KRIOS TAVROS DIDIMOI KARKINOS LEON PARTHENOS ZYGOS SKORPIOS TOKSOTIS AIGOKEROS YDROXOOS IXTHEIS

 

loading...

Γενικά Χαρακτηριστικά

virgoaΓενικά Χαρακτηριστικά

Πίσω στον Υπολογισμο Ωροσκόπου

Εσείς με ωροσκόπο Παρθένο δεν γίνεστε κατανοητός/ή από τις χειρονομίες και την εμφάνισή σας, παρόλο που πολλά εξαρτώνται από τη θέση του Ερμή (πλανήτης κυβερνήτης του παρθένου) στο χάρτη. Γενικά, υπάρχει μια πολύ έξυπνη και παράλληλα συνεσταλμένη αύρα γύρω από εσάς, που είναι αλάνθαστη. Είσαστε αρκετά ντροπαλός/ή κι έχετε την ανάγκη να αναλύσετε τα πράγματα γύρω σας πριν έρθετε κοντά με ανθρώπους και καταστάσεις. Αυτό το χάρισμα μπορεί να θεωρηθεί όπως είναι ακριβώς ή να θεωρηθεί σαν υπεροπτικό, ψυχρό ακόμα και επικριτικό (ανάλογα με το κοινό).

Είσαστε αρκετά ευαίσθητος/η σε οτιδήποτε άβολο ή οποιοδήποτε άλλο σήμα το σώμα σας δίνει. Ενδιαφέρεστε αρκετά κι ανησυχείτε για τη φυσική σας υγεία και μπορεί να εξασκείστε στη γιόγκα, αφού είναι μια άσκηση που συνδυάζει το σώμα με το πνεύμα. Είσαστε αρκετά περίεργος/η με το φαγητό. Ενώ μπορεί να διαθέτετε καλή όρεξη, είσαστε αρκετά ιδιόρρυθμος/η σε σχέση με το τι βάζετε στο σώμα σας.

Έχετε την τάση να ανησυχείτε πάρα πολύ, ειδικά όταν αντιμετωπίζετε νέες καταστάσεις. Ασχολείστε με τις χειρότερες λεπτομέρειες, που οι άλλοι παραβλέπουν.

Έχετε την τάση, επίσης, να σας προσελκύουν ή να προσελκύετε ανθρώπους, που έχουν ανάγκη. Η σχέση σας μπορεί να έχει ένα αρκετά συγχυσμένο αποτέλεσμα. Παρόλο που έχετε την τάση να φαίνεστε αρκετά επαγγελματίας και ψύχραιμος/η, η σχέση σας μπορεί να είναι μερικές φορές ανάκατη, αφού δεν βλέπετε καθαρά τη σχέση σας και τον/ην σύντροφό σας.

Διαθέτετε αρκετή γοητεία. Μόλις αποκτήσετε οικειότητα με νέους ανθρώπους και καταστάσεις, θα μπορέσετε να δώσετε αρκετά. Βοηθάτε σε πολύ μεγάλο βαθμό και εκπλήσσετε τους άλλους με την φυσική ταπεινότητα, που κρύβεται κάτω από το επικριτικό και κλειστό σας χαρακτήρα.

Ο ωροσκόπος θεωρείται αρκετά συχνά η μάσκα, που φοράει κάποιος/α όταν συναντά άλλους. Ο ωροσκόπος δείχνει τις φυσικές μας άμυνες και πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα καθημερινά προβλήματα. Η ενέργεια, που δίνει το Ζώδιο και η κατάσταση του Ωροσκόπου είναι αυτά, που φαίνονται πρώτα, στους άλλους. Ο ωροσκόπος δείχνει την πρώτη και τη φυσική αντίδραση σε νέα άτομα και καταστάσεις.

