KRIOS TAVROS DIDIMOI KARKINOS LEON PARTHENOS ZYGOS SKORPIOS TOKSOTIS AIGOKEROS YDROXOOS IXTHEIS

 

loading...

Γενικά Χαρακτηριστικά

scorpioaΓενικά Χαρακτηριστικά

Πίσω στον Υπολογισμο Ωροσκόπου

Εσείς με ωροσκόπο Σκορπιό κάνετε αισθητή την παρουσία σας. Έχετε κάτι το οποίο λέει στον κόσμο ότι δεν ανέχεστε να σας κάνουν ότι θέλουν. Ο τρόπος σας απαιτεί σεβασμό, και σε ορισμένες περιπτώσεις, φόβο. Μπορεί να είσαστε ήσυχος/η ή να κάνετε φασαρία, αλλά πάντα δείχνετε δυνατός/ή και αποφασιστικός/ή/.

Είτε σας αγαπούν είτε σας μισούν - σπάνια όμως περνάτε απαρατήρητος/η. Στην πραγματικότητα, μερικές φορές δείχνετε μπερδεμένος/η όταν βρίσκεστε αντιμέτωπος/η με το γεγονός, ότι προκαλείτε τέτοιες αντιδράσεις. Φαίνεται ότι διαπερνάτε με το βλέμμα σας τους άλλους. Αυτό μπορεί να προκαλεί φόβο ή να ιντριγκάρει κάποιους. Στη συναναστροφές σας, αναζητάτε τις απαντήσεις ανάμεσα στις λεπτομέρειες. Οι επιφανειακές λεπτομέρειες απορρίπτονται όταν έχετε την αίσθηση των καταστάσεων και των ανθρώπων.

Εκτιμάτε πάρα πολύ την ιδιωτική σας ζωή, σε βαθμό, που μπορεί να σας οδηγήσει στην παράνοια. Έχετε την ανάγκη να ελέγχετε το περιβάλλον σας και είσαστε ειδικός/ή στη στρατηγική. Σπάνια πετάτε τις ευκαιρίες λόγω ανυπομονησίας, σχεδιάζετε όλες σας τις κινήσεις, βασιζόμενος/η στην ικανότητά σας να διαισθάνεστε τις καταστάσεις και τους ανθρώπους.

Είσαστε πολύ προσγειωμένος/η. Η εμπιστοσύνη στον/ην σύντροφό σας είναι πολύ σημαντικό για εσάς. Γενικά αναζητάτε μια ολοκληρωτική δέσμευση και έχετε πολύ λίγη υπομονή με συντρόφους, που είναι ανεύθυνοι.

Ο ωροσκόπος θεωρείται αρκετά συχνά η μάσκα, που φοράει κάποιος/α όταν συναντά άλλους. Ο ωροσκόπος δείχνει τις φυσικές μας άμυνες και πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα καθημερινά προβλήματα. Η ενέργεια, που δίνει το Ζώδιο και η κατάσταση του Ωροσκόπου είναι αυτά, που φαίνονται πρώτα, στους άλλους. Ο ωροσκόπος δείχνει την πρώτη και τη φυσική αντίδραση σε νέα άτομα και καταστάσεις.

Τα χαρακτηριστικά, που περιγράφονται παραπάνω αλλοιώνονται από τους πλανήτες που συνδυάζονται με τον Ωροσκόπο και τη θέση του Κυρίαρχου Πλανήτη του Ωροσκόπου. Για παράδειγμα, ένα άτομο με ωροσκόπο Σκορπιό και τον κυβερνήτη πλανήτη του ωροσκόπου, τον Πλούτωνα, στον Σκορπιού θα ανταποκριθεί πολύ διαφορετικά από ένα άλλο άτομο που επίσης έχει Ωροσκόπο Σκορπιό, αλλά ο Πλούτωνάς του είναι στον Σκορπιό. Αντίστοιχα, ένα άτομο με Ωροσκόπο σκορπιό, που βρίσκεται σε συζυγία με τον Κρόνο θα «συμπεριφερθεί» πολύ διαφορετικά από κάποιον με ωροσκόπο Σκορπιό, που όμως δεν έχει αυτήν την όψη.

