Κλείστε τώρα το ραντεβού σας με την κα Νεφέλη, για μια μοναδική προσωπική εμπειρία!

gemini

Αγαπητά Διδυμάκια τον μήνα αυτό η κοινωνική σας ζωή θα έχει μια εκ βαθέων αλλαγή. Πρόκειται για ένα φίλο που τον τελευταίο καιρό σας εκνευρίζει πολύ και ήρθε η στιγμή να συνειδητοποιήσετε ότι ήρθε η ώρα να πάρετε χωριστούς δρόμους. Μια φιλία τελειώνει κοντά στις 8 Οκτωβρίου με την έκλειψη της πανσελήνου στον Κριό, αλλά προσπαθήσετε να