Τα χαρακτηριστικά, που περιγράφονται παραπάνω αλλοιώνονται από τους πλανήτες που συνδυάζονται με τον Ωροσκόπο και τη θέση του Κυρίαρχου Πλανήτη του Ωροσκόπου. Για παράδειγμα, ένα άτομο με ωροσκόπο Παρθένο και τον κυβερνήτη πλανήτη του ωροσκόπου, τον Ερμή, στον Τοξότη θα ανταποκριθεί πολύ διαφορετικά από ένα άλλο άτομο που επίσης έχει Ωροσκόπο Παρθένο, αλλά ο Ερμής του είναι στον Σκορπιό. Αντίστοιχα, ένα άτομο με Ωροσκόπο Παρθένο, που βρίσκεται σε συζυγία με τον Κρόνο θα «συμπεριφερθεί» πολύ διαφορετικά από κάποιον με ωροσκόπο Παρθένο, που όμως δεν έχει αυτήν την όψη.

Κάνετε τα πάντα με ιδιαίτερη τέχνη και ιδιαίτερη αίσθηση τεχνικής και λεπτομέρειας, τελειότητας, φροντίδας και προσοχής. Είσαστε πολύ παρατηρητικός/ή και έχετε ιδιαίτερη ευαισθησία σε οτιδήποτε υπάρχει στο περιβάλλον σας, επομένως δίνετε πολύ μεγάλη σημασία σε μικρά πράγματα, τα οποία οι άλλοι δεν προσέχουν. Ικανοποιήστε μέσα από την υπηρεσία, την βοήθεια των άλλων, με έναν ιδιαίτερα ταπεινό, κατανοητό και χωρίς λάμψη τρόπο και κάνετε μια δουλειά, μόνο και μόνο για τη δουλειά και όχι για την προσωπική αναγνώριση ή τη δόξα. Η απλή σας επιθυμία του να είσαστε χρήσιμος/η, η θέλησή σας να βρίσκεστε σε μια συνεχή εκμάθηση, προκειμένου να αυτοβελτιωθείτε και να αλλάξετε ή να προσαρμόσετε τον εαυτό σας ανάλογα με την αναλαμπή της στιγμής, σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε αυτό που θέλετε. Όταν βρίσκεστε εκτός ισορροπία, κριτικάρετε, ανησυχείτε, παθαίνετε εμμονή με τον εαυτό σας και το σώμα σας ή την υγεία σας και έχετε την τάση να μεγαλοποιείτε τα προβλήματα.

Είσαστε ταπεινός/η, ήσυχος/η ή ντροπαλός/ή και είσαστε ευχαριστημένος/η να βρίσκεστε στο παρασκήνιο ή να έχετε έναν βοηθητικό ρόλο παρά να είσαστε σε αρχηγική θέση. Σπάνια περιαυτολογείτε και έχετε πολύ δυνατό το συναίσθημα της τελειότητας, με τάση να ασκείτε υπερβολική αυτοκριτική. Ανεξάρτητα με το πόσο καλά κάνετε κάτι, πάντα έχετε την τάση να βλέπετε τα ελαττώματα και πως μπορούν να βελτιωθούν. Πολλές φορές αρνείστε να κάνετε κάτι μόνο και μόνο από φόβο ότι δεν θα καταφέρετε να πιάσετε τις δικές σας υψηλές προσδοκίες.

Είσαστε πολύ παρατηρητικός/ή και βλέπετε όλες τις λεπτομέρειες, με αποτέλεσμα να εκνευρίζεστε ιδιαίτερα όταν αυτό δε γίνετε από τους άλλους. Δύσκολα ικανοποιείστε και οι σχέσεις σας μπορεί να υποφέρουν  για το λόγο αυτό. Έχετε ιδιαίτερες ευαισθησίες και είσαστε πολύ ιδιότροπος/η με το φαγητό, τα ρούχα, τους φίλους, την τέχνη κλπ. Η τάξη στο περιβάλλον σας παίζει πολύ μεγάλο ρόλο.

Στην περίπτωση, που δε ξέρετε, σε ποιο ζώδιο είναι ο κυρίαρχος πλανήτης, του Ωροσκόπου σας μπορείτε να το βρείτε από τον γενέθλιο χάρτη σας.