Έχετε έντονα ζωώδη ένστικτα, μια βαθιά ενστικτώδη και παθιασμένη φύση και πρόσβαση σε δυνάμεις, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για θεραπεία και αναγέννηση, δική σας, των άλλων ή τη κοινωνίας. Ισχυρογνωμων και δυνατός/ή με έναν πολύ κατανοητό τρόπο, αποτελείτε πάντα μια εκτιμητέα δύναμη. Γνωρίζετε με τη διαίσθησή σας που πονάει κάποιος ή που είναι αδύναμος και για το λόγο αυτό μπορείτε να γίνετε ένας/μια θεραπευτής/ρια ή ένας/μια φοβερός/ή εχθρός, αν οι ενέργειές σας κατευθύνονται προς την διαμάχη. Το να μαθαίνετε να εμπιστεύεστε και να ακολουθείτε τα ένστικτά σας, καθώς και να συγκεντρώνετε την θέλησή σας σε θετικές προθέσεις είναι βασικά κλειδιά του πεπρωμένου σας. Οι κυβερνήτες πλανήτες σας είναι ο Άρης και ο Πλούτωνας.

Στην περίπτωση, που δε ξέρετε, σε ποιο ζώδιο είναι ο κυρίαρχος πλανήτης, του Ωροσκόπου σας μπορείτε να το βρείτε από τον γενέθλιο χάρτη σας.

Πλούτωνας

scorpiobΩροσκόπος Σκορπιός και Πλούτωνας (ο κυρίαρχος πλανήτης) του Σκορπιού

Πίσω στον Υπολογισμο Ωροσκόπου

Οι παρακάτω ερμηνείες ενσωματώνουν τη θέση, ανάλογα με το ζώδιο, του Πλούτωνα, του κυρίαρχου πλανήτη του Σκορπιού. Η θέση του Πλούτωνα αλλάζει τα χαρακτηριστικά του Ωροσκόπου Σκορπιού.

Το σημείο, που ήταν στον Ανατολικό Ορίζοντα την στιγμή της γέννησής σας, ονομάζεται Ωροσκόπος. Ενώ ο Ήλιος περιγράφει την συνειδητή σας κατεύθυνση και την τωρινή ζωή σας, και η Σελήνη, την υποσυνείδητη προδιάθεσή σας και το παρελθόν, ο Ωροσκόπος δείχνει τον τρόπο, που υπερβαίνει και αγκαλιάζει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Περιγράφει τον τρόπο, με τον οποίο συναλλάσσεστε και συμπεριφέρεστε στον έξω κόσμο και πως χειρίζεστε στη ζωή σας την ενέργεια που σας δίνει ο Ήλιος, η Σελήνη και ο υπόλοιπος γενέθλιος χάρτης σας. Τα πάντα φιλτράρονται από τον Ωροσκόπο από την άποψη της εσωτερικότητας. Δείχνει τον τρόπο που η ψυχή λειτουργεί και για το λόγο αυτό αποτελεί κομμάτι του πεπρωμένου.

Ωροσκόπος Σκορπιό και Πλούτωνας στο Κριό

Ο Πλούτωνας βρίσκεται στο γενναίο, ανεξάρτητο και αυτοκινούμενο ζώδιο του Κριού. Η λειτουργία σας είναι να γίνετε ένας/μια αρχηγός και πρωτοπόρος, παράγοντας κάτι χωρίς προηγούμενο κι αυθεντικό. Η τόλμη, η αξία και η αυθεντικότητα είναι βασικά σας στοιχεία. Είσαστε ένας/μια ατρόμητος/η ανταγωνιστής ή πολεμιστής/ρια και έχετε «δολοφονικό ένστικτο» γεγονός που, ακόμα κι όταν το χρησιμοποιείτε σε άμυνα των καλών σας αρχών, πρέπει να το ζυγοσταθμίζετε με ευγένεια. Η σκοτεινή πλευρά αυτού είναι ότι μπορεί να γίνετε αδίστακτος/η, εγωιστής/ρια και έχετε την τάση να υπερχρησιμοποιείτε τη δύναμή σας.

