφάνεια σε υψηλούς στόχους

 

ΓΥΝΑΙΚΑ  ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ

Φράση κλειδί
ΕΓΩ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ

Η γυναίκα καρκίνος συμβολίζει την μητέρα και την σύζυγο που φροντίζει και προστατεύει την οικογένειά της και όποιον θεωρεί ‘δικό της’ είτε είναι φίλος της, είτε είναι σε μια δουλειά που νιώθει ότι είναι όλοι ενωμένοι.
Με τον κατεξοχήν θηλυκό πλανήτη, την Σελήνη να την εξουσιάζει χρειάζεται μια αγκαλιά που εκεί να γεννιέται η αγάπη και αναζητά το λιμάνι της, για να ηρεμήσει τις έντονες ανασφάλειες της.
Όταν νιώσει ότι στην αγκαλιά ενός άντρα είναι το σπίτι της θα του αφοσιωθεί ολοκληρωτικά.
Ο ρόλος της γυναίκας μητέρας είναι κυρίαρχος. Αναζητάει την ασφάλεια και την στοργή και τα χαρίζει απλόχερα.
Στην εργασία της λειτουργεί με διαίσθηση και συναίσθημα αλλά είναι και δυνατή.
Προτιμά να δημιουργήσει κάτι δικό της.

Δύναμή της η διαίσθησή της και το ένστικτό της για προστασία
Αδυναμία της η κυκλοθυμία της, η διάθεσή της αλλάζει όπως και η Σελήνη ο δικός της πλανήτης και η ανασφάλειά της.
Ολοκληρώνεται όταν γίνει ανεξάρτητη μέσα από μια δουλειά που αγαπάει

ΛΕΩΝ Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ

Φράση κλειδί
ΕΓΩ ΛΑΜΠΩ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΩ

Περήφανη και γεννημένη να παίρνει αποφάσεις για όλους ξέρει ότι λάμπει και χαίρεται όταν ο κύκλος της την θαυμάζει και την σέβεται. Η περηφάνεια της είναι κάτι που δεν διαπραγματεύεται και καλύτερα να φύγετε μακριά αν την προσβάλετε.
Ο άντρας που θέλει την καρδιά της πρέπει να της προσφέρει ένα βασίλειο και να την λατρεύει, όπως μόνο σε αυτήν αξίζει!!!
Αγαπάει την αίγλη της εξουσίας και είναι πλασμένη για να ανέβει ψηλά ως μια γυναίκα καριέρας ή στο πλάι ενός μεγάλου άντρα. Πάντα ο ρόλος της πρωταγωνίστριας της ανήκει!

Δύναμή της Η λάμψη και ο θαυμασμός που προκαλεί και η ικανότητά της να επιβάλλεται
Αδυναμία της Η αλαζονεία και ο εγωισμός της.
Η πρόκληση που πρέπει να φτάσει για να ολοκληρωθεί , να προσφέρει μέσα σε μια ευρύτερη ομάδα ανθρώπων με κοινό σκοπό

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Η ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ

ΦΡΑΣΗ ΚΛΕΙΔΙ
ΕΓΩ ΥΠΗΡΕΤΩ , ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΣΟΥ

Η γυναίκα Παρθένος είναι γεννημένη με μια αποστολή, να προσφέρει, να υπηρετεί και να φροντίζει με τις πράξεις της τους ανθρώπους που αγαπά. Ακούραστη σαν μέλισσα συλλέγει ‘ το μέλι’ και το προσφέρει για τις ανάγκες της κοινωνίας που ζει ή της οικογένειας της. Το καθήκον είναι πολύ σημαντικό για την ζωή της.
Η Παρθένος είναι η γυναίκα που αγαπάει προσφέροντας . Συχνά μοιάζει με ένα αθώο κορίτσι σχεδόν άψογο και ιδανικό. Για να φτάσετε στην καρδιά της πρέπει πρώτα να κερδίσετε το μυαλό και την εκτίμησή της. Η γυναίκα αυτή θέλει αποδείξεις και όχι υποσχέσεις.
Στην εργασία της είναι ακούραστη και τελειομανής. Της ταιριάζουν επαγγέλματα προσφοράς και συχνά είναι οι καλύτερες θεραπεύτριες ή νοσοκόμες.

Δύναμή της η ευφυΐα της και η οργάνωσή της
Αδυναμία της η τελειομανία, η ανασφάλεια και οι φόβοι της
Ολοκληρώνεται όταν πιστέψει και αφεθεί στην καρδιά της.

 

ΖΥΓΟΣ Η ΜΟΥΣΑ ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ

ΦΡΑΣΗ ΚΛΕΙΔΙ
ΕΓΩ ΓΟΗΤΕΥΩ , ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΩ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΟΥ

Η γυναίκα Ζυγός είναι μια αέρινη οπτασία που μαγεύει με την ομορφιά, την κομψότητα και την ευγένειά της. Είναι η μούσα που εμπνέει τους άντρες να δημιουργήσουν τέχνη. Είναι το μοντέλο της κομψότητας και της σαγήνης. Είναι η σύντροφος και η σύζυγος που χρειάζεται να μοιράζεται την ζωή της με τον αγαπημένο της σε όλες τις αποχρώσεις του ροζ!! Νιώθει την ανάγκη της αρμονίας, της ομορφιάς και της ευγένειας.
Στην εργασία της είναι ιδανική για να εξισορροπεί καταστάσεις και φυσικά για να προωθεί την τέχνη, την ομορφιά και την κομψότητα και γιατί όχι και τις δημόσιες σχέσεις.
Δύναμή της η γοητεία και η διπλωματία της
Αδυναμία της η εξάρτησή της από τους άλλους

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΙΕΡΕΙΑ & ΜΑΓΙΣΣΑ ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ

ΦΡΑΣΗ ΚΛΕΙΔΙ
ΖΩ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΑΓΕΥΩ Ό,ΤΙ ΠΟΘΗΣΩ

Μια γυναίκα Σκορπιός δεν περνάει απαρατήρητη ακόμα και αν δεν έχει αυτό που λέμε κλασική ομορφιά. Η αύρα που την περιβάλλει μαγνητίζει τα βλέμματα και όποιος μπει στην ζωή της νιώθει ότι βρήκε τον παράδεισο και την κόλαση στο πρόσωπό της!!!
Τα μάτια μιας γυναίκας Σκορπιού μαγεύουν αυτόν που θα τα κοιτάξει για πάντα…
Ο ερωτισμός και το μυστήριο που αποπνέει δεν επιτρέπει σε κανέναν να της αρνηθεί.
Είναι μια γυναίκα με την δύναμη ενός ηφαιστείου και σημαδεύει ή αναγεννά τις ζωές των ανθρώπων που είναι κοντά της.
Η πιο εξελιγμένη γυναίκα Σκορπιός κατέχει την σοφία και τα μυστήρια του Σύμπαντος είναι μια ιέρεια που κρύβει την δύναμη της μεταμόρφωσης, του τέλους και της αναγέννησης.

Δύναμή της η ενέργεια και ο μαγνητισμός που εκπέμπει
Αδυναμία της η αυτοκαταστροφικότητά της

Ολοκληρώνεται όταν βρει την ειρήνη μέσα στην ψυχή της μέσα από την σοφία της γης και των πλασμάτων της

 

ΤΟΞΟΤΗΣ Η ΑΜΑΖΟΝΑ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ

Φράση Κλειδί
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ, ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Η καρδιά και το πνεύμα της κοιτάνε ψηλά και είναι μια ατίθαση αμαζόνα. Αισιόδοξη και χαρούμενη βλέπει γύρω της μόνο φως. Κάποιες φορές πληγώθηκε στο παρελθόν, έτσι βρήκε την δύναμη μέσα της να πολεμάει και να κοιτάει ψηλά το φως!
Ερωτεύεται χωρίς όρια και αλυσίδες. Για την γυναίκα Τοξότη ο Έρωτας είναι μια μεγάλη περιπέτεια και ένα ταξίδι που κανείς δεν ξέρει τον προορισμό του.

Είναι ευτυχισμένη όταν ταξιδεύει μακριά με το σώμα ή το μυαλό της! Η γνώση για τον ανώτερο τύπο αυτής της γυναίκας είναι ένας δρόμος για να γιατρέψει τα σκοτάδιά της και να φέρει φως.
Στη εργασία της έχει ανάγκη να μεταφέρει τις εμπειρίες της αλλά κυρίως να είναι με δικούς της κανόνες. Της ταιριάζει μια δική της δουλειά που δεν θα την καταπιέζει.
ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ Η αισιοδοξία και η γνώση της
ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ Η ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΟΡΙΩΝ
ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΗΝ ΑΠΛΟΤΗΤΑ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ

ΦΡΑΣΗ ΚΛΕΙΔΙ
ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΩ ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ

Μια γυναίκα που της αρέσει να είναι αλλά κυρίως να φαίνεται στα μάτια όλων Κυρία!
Η γοητεία της μεγαλώνει όσο κυλάει ο χρόνος σαν το παλιό καλό κρασί! Χρειάζεται την αναγνώριση των άλλων όσο καμιά άλλη. Φιλόδοξη και δυνατή δεν σταματάει μπροστά σε τίποτα. Αναρριχάται κοινωνικά μέσα από την καριέρα ή έναν σημαντικό άντρα.
Περήφανη και αυστηρή δεν δέχεται μύγα στο σπαθί της γι αυτό καλό είναι να είστε προσεκτικοί μαζί της. Απαιτεί την τελειότητα και δεν δέχεται εύκολα αντίθετη γνώμη. Είναι μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει. Το πρέπει είναι φτιαγμένο για αυτήν.
Στην ανώτερη μορφή της είναι η μεγάλη μητέρα γεμάτη από την Σοφία του Χρόνου Κρόνου που την κυβερνάει.
Δύναμή της η εμπειρία και η αντοχή
Αδυναμία της η αυστηρότητά της
Ολοκληρώνεται όταν νιώσει βαθιά συναισθήματα αγάπης και στοργής χωρίς πρέπει και κανόνες

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΡΙΑ ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ, ΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΦΙΛΗ.
Φράση κλειδί ΑΝΗΚΩ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.


Μια ξεχωριστή γυναίκα που σκορπά πάντα ένα διαφορετικό ‘άρωμα’ γύρω της . Ο μαγνητισμός της Υδροχόου είναι αυτό το διαφορετικό που εκπέμπει.
Της αρέσει να ζει και να χαίρεται όλα τα παράξενα του κόσμου. Αγαπάει με τον δικό της μοναδικό τρόπο και σίγουρα είναι πολίτης όλου του κόσμου. Νομίζω η ουράνια αυτή γυναίκα δεν ανήκει πουθενά παρά μόνο στον εαυτό της.
Έχει μια ιδιαίτερη ομορφιά και γοητεύει με έναν μοναδικό τρόπο. Είναι δύσκολο να την καταλάβουν οι περισσότεροι και το ξέρει γι αυτό νιώθει μόνη ακόμα και όταν είναι με κόσμο. Είναι αυτή η μοναξιά του ξεχωριστού ανθρώπου. Συναισθηματικά αναζητάει έναν σύντροφο με τα ίδια θέλω που θα την αγαπήσει και θα την δεχτεί γι αυτό που είναι.
Στην εργασία της αν βρει τις κατάλληλες συνθήκες ξεχωρίζει!
Δύναμή της το πνεύμα της και οι φίλοι της
Αδυναμία της δεν μπορεί να αισθανθεί με την καρδιά της, Το φίλτρο είναι μόνο το μυαλό της.
Ολοκληρώνεται όταν αγαπήσει έναν σκόπο ή έναν άνθρωπο σαν θεό της!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΙΧΘΥΣ Η ΝΕΡΑΙΔΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ

ΣΕΙΡΗΝΑ, ΓΟΡΓΟΝΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ!

Φράση κλειδί
‘ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΣΩ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΩ’ Αντιγόνη

Η Ποσειδώνια γυναίκα μοιάζει με μια νεράιδα βγαλμένη από τα παραμύθια, άπιαστη, αθώα, με μια δική της ομορφιά, ένα πλάσμα που δεν ανήκει σε αυτόν τον σκληρό κόσμο.
Αγαπάει όλα τα πλάσματα και τα πιο μικρά. Ακούει τους ήχους και τα τραγούδια της φύσης . Παρατηρεί τα σύννεφα, τα κύματα τα χρώματα και τα σχήματα τους. Διαβάζει τα σημάδια που της στέλνουν οι Άγγελοι και αφουγκράζεται την σιωπή ή την φωνή της φύσης.
Είναι η ρομαντική, ευαίσθητη και γλυκιά γυναίκα που γοητεύει με το βλέμμα της και την άπιαστη όμορφιά της. Δημιουργεί , διαισθάνεται, φροντίζει όποιον την χρειάζεται.

Γεννημένη να αγαπάει και να αγαπιέται, και να δίνεται απόλυτα στα όνειρά της. Αν θέλετε τη καρδιά της θα πρέπει να αγγίξετε την φαντασία της και την ψυχή της. Ένα τραγούδι , στίχοι αγάπης , ένα λουλούδι είναι ο δρόμος για να φτάσετε στην καρδιά της.

ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ Η Πίστη της στα θαύματα και η διαίσθησή της
ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ Παρασύρεται από εξιδανικεύσεις και αυταπάτες. Η ανασφάλειά της.

Ολοκληρώνεται μέσα από την προσφορά της ή μέσα από την Τέχνη.

 

Μάρι Γιόβα


Αστρολόγος & σύμβουλος Feng Shui
Feng shui research center Canada

mariastrologia.blogspot.gr

 Τηλ 6932081799

 

loading...

Ιχθύς το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Η περιπέτεια της ψυχής τελειώνει αφού έχει περάσει όλα τα στάδια της ζωής, που τόσο σοφά απεικονίζει ο ζωδιακός κύκλος. Η ψυχή ξεκινώντας άπειρη και χωρίς εμπειρία από τον Κριό, με ορμή και ενθουσιασμό, έχει κάνει όλες τις στάσεις που χρειάζεται για να φθάσει στο τέρμα, δηλαδή στον Ιχθύ, για να κάνει τον απολογισμό της, και να ξεκινήσει πάλι από την αρχή, με την αθωότητα και την ορμή του καινούργιου.
Ο Ιχθύς είναι ζώδιο του νερού, μεταβλητό και παθητικό, δηλαδή κολυμπάει μέσα στο συναίσθημα και μεταβάλλεται συνεχώς από τα εξωτερικά ερεθίσματα, προσπαθώντας να καταλάβει την διαφορά του πραγματικού από το ιδεατό και αφηρημένο.

 

Ο Ποσειδώνας, που είναι ο κυβερνήτης αυτού του ζωδίου, έχει το ένα του πόδι στην γήινη πραγματικότητα, αλλά το υπόλοιπο σώμα του είναι σε μια άλλη διάσταση που ίσως είναι και η πραγματική, εξαρτάται πώς το αντιλαμβάνεται ο καθένας.
Δύσκολο λοιπόν να περιγράψεις τον ψυχισμό και την ευαισθησία ενός Ιχθύ, αφού δεν υπάρχουν μέτρα και σταθμά για να την μετρήσουμε, και να την περιγράψουμε με λόγια, γιατί τα λόγια είναι φτωχά.
Λέμε τον Ιχθύ “ψαράκι” και του προσάπτουμε όλα τα χαρακτηριστικά του απατηλού, του άστατου, του ονειροπόλου, του φευγάτου, του αφηρημένου, του σούπερ ευαίσθητου, του κορόιδου, του θύματος. Το “ψαράκι” όμως, το λέμε πάντα με μια τρυφερότητα και μια προσπάθεια να δείξουμε ότι το καταλαβαίνουμε. Αλλά η ουσία είναι ότι δεν το καταλαβαίνουμε, γιατί το βάθος του ωκεανού μέσα στον οποίο κολυμπάει, είναι σκοτεινό και άγνωστο ακόμα και για το ίδιο, που είναι μέσα σε αυτό.
Πάντα είναι δύσκολο να περιγράψεις τα χαρακτηριστικά ενός ζωδίου του νερού. Γιατί το νερό που συμβολίζει το συναίσθημα, δεν περιγράφεται, μόνο βιώνεται. Αν μπορείς να μπεις στον συναισθηματικό κόσμο του άλλου, μπορείς και να τον καταλάβεις, αλλά σε σύγκριση με τα δικά σου βιώματα, δηλαδή και πάλι στρεβλά, γιατί τα συμπεράσματα σου, είναι υποκειμενικά.
Πως λοιπόν να περιγράψεις ένα “ψαράκι”, όταν εκτός από το απύθμενο συναίσθημα που το χαρακτηρίζει, είναι και συνεχώς κινούμενο, δηλαδή μεταβλητό και δεκτικό, δηλαδή αντιδρά ανάλογα με τα εκάστοτε εξωτερικά ερεθίσματα?
Λέμε για έναν Ιχθύ, ότι έχει όλα τα προτερήματα και όλα τα ελαττώματα του ζωδιακού, και αυτό μπορεί να είναι και μια από τις πραγματικότητες του.
Όταν έχεις βιώσει τα πάντα, φτάνεις να πεις “ματαιότης, ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης”. Έτσι λοιπόν και ο Ιχθύς που είναι ο περιπατητής του ζωδιακού, και παρατηρητής των πάντων, φτάνει να γίνεται ο στοχαστής, και ενώ για τους άλλους φαίνεται ο αδιάφορος και αδρανής, εκείνος ζώντας στον κόσμο των συναισθημάτων του, μένει στην άκρη του στοχαζόμενος.
Είναι έτοιμος να βοηθήσει όποιον τον χρειάζεται, για να διοχετεύσει τα πλούσια συναισθήματά του και να προσφέρει ότι μπορεί, χωρίς να περιμένει τίποτα, έτσι απλά, σαν το κύμα που έρχεται και φεύγει χωρίς να μπορείς να το φυλακίσεις και να το περιορίσεις.
Δύσκολη η γήινη πραγματικότητα για έναν Ιχθύ, γιατί προτιμάει το ονειρικό, το ιδεατό, το ιδανικό, το φανταστικό πεδίο, από την τραχύτητα και την ασχήμια της καθημερινότητας. Η τέχνη είναι ο χώρος της λύτρωσης του. Εκεί λειτουργεί, δονείται, υπάρχει και είναι ευτυχισμένο, γιατί είναι στον χώρο του.
Επίσης ο Ιχθύς είναι ευτυχισμένος, και σε ένα χώρο όπου μπορεί να προσφέρει την αγάπη του, γιατί ο Ιχθύς είναι “αγάπη”. Δεν είναι τυχαίο που έδωσαν στον Ιχθύ τα χαρακτηριστικά του Χριστού, ούτε ότι αστρολογικά μέσα στον Ιχθύ έχει την έξαρση της, η Αφροδίτη.
Συχνά θα συναντήσετε έναν Ιχθύ σε χώρους με πόνο και βάσανα, θα τον δείτε να προσπαθεί να βοηθήσει, με όλη του την συμπόνοια και την αγάπη. Θα τον συναντήσετε επίσης σε χώρους θρησκευτικής ανάτασης, μεταφυσικής αναζήτησης, ή σε χώρους τέχνης.
Η φωτογραφία, ο κινηματογράφος, η ζωγραφική, η ποίηση, η μουσική είναι τα αγαπημένα του. Η φιλανθρωπία, η προσφορά, και συμπόνοια είναι τα χαρακτηριστικά του προτερήματα. Η φυγή, η αφηρημάδα, η βαρεμάρα, η ασάφεια, η σύγχυση, η απάτη και το ψέμα είναι τα όπλα του, όταν θέλει να αποφύγει, την σκληρή για αυτόν πραγματικότητα.

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

loading...
   
 Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Περισσότερα...