Ερμής

virgobΩροσκόπος Παρθένος και Ερμής (ο κυρίαρχος πλανήτης) της Παρθένου

Πίσω στον Υπολογισμο Ωροσκόπου

Οι παρακάτω ερμηνείες ενσωματώνουν τη θέση, ανάλογα με το ζώδιο, του Ερμή, του κυρίαρχου πλανήτη της Παρθένου. Η θέση του Ερμή αλλάζει τα χαρακτηριστικά του Ωροσκόπου Παρθένου.

Το σημείο, που ήταν στον Ανατολικό Ορίζοντα την στιγμή της γέννησής σας, ονομάζεται Ωροσκόπος. Ενώ ο Ήλιος περιγράφει την συνειδητή σας κατεύθυνση και την τωρινή ζωή σας, και η Σελήνη, την υποσυνείδητη προδιάθεσή σας και το παρελθόν, ο Ωροσκόπος δείχνει τον τρόπο, που υπερβαίνει και αγκαλιάζει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Περιγράφει τον τρόπο, με τον οποίο συναλλάσσεστε και συμπεριφέρεστε στον έξω κόσμο και πως χειρίζεστε στη ζωή σας την ενέργεια που σας δίνει ο Ήλιος, η Σελήνη και ο υπόλοιπος γενέθλιος χάρτης σας. Τα πάντα φιλτράρονται από τον Ωροσκόπο από την άποψη της εσωτερικότητας. Δείχνει τον τρόπο που η ψυχή λειτουργεί και για το λόγο αυτό αποτελεί κομμάτι του πεπρωμένου.

Ωροσκόπος Παρθένος και Ερμής στον Κριό

Ο κυβερνήτης πλανήτης, Ερμής, βρίσκεται στον Κριό, δείχνοντας ένα πολύ κοφτερό μυαλό με πολύ καλή διαίσθηση για την ουσία και την ικανότητα να σκέφτεστε για τον εαυτό σας. Έχετε ένα πολύ δημιουργικό μυαλό και  γεννάτε αυθεντικές ιδέες και σχέδια. Έχετε την τάση να ανυπομονείτε σε συζητήσεις με ανθρώπους, που είναι λιγότερο έξυπνοι, ενώ είσαστε πολύ πιεστικός/ή ή σίγουρος/η ότι έχετε δίκιο και είσαστε πολύ επιχειρηματικός/ή. Συχνά κυριαρχείτε σε συζητήσεις, χάνοντας την αποδοχή και την ικανότητα να ακούτε (εκτός και αν άλλοι παράγοντες στο γενέθλιο χάρτη σας δείχνουν μια άλλη ευαισθησία στις ιδέες των άλλων). Οι άλλοι θα σας θεωρήσουν σαν αυθεντία στην ειδικότητά σας ή στο χώρο εργασία σας.

Ωροσκόπος Παρθένος και Ερμής στον Ταύρο

Ο κυβερνήτης πλανήτης, Ερμής, βρίσκεται στον προσγειωμένο και ευαίσθητο Ταύρο, δείχνοντας ότι η υπηρεσία που προσφέρετε είναι πολύ πρακτική. Είσαστε πολύ οραγνωμένος/η και επαρκής. Σκέφτεστε πολύ λογικά και με πραγματικούς όρους. Ευχαριστιέστε τα μαθηματικά και τη λύση προβλημάτων, που έχουν ξεκάθαρες απαντήσεις, παρά αόριστες, αμφίβολες και άπιαστες. Είσαστε προσανατολισμένος/η σε οτιδήποτε είναι απλό, προφανές, κοινής λογικής και πραγματοποιήσιμο, παρά σε οτιδήποτε είναι αφηρημένο και σύνθετο. Έχετε την υπομονή να διαχειριστείτε βαρετές, μονότονες ή επαναληπτικές εργασίες. Ακόμα κι αν είσαστε δημιουργικός/ή δεν ξεχνάτε την πρακτική πλευρά των πραγμάτων. Αν έχετε κλίση στην καλλιτεχνία παράγετε λειτουργική και πραγματική εργασία. Αδιαμφισβήτητα στοιχεία και οι πληροφορίες είναι το δυνατό σας σημείο.

Ωροσκόπος Παρθένος και Ερμής στους Δίδυμους

Ο κυβερνήτης πλανήτης, Ερμής, βρίσκεται στο εύστροφο, ζωντανό και ευαίσθητο ζώδιο των Διδύμων, δείχνοντας ότι είσαστε ένα ιδιαίτερα ευφυές και πνευματικά δραστήριο άτομο. Σας ενδιαφέρουν τα πάντα. Πιάνετε νέες ιδέες πολύ γρήγορα. Ανταποκρίνεστε πολύ γρήγορα σε ανάγκες, που αλλάζουν και σε περιστάσεις. Η οργάνωση ιδεών και πληροφοριών και η διευκόλυνση στην επικοινωνία είναι τα δυνατά σας σημεία, μια σημαντική πλευρά της δουλειάς σας. Μπορεί να είσαστε συγγραφέας, εκδότης/ρια, βιβλιοθηκάριος, να δουλεύετε με υπολογιστές ή να διαχειρίζεστε ένα γραφείο, που κινείτε σε υψηλούς ρυθμούς. Παρόλα αυτά η υπερβολική πνευματική εργασία σας δημιουργεί άγχος. Θα ήταν καλύτερο για εσάς να μάθετε νέους τρόπου και να βρείτε τον χρόνο να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε το νευρικό σας σύστημα, καθότι ο μεταβολισμός σας είναι αρκετά γρήγορος και το νευρικό σας σύστημα πιέζεται αρκετά.

Ωροσκόπος Παρθένος και Ερμής στον Καρκίνο

Ο κυβερνήτης πλανήτης, Ερμής, βρίσκεται στο συμπαθητικό και υποκειμενικό ζώδιο του Καρκίνου, δείχνοντας ένα  ενδιαφέρον για τα παιδιά, την γυναικεία υγεία και τα θεραπευτικά επαγγέλματα, τη διατροφή, την ψυχολογία και τη διδασκαλία. Είσαστε ένας πολεμιστής και χρειάζεται να μάθετε να αφήνετε εκτός του υπερβολικό άγχος, ειδικά για άτομα που νοιάζεστε. Έχετε την τάση να κριτικάρετε ή να κάνετε φασαρία για μικρά πράγματα όταν φοβόσαστε για την υγεία τους. Τα οικοκυρικά είναι ένα δυνατό σας σημείο, ιδιαίτερα όσον αφορά τη συνεισφορά στους άλλους.

Ωροσκόπος Παρθένος και Ερμής στον Λέοντα

Ο κυβερνήτης πλανήτης, Ερμής, βρίσκεται στο δημιουργικό, εκφραστικό ζώδιο του Λέοντα, δείχνοντας ότι η χρήση της δημιουργικής ευφυΐας σας και η ικανότητά σας να επικοινωνείτε με θέρμη και έντονα είναι πολύ σημαντικό για εσάς. Προσέχετε τον ενθουσιασμό σας, που είναι αρκετά παιδιάστικος ή την καλλιτεχνική πλευρά του εαυτού σας και μην την αφήνετε να κρυφτεί.

Ωροσκόπος Παρθένος και Ερμής στην Παρθένο

Ο κυβερνήτης πλανήτης, Ερμής, βρίσκεται επίσης στον Παρθένο, επιδεικνύοντας ένα μυαλό με κλίση στην λογική ανάλυση, που κατηγοριοποιεί και αναπτύσσει ειδικές ικανότητες, τεχνικές και ιδιότητες σε κάποια συγκεκριμένη περιοχή. Παρόλα αυτά, εκτός κι αν συντελούνται άλλοι παράγοντες στον γενέθλιο χάρτη σας, έχετε την τάση να βλέπετε το δέντρο και να  χάνετε το δάσος, ενώ πολλές φορές μπορεί να χάσετε και το δέντρο για να κολλήσετε στην δεντρόφλουδα. Μπορεί να χάνεστε σε στοιχεία, λεπτομέρειες και να είσαστε ανίκανος/η να δείτε τη γενική εικόνα ή το νόημα.

Ωροσκόπος Παρθένος και Ερμής στον Ζυγό

Ο κυβερνήτης πλανήτης, Ερμής, βρίσκεται στο δίκαιο και λογικό ζώδιο του Ζυγού δείχνοντας ένα χάρισμα στη διπλωματία και στο να επικοινωνείτε τις παρατηρήσεις σας, τα κριτικές σας και τις αναλύσεις σας, με έναν πολύ τακτοποιημένο τρόπο. Η αντικειμενικότητά σας και η ταπεινότητά σας, καθώς και η ικανότητά σας να βλέπετε και να ζυγίζετε όλες τις πλευρές, σας κάνουν έναν/μια πολύ καλό/ή διαμεσολαβητή/ρια ή διαιτητή. Η επιστήμη ανταποκρίνεται στο λογικό και τακτοποιημένο μυαλό σας. Παρόλα αυτά πολλές φορές το μόνο που κάνετε είναι να δίνετε σημασία στην αισθητική, την εξωτερική ομορφιά και σε ότι αφορά την εμφάνιση.

Ωροσκόπος Παρθένος και Ερμής στον Σκορπιό

Ο κυβερνήτης πλανήτης, Ερμής, βρίσκεται στον Σκορπιό, δείχνοντας κοφτερές και διεισδυτικές αντιλήψεις και μια πολύ καλή ικανότητα για  ανίχνευση, εξέταση στοιχείων και έρευνα. Έχετε μια διακριτική και μυστική πλευρά και μπορείτε να συμβουλεύετε τον εαυτό σας. Το κοφτερό σας μυαλό, αν κατευθυνθεί σε λάθος πλευρά, μπορεί να αποκτήσει τη συνήθεια του σαρκασμού, της αρνητικής κριτικής και του μαύρου ή πικρού χιούμορ.

Ωροσκόπος Παρθένος και Ερμής στον Τοξότη

Ο κυβερνήτης πλανήτης, Ερμής, βρίσκεται στο ιδεαλιστικό ζώδιο του Τοξότη: έχετε σίγουρες πεποιθήσεις, φιλοσοφικές ιδέες και γνώμη, που είναι πολύ σημαντικές για εσάς και παίζουν ιδιαίτερο ρόλο στη ζωή σας. Μπορεί να πιστεύετε ότι γνωρίζετε την αλήθεια για τον καθένα και δίνετε σημασία σε πολύ μικρά πράγματα στη συμπεριφορά (μικρά για τους άλλους, όχι για εσάς). Επίσης έχετε την τάση να διατηρείτε για τον εαυτό σας υπερβολικά υψηλά μέτρα και σταθμά ενώ παράλληλα προσπαθείτε να εφαρμόσετε τις ιδέες σας και τα πιστεύω σας.

Έχετε ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο νευρικό σύστημα και χρειάζεται να προσπαθείτε να ηρεμήσετε και να αποκτήσετε κανονικές συνήθειες, προκειμένου να βρίσκεστε σε μια καλή κατάσταση.

Ωροσκόπος Παρθένος και Ερμής στον Αιγόκερω

Ο κυβερνήτης πλανήτης, Ερμής, βρίσκεται στον Αιγόκερω, δείχνοντας την ικανότητά σας για αντικειμενικότητα, καθαρότητα, αποστασιοποίηση, ορθή κρίση και μια παθητική οπτική των πραγμάτων, που σας δίνει τη δυνατότητα να εκπληρώσετε τον στόχο σας. Σπάνια υποκύπτετε στην κολακεία ή σε μια τάση επίδειξης. Ο ήρεμος πραγματισμός σας και η παρατηρητικότητά σας είναι τα πραγματικά σας χαρίσματα. Η αγάπη σας για τάξη, δομή και απλότητα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στη ζωή σας.

Ωροσκόπος Παρθένος και Ερμής στον Υδροχόο

Ο κυβερνήτης πλανήτης, Ερμής, βρίσκεται στο καινοτόμο και  πρωτοποριακό ζώδιο του Υδροχόου, δείχνοντας ότι οι υπηρεσίες σας και η βοήθειά σας στους άλλους μπορεί αν συμπεριλαμβάνει και νέες ιδέες και αντιλήψεις ή ανατρεπτικές μεθόδους. Τα μη παραδοσιακά μέσα θεραπείας ή φροντίδας ή νέες μέθοδοι διδασκαλίας είναι κάποια παραδείγματα.

Ωροσκόπος Παρθένος και Ερμής στους Ιχθείς

Ο κυβερνήτης πλανήτης, Ερμής, βρίσκεται στο δεκτικό και ευαίσθητο ζώδιο των Ιχθύων, δείχνοντας ότι εκπληρώνετε τον σκοπό σας μέσα από την ικανότητά σας να ακούτε πραγματικά, να συμπάσχετε και να επικοινωνείτε με τους άλλους. Η προσοχή σας στις λεπτομέρειες και την τεχνική έρχεται σε ισορροπία με την έμπνευση και την ποιητική σας φαντασία. Είσαστε τόσο καλλιτέχνης όσο τεχνικός.

|||| Πνευματικότητα::

virgocΗ πνευματική Ερμηνεία του Ωροσκόπου Παρθένου

Πίσω στον Υπολογισμο Ωροσκόπου

Το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό για τον Ωροσκόπο Παρθένο είναι η ανάλυση. Έχετε την τάση να αναλύετε τα πάντα με σκοπό να βελτιώσετε την απόδοσή σας. Είσαστε ικανός/ή να ερευνήσετε ένα θέμα σε βάθος, να μελετήσετε τα θετικά ή τα αρνητικά μιας κατάστασης προκειμένου να βρείτε πρακτικούς τρόπους να υλοποιήσετε τον στόχο σας. Με το που έχετε αναλύσει ένα θέμα, είσαστε ικανός/ή να το διδάξετε σε άλλους με έναν πολύ λογικό τρόπο, βήμα-βήμα.

Το πιο ανεπτυγμένο επίπεδο για εσάς είναι η συγκομιδή. Χαίρεστε τη στιγμή, που όλα γίνονται μια πολύ καρποφόρα έκφραση των όσων έχετε κάνει. Κάνετε διαχωρισμό ανάμεσα σε παράγοντες, που παρουσιάζονται μπροστά σας και συνήθως βρίσκετε τον σωστό τρόπο προσέγγισης σε οποιοδήποτε πρόβλημα. Το μεγαλύτερο πρόβλημά σας είναι ο εγωκεντρισμός σας. Πολλές φορές νοιώθετε ανώτερος/η από τους άλλους. Βρίσκετε ελαττώματα στη δουλειά τους και προσπαθείτε να δείξετε την ανωτερότητά σας.

Ο δρόμος σας δεν είναι εύκολος. Πρέπει να ενσωματώνετε την ικανότητά σας να προστατεύετε, να γαλουχείτε και να αποκαλύψετε πνευματικές αλήθειες. Μπορείτε να βιώσετε την εξελικτική σας δύναμη σε τέσσερα επίπεδα:

 • Πρώτο επίπεδο είναι η πνευματική ικανότητα. Εξετάζετε, πειραματίζεστε και σκέφτεστε τα αποτελέσματα
 • Χρησιμοποιείτε την ίδια διαδικασία για να εξετάσετε τις συναισθηματικές σας αντιδράσεις και να καταλάβετε με αυτόν τον τρόπο σε βάθος την προσωπική συμμετοχή.
 • Έχετε την ικανότητα να καταλάβετε τη διαδικασία της μητρότητας. Χρησιμοποιείτε όλες σας τις πρακτικές ικανότητες για να γαλουχήσετε παιδιά, τη σοδειά σας ή τις δημιουργικές σας προσπάθειες προς την ωριμότητα.
 • Μεταφορικά καταστρέφετε ή αφήνετε πίσω σας κάθε σκοπό και τα αποτελέσματά του.

Το μεγάλο ελάττωμά σας είναι ότι μπαίνετε στον πειρασμό να ανταγωνιστείτε πνευματικά με οποιονδήποτε άλλον. Η φυσική επίπτωση της πνευματικής σας εργασίας φαίνεται στο νευρικό σας σύστημα. Όταν ο δρόμος είναι καθαρός μπορείτε να αισθάνεστε ήρεμος/η. Όταν δεν είναι, μπορεί να αισθάνεστε στριμωγμένος/η και να νοιώθετε ένα σφίξιμο στο στομάχι, που προέρχεται από το υψηλό άγχος. Μπαίνετε σε καταστάσεις με ιδιαίτερη προσοχή και αφού έχετε ζυγίσει όλα τα ρίσκα και τα οφέλη. Έχετε την τάση να υποτιμάτε τις ικανότητές σας και έχετε έλλειψη εμπιστοσύνης και αυτοπεποίθησης, γεγονός που σταματά τον αυθορμητισμό σας. Η ανησυχία είναι ένα πολύ κακό σας στοιχείο. Από την άλλη μεριά σπάνια κάνετε κάτι άσχημα, το αντίθετο μάλιστα.

Οι άλλοι σας βλέπουν σαν ιδιαίτερα εγκρατή και αυτόνομο άτομο. Έχετε πολύ δυνατό το συναίσθημα της ιδιοκτησίας. Η ευγένεια, οι καλοί τρόποι και η σωστή συμπεριφορά είναι πολύ σημαντικά για εσάς. Η καθαρή, ψύχραιμη, αντικειμενική και καθόλου συναισθηματική συμπεριφορά σας είναι εμφανής στους άλλους με την πρώτη ματιά και παρόλο που είσαστε αρκετά βοηθητικός/ή και τρυφερός/ή, δεν εκπέμπετε πολύ συμπάθεια, έτσι ώστε οι άλλοι να μπορέσουν να δουν αυτήν την πλευρά σας. Μπορεί να φαίνεστε πιο πολύ επιχειρηματικό/ή και πρακτικός/ή, πιο συντηρητικός/ή, απ’ ότι είσαστε στην πραγματικότητα. Κανείς δε θα έρθει σε εσάς για συναισθηματική βοήθεια.

Έχετε την τάση για συνεχή μάθηση και αυτοβελτίωση, αλλά δεν είσαστε ιδιαίτερα φιλόδοξος/η και πολλές φορές ευχαριστιέστε με μια απλή και χωρίς λάμψη θέση στη ζωή.

Διάσημοι

virgodΔιάσημοι άνθρωποι με ωροσκόπο Παρθένου

Πίσω στον Υπολογισμο Ωροσκόπου

 • Hank Aaron (Ωροσκόπος Παρθένος, Ερμής στον Υδροχόο)
 • Debbie Allen (Ωροσκόπος Παρθένος, Ερμής στον Αιγόκερω)
 • Woody Allen (Ωροσκόπος Παρθένος, Ερμής στον Τοξότη)
 • Loni Anderson (Ωροσκόπος Παρθένος, Ερμής στον Παρθένο)
 • Kathy Bates (Ωροσκόπος Παρθένος, Ερμής στον Καρκίνο)
 • Warren Beatty (Ωροσκόπος Παρθένος, Ερμής στον Κριό)
 • Jeff Bridges (Ωροσκόπος Παρθένος,Ερμής στον Τοξότη)
 • David Byrne (Ωροσκόπος Παρθένος, Ερμής στον Κριό)
 • Albert Camus (Ωροσκόπος Παρθένος,Ερμής στον Τοξότη)
 • Kim Carnes (Ωροσκόπος Παρθένος, Ερμής στον Λέοντα)
 • Carol Channing (Ωροσκόπος Παρθένος, Ερμής στον Υδροχόο)
 • Dick Cheney (Ωροσκόπος Παρθένος, Ερμής στον Υδροχόο)
 • David Copperfield (Ωροσκόπος Παρθένος, Ερμής στον Ζυγό)
 • Kevin Costner (Ωροσκόπος Παρθένος, Ερμής στον Υδροχόο) 
 • Ted Danson (Ωροσκόπος Παρθένος, Ερμής στον Αιγόκερω)
 • Doris Day (Ωροσκόπος Παρθένος, Ερμής στους Ιχθείς)
 • Marlene Dietrich (Ωροσκόπος Παρθένος, Ερμής στον Αιγόκερω)
 • Shannen Doherty (Ωροσκόπος Παρθένος,Ερμής στον Ταύρο)
 • Placido Domingo (Ωροσκόπος Παρθένος, Ερμής στον Υδροχόο)
 • Patty Duke (Ωροσκόπος Παρθένος,Ερμής στον Τοξότη)
 • Faye Dunaway (Ωροσκόπος Παρθένος, Ερμής στον Αιγόκερω)
 • Sheena Easton (Ωροσκόπος Παρθένος, Ερμής στον Κριό)
 • Jamie Farr (Ωροσκόπος Παρθένος, Ερμής στον Καρκίνο)
 • Betty Ford (Ωροσκόπος Παρθένος,Ερμής στον Ταύρο)
 • Harry Hamlin (Ωροσκόπος Παρθένος, Ερμής στον Σκορπιό)
 • Tom Hanks (Ωροσκόπος Παρθένος, Ερμής στον Καρκίνο)
 • Patty Hearst (Ωροσκόπος Παρθένος, Ερμής στους Ιχθείς)
 • Hugh Hefner (Ωροσκόπος Παρθένος, Ερμής στον Κριό)
 • Helen Hunt (Ωροσκόπος Παρθένος, Ερμής στους Διδύμους)
 • Don Johnson (Ωροσκόπος Παρθένος, Ερμής στον Αιγόκερω)
 • Gene Kelly (Ωροσκόπος Παρθένος, Ερμής στον Λέοντα)
 • k.d. lang (Ωροσκόπος Παρθένος, Ερμής στον Ζυγό)
 • Annie Lennox (Ωροσκόπος Παρθένος, Ερμής στον Αιγόκερω)
 • Shirley MacLaine (Ωροσκόπος Παρθένος, Ερμής στον Κριό)
 • Conan O'Brien (Ωροσκόπος Παρθένος,Ερμής στον Ταύρο)
 • Roy Orbison (Ωροσκόπος Παρθένος,Ερμής στον Ταύρο)
 • Dolly Parton (Ωροσκόπος Παρθένος, Ερμής στον Αιγόκερω)
 • Tim Robbins (Ωροσκόπος Παρθένος, Ερμής στον Σκορπιό)
 • Franklin D. Roosevelt (Ωροσκόπος Παρθένος, Ερμής στον Υδροχόο)
 • Cybill Shepherd (Ωροσκόπος Παρθένος, Ερμής στον Υδροχόο)
 • Paul Simon (Ωροσκόπος Παρθένος, Ερμής στον Σκορπιό)
 • Sissy Spacek (Ωροσκόπος Παρθένος, Ερμής στον Αιγόκερω)
 • Gay Talese (Ωροσκόπος Παρθένος, Ερμής στον Υδροχόο)
 • James Taylor (Ωροσκόπος Παρθένος, Ερμής στον Υδροχόο)
 • Uma Thurman (Ωροσκόπος Παρθένος,Ερμής στον Ταύρο)
 • Oscar Wilde (Ωροσκόπος Παρθένος, Ερμής στον Σκορπιό)
 • Tiger Woods (Ωροσκόπος Παρθένος, Ερμής στον Αιγόκερω)
 • Dwight Yoakam (Ωροσκόπος Παρθένος, Ερμής στον Ζυγό)

loading...
   
 Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Περισσότερα...