Ωροσκόπος στον Σκορπιό και Πλούτωνας στον Ταύρο

Ο Πλούτωνας βρίσκεται στο πολύ αισθησιακό, παραγωγικό και γόνιμο ζώδιο του Ταύρου. Ορέξεις, επιθυμίες και ανάγκη για αισθησιακή ζωή έχουν την τάση να σας κυβερνάνε. Το κλειδί της ευτυχίας σας είναι να δοκιμάζετε και να απολαμβάνετε τη ζωή, χωρίς όμως να σας ελέγχουν οι ορμές κι οι επιθυμίες σας. Επίσης, διαθέτετε μια αποφασιστική και σταθερή θέληση και μεγάλη αντοχή, για να πραγματοποιήσετε τους στόχους και τα όνειρά σας. Είσαστε πολύ γόνιμος/η σε όλα τα επίπεδα. Η εμμονή και το να μην ξέρετε πότε να σταματήσετε ή να αλλάξετε την πορεία σας μπορεί να σας δημιουργήσει αρκετά προβλήματα.

Ωροσκόπος στον Σκορπιό και Πλούτωνας στους Δίδυμους

Ο Πλούτωνάς σας είναι στο έξυπνο και ικανό ζώδιο των Διδύμων, δείχνοντας ότι η χρήση των χεριών σας, τα γρήγορα αντανακλαστικά, και η ευκολία σας με τη γλώσσα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σας και το πεπρωμένο σας.  Τα αρνητικά σας είναι ότι μπορείτε να γίνετε πολύ πονηρός/ή, ραδιούργος/α και πανούργος/α. Αν χρησιμοποιήσετε τα θετικά σας στοιχεία, τότε μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα με τη δύναμη των λέξεων.

Ωροσκόπος στον Σκορπιό και Πλούτωνας στον Καρκίνο

Ο Πλούτωνας είναι στο διαισθητικό και συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου: έχετε βαθιά συναίσθηση και  προστατευτικά συναισθήματα απέναντι στα παιδιά, τα ζώα και γενικότερα σε οτιδήποτε ζωντανό. Η ικανότητά σας να επικοινωνείτε ή να εμπλέκεστε συναισθηματικά με τον περίγυρό σας σας κάνει πολύ συμπονετικό/ή. Είσαστε ιδιαίτερα αισθησιακός/ή και παθιασμένος/η. Μπορεί να έχετε κάποια δυσκολία στην έκφραση, ή την επικοινωνία των συναισθημάτων σας με έναν λογικό τρόπο. Η μουσική είναι μια πολύ καλή γλώσσα επικοινωνίας για εσάς.

Ωροσκόπος στον Σκορπιό και Πλούτωνας στον Λέοντα

Ο Πλούτωνας βρίσκεται στο περήφανο, σίγουρο και λαμπερό ζώδιο του Λέοντα. Διαθέτετε ισχυρή θέληση και έχετε στόχο να γίνετε αρχηγός και να επηρεάσετε πολύ κόσμο με τον μαγνητισμό σας. Συνδυάζοντας τη μεγάλη ζωτικότητά σας και την σταθερότητά σας, τη συνεχή σας εστίαση στον στόχο, μπορείτε να καταφέρετε πολλά. Η μεγάλη ευθύνη πάει με τη χρήση προσωπικής δύναμης και αν τη χρησιμοποιήσετε με άσχημο τρόπο μπορείτε να καταλήξετε ένας/μια καταπιεστικός/ή τύραννο.

Ωροσκόπος στον Σκορπιό και Πλούτωνας στην Παρθένο

Ο Πλούτωνας είναι στον Παρθένο, υποδηλώνοντας ότι διαθέτετε ειδικές ικανότητες, γνώσεις, και τεχνική. Επίσης έχετε ενδιαφέρον για τη βιολογία, τη χημεία, την ιατρική και γενικότερα τις ιατρικές επιστήμες. Διαθέτετε ιδιαίτερη παρατηρητικότητα και αναλυτικότητα και εργάζεστε επιμελώς και αποδοτικά. Όταν χάνετε την ισορροπία σας ανησυχείτε υπερβολικά και κάνετε άσχημη κριτική για τον κόσμο και για τον εαυτό σας. Πολλές φορές λειτουργείτε σαν τον/ην καλύτερο/η σύμβουλο για κάποιον/α που είναι στο προσκήνιο

Ωροσκόπος στον Σκορπιό και Πλούτωνας στον Ζυγό

Ο Πλούτωνας βρίσκεται στο Ζυγό, υποδηλώνοντας ότι η ανάγκη σας να κάνετε σχέση και να κάνετε συνεργασία με άλλους είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής σας. Είσαστε φτιαγμένος/η για να δουλεύετε σαν μέλος μιας ομάδας ή σε μια στενή συνεργασία, εξισορροπώντας τις ανάγκες σας με εκείνες του/ης συνεργάτη σας. Επιθυμείτε την αρμονία, την ομορφιά και υπάρχει ένας σύνδεσμος με αυτά στις πράξεις σας. Προσέχετε όμως να μην καταπνίξετε τις δικές σας επιθυμίες και την ικανότητα να πράττετε αποφασιστικά για τον εαυτό σας, επειδή μπορεί να οδηγηθείτε σε θυμό, αντιπαράθεση και «κρυφούς εχθρούς». Να είσαστε ειλικρινείς στις συμφωνίες σας. Χρησιμοποιησετε την ενέργειά σας για να φέρετε τους ανθρώπους πιο κοντά και για να δημιουργήσετε έναν πιο δίκαιο κόσμο.

Ωροσκόπος στον Σκορπιό και Πλούτωνας στον Σκορπιό

Ο Πλούτωνας βρίσκεται στον Σκορπιό δίνοντας έμφαση στον συγχρονισμό των πρωτόγονων δυνάμεων της φύσης και νοιώθετε την ανάγκη να συνδεθείτε με τις ζωτικές δυνάμεις με έναν άγριο κι απολίτιστο τρόπο. Εκφράζετε τόσο την ενέργεια του θανάτου όσο και της ζωής, της δημιουργίας και της καταστροφής και καταλαβαίνετε ότι χρειάζεστε και τα δύο. Έχετε φοβερή φυσική εμφάνιση, ζωτικότητα και πάθος, που το χρησιμοποιείτε είτε για καλό είτε για κακό σκοπό. Η εξουσία θα είναι πάντα ένα ζήτημα στη ζωή σας -πρέπει να μάθετε να αναγνωρίζετε τη δύναμή σας και τις επιπτώσεις από τη χρήση της. Η δύναμη της φύσης είναι μια πηγή δύναμης και θεραπείας για εσάς. Η εμπειρία αυτή καθεαυτή μετράει περισσότερο παρά το πόσο θα διαρκέσει.

Ωροσκόπος στον Σκορπιό και Πλούτωνας στον Τοξότη

Ο Πλούτωνας βρίσκεται στον πνευματικό, επεκτατικό και περιπετειώδη τοξότη: σας ελκύουν οι επικίνδυνες και με προσανατολισμό το μέλλον επενδύσεις και οι προκλητικοί και επικίνδυνοι στόχοι. Όντας ιδεαλιστής/ρια και φιλοσοφικός/ή, η διαίσθησή σας καθοδηγείται από την αίσθηση του δίκαιου «παιχνιδιού» και τις πεποιθήσεις σας. Τα κύρια χαρακτηριστικά σας είναι ο ζήλος και το πάθος σας. Όταν βρίσκεστε έξω από τα νερά σας μπορείτε να γίνετε πολύ ζηλιάρης/α, εγωιστής/ρια και απρόσεκτος/η μέσα στον ενθουσιασμό σας. Στα καλύτερά σας όμως λειτουργείτε σαν εξερευνητής/ρια και ένα πνευματικό παράδειγμα για τους άλλους. Η χαρά της περιπέτειας και η αναζήτηση είναι αυτό που καλείστε να εκφράσετε.

Ωροσκόπος στον Σκορπιό και Πλούτωνας στον Αιγόκερω

Ο Πλούτωνας βρίσκεται στον γήινο, πρακτικό, φιλόδοξο και σοβαρό Αιγόκερω, υποδηλώνοντας ότι τα χειροπιαστά υλικά αποτελέσματα και οι αντίστοιχοι στόχοι είναι σημαντικοί για εσάς. Ξέρετε πως λειτουργεί ο κόσμος και σκοπεύετε να πάρετε έναν καλά προγραμματισμένο και τακτοποιημένο δρόμο. Η δουλειά κι η πειθαρχεία, για να μην αναφερθούμε στην αυτοθυσία, είναι βασικά κλειδιά του χαρακτήρα σας. Η δουλειά μπορεί να σας γίνει εξάρτηση κι η επαγγελματική φιλοδοξία είναι ύψιστης σημασίας. Σκοπός σας είναι να λειτουργήσετε σαν ένα είδος Αρχής.

Ωροσκόπος στον Σκορπιό και Πλούτωνας στον Υδροχόο

Ο Πλούτωνας βρίσκεται στο ασυμβίβαστο, κοινωνικά προσανατολισμένο και φιλελεύθερο ζώδιο του Υδροχόου, υποδηλώνοντας ότι η αναμόρφωση της κοινωνίας σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα κι εκεί εστιάζετε την προσοχή σας. Η αντίληψή σας σχετικά με τα προβλήματά της σε συνδυασμό με την ικανότητά σας να ανακαλύπτετε ή να δημιουργείτε ασυνήθιστες και πρωτοποριακές λύσεις, είναι το κλειδί του πεπρωμένου σας. Σκοπός σας είναι να λειτουργήσετε σαν αναμορφωτής, σαν φωνή αντίδρασης ή αρχηγός μιας ομάδας.

Ωροσκόπος στον Σκορπιό και Πλούτωνας στους Ιχθείς

Ο Πλούτωνας βρίσκεται στο ευφάνταστο, ονειροπόλο, διορατικό και πνευματικά ανοιχτό ζώδιο των Ιχθύων, υποδηλώνοντας την ικανότητά σας να φτάνετε διαφορετικά επίπεδα συνειδητότητας ή να ονειρεύεστε όλη την ώρα. Η πρωταρχική πηγή θεραπείας αποτελεί η χρήση εικόνων μέσα από την νοερή σύλληψη ή την τέχνη. Εξαρτήσεις, όπως το αλκοόλ, μπορούν να προκαλέσουν την πτώση σας, οδηγώντας σας σε ένα συναίσθημα αναστάτωσης και αδυναμίας. Έχετε ψυχικές ευαισθησίες που αν αναπτυχθούν μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για να καλυτερεύσετε τη ζωή σας και εκείνη των άλλων.

Πνευματικότητα

scorpiocΗ πνευματική Ερμηνεία του Ωροσκόπου Σκορπιού

Πίσω στον Υπολογισμο Ωροσκόπου

Είσαστε ικανός/ή για μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας. Οι άλλοι μπορεί να βλέπουν τις αποφάσεις σας εξαιρετικές, αφού μπορείτε να κάνετε στροφή 180 μοιρών εξαιρετικά εύκολα. Κάθε τέτοια αλλαγή σας φέρνει πιο κοντά στο να καταλάβετε το πεπρωμένο σας. Αυτήν την στιγμή μπορεί να δείχνετε ότι τα κίνητρά σας είναι υλικά, αλλά κάθε στροφή σας πάει πιο μπροστά στον πνευματικό δρόμο. Αν κοιτάξετε πίσω, μπορείτε να δείτε ότι οι αποφάσεις σας σας έχουν οδηγήσει σε μια κατεύθυνση.

Πρώτα δοκιμάζετε τις σωματικές σας επιθυμίες με το φαγητό, την σεξουαλική επιθυμία και τις υλικές ανέσεις. Αυτό μπορεί να γίνει εξαιρετικά βαρετό για εσάς. Η φιλοδοξία κι η επιθυμία για δύναμη αυξάνουν τον συναισθηματικό ενθουσιασμό και τα πρόσκαιρα κέρδη. Στην τρίτη φάση αναζητάτε πνευματικές προκλήσεις. Αν περάσετε κι από τα τρία επίπεδα, τότε κινείστε σε πιο πνευματικά επίπεδα.

Χρειάζεται να θυμόσαστε από πού έχετε ξεκινήσει καθώς αναζητάτε την επιτυχία είτε την πνευματική είτε την υλική.

Έχετε ισχυρή θέληση και περηφάνια, αλλά είσαστε αρκετά μυστικοπαθής και δύσκολος στο να σας μάθουν. Πίσω από το ήρεμο παρουσιαστικό σας υπάρχει συναισθηματικό βάθος, ευαισθησία και δυνατή αποφασιστικότητα. Όταν θέλετε κάτι το κυνηγάτε ήσυχα, αλλά επίμονα και ολόψυχα με αποτέλεσμα να το αποκτάτε.

Δεν είσαστε κάποιος/α που ζει επιπόλαια. Θέλετε να ζήσετε μα πάθος και έντονα και δε σας νοιάζει η πρόκληση, ο κίνδυνος ή να αντιμετωπίσετε τη σκοτεινή πλευρά της ζωής (ανθρώπινος πόνος κι αγώνας). Λειτουργείτε καλά σε καταστάσεις κρίσεως και συχνά τις αναζητάτε για να αισθάνεστε ότι δίνετε όλο σας το είναι κάπου.

Στη σχέση σας με άλλους, είσαστε αρκετά προσεκτικός/ή και πολλές φορές καχύποπτος/η, μέχρι να τους μάθετε και να τους εμπιστευτείτε, γεγονός που δεν είναι εύκολο για εσάς. Όταν δεσμεύεστε συναισθηματικά με κάποιον/α, είτε φίλο/η είτε εραστή ή ερωμένη, είσαστε πολύ πιστός/ή και αφοσιωμένος/η σε εκείνος/η και περιμένετε το ίδιο από εκείνον/η. Αν κάποιος/α που αγαπάτε σας προδώσει, είσαστε ικανός/ή να τον/ην μισείτε και να τον/ην εκδικείστε εφόρου ζωής. Στην πραγματικότητα δένεστε παθιασμένα με μια ιδέα, έναν αγώνα ή ένα άτομο. Είσαστε συναισθηματικά αρκετά φανατικός/ή.

Διάσημοι

scorpiodΔιάσημοι άνθρωποι με ωροσκόπο Σκορπιού

Πίσω στον Υπολογισμο Ωροσκόπου

 • Tori Amos (Ωροσκόπος Σκορπιός, Πλούτωνας στον Ζυγό)
 • Melissa Anderson (Ωροσκόπος Σκορπιός, Πλούτωνας στον Καρκίνο)
 • Ed Asner (Ωροσκόπος Σκορπιός, Πλούτωνας στον Σκορπιό)
 • Hugo Black (Ωροσκόπος Σκορπιός, Πλούρωνας στον Παρθένο)
 • Beau Bridges (Ωροσκόπος Σκορπιός, Πλούτωνας στον Κριό)
 • James Caan (Ωροσκόπος Σκορπιός Πλούτωνας στον Ταύρο)
 • Johnny Carson (Ωροσκόπος Σκορπιός, Πλούτωνας στον Ζυγό)
 • Paul Cezanne (Ωροσκόπος Σκορπιός, Πλούρωνας στον Παρθένο)
 • Dick Clark (Ωροσκόπος Σκορπιός, Πλούτωνας στον Τοξότη)
 • Jeffrey Conaway (Ωροσκόπος Σκορπιός, Πλούτωνας στον Τοξότη)
 • Susan Dey (Ωροσκόπος Σκορπιός, Πλούτωνας στον Υδροχόο)
 • Christian Dior (Ωροσκόπος Σκορπιός, Πλούτωνας στον Σκορπιό)
 • Michael Douglas (Ωροσκόπος Σκορπιός, Πλούτωνας στον Ζυγό)
 • Clint Eastwood (Ωροσκόπος Σκορπιός, Πλούτωνας στον Κριό) 
 • Chris Evert (Ωροσκόπος Σκορπιός, Πλούτωνας στους Ιχθείς)
 • Fabio (Ωροσκόπος Σκορπιός, Πλούτωνας στον Δίδυμο)
 • John Fogerty (Ωροσκόπος Σκορπιός, Πλούτωνας στον Κριό)
 • Aretha Franklin (Ωροσκόπος Σκορπιός, Πλούτωνας στον Δίδυμο)
 • Sigmund Freud (Ωροσκόπος Σκορπιός, Πλούτωνας στον Ζυγό)
 • Graham Greene (Ωροσκόπος Σκορπιός, Πλούτωνας στον Παρθένο)
 • Mark Harmon (Ωροσκόπος Σκορπιός, Πλούτωνας στον Λέοντα)
 • Ed Harris (Ωροσκόπος Σκορπιός, Πλούτωνας στον Αιγόκερω)
 • Katharine Hepburn (Ωροσκόπος Σκορπιός, Πλούτωνας στον Αιγόκερω)
 • Victor Hugo (Ωροσκόπος Σκορπιός, Πλούτωνας στον Υδροχόο)
 • Diane Keaton (Ωροσκόπος Σκορπιός. Πλούτωνας στον Καρκίνο)
 • Kris Kristofferson (Ωροσκόπος Σκορπιός, Πλούτωνας στον Δίδυμο)
 • Vicki Lawrence (Ωροσκόπος Σκορπιός, Πλούτωνας στον Κριό)
 • Janet Leigh (Ωροσκόπος Σκορπιός, Πλούτωνας στον Λέοντα)
 • Charles Lindbergh (Ωροσκόπος Σκορπιός, Πλούτωνας στον Υδροχόο)
 • Patty Loveless (Ωροσκόπος Σκορπιός, Πλούτωνας στον Κριό)
 • David Lynch (Ωροσκόπος Σκορπιός. Πλούτωνας στον Καρκίνο)
 • Cheech Marin (Ωροσκόπος Σκορπιός, Πλούτωνας στον Παρθένο)
 • Penny Marshall (Ωροσκόπος Σκορπιός, Πλούτωνας στον Δίδυμο)
 • Mata Hari (Ωροσκόπος Σκορπιός, Πλούτωνας στον Λέοντα)
 • Jack Nicklaus (Ωροσκόπος Σκορπιός, Πλούτωνας στον Κριό)
 • Bernadette Peters (Ωροσκόπος Σκορπιός, Πλούτωνας στον Λέοντα)
 • River Phoenix (Ωροσκόπος Σκορπιός, Πλούτωνας στον Λέοντα)
 • Prince (Ωροσκόπος Σκορπιός, Πλούτωνας στον Κριό)
 • Yves Rocher (Ωροσκόπος Σκορπιός, Πλούτωνας στους Ιχθείς)
 • Diana Ross (Ωροσκόπος Σκορπιός, Πλούτωνας στον Δίδυμο)
 • Gloria Steinem (Ωροσκόπος Σκορπιός, Πλούτωνας στον Κριό)
 • Martha Stewart (Ωροσκόπος Σκορπιός, Πλούτωνας στον Κριό)
 • Oliver Stone (Ωροσκόπος Σκορπιό, Πλούτωνας στον Ζυγό)
 • Loretta Swit (Ωροσκόπος Σκορπιός, Πλούτωνας στον Αιγόκερω)
 • Bob Uecker (Ωροσκόπος Σκορπιός, Πλούτωνας στον Υδροχόο)
 • Gore Vidal (Ωροσκόπος Σκορπιό, Πλούτωνας στον Ζυγό)
 • Robert Wagner (Ωροσκόπος Σκορπιός, Πλούτωνας στον Υδροχόο)
 • Robin Williams (Ωροσκόπος Σκορπιός. Πλούτωνας στον Καρκίνο)

loading...
   
 Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Περισσότερα...