Συνταγή Ροδόνερου

Facebook
Twitter
Pinterest

Υλικά

12 τριαντάφυλλα

3 φλιτζάνια νερό

Θα χρειαστείτε επίσης:

Μία κατσαρόλα με καπάκι (μεγάλο μέγεθος)
Ένα μπουκάλι γυάλινο
Ένα σουρωτήρι

 

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα τριαντάφυλλα και κρατάμε μόνο τα αρωματικά πέταλα, τα πλένουμε και τα τοποθετούμε στην κατσαρόλα. Γεμίζουμε την κατσαρόλα με νερό έως ότου να καλυφθούν τα πέταλα. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και τα αφήνουμε για μία περίπου ώρα σε χαμηλή φωτιά. Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει και σουρώνουμε σε γυάλινο μπουκάλι. Διατηρούμε το μείγμα στο ψυγείο.

Facebook
Twitter
Pinterest

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι με τα άρθρα μας
Please wait...

Ευχαριστούμε για την εγγραφή!

Scroll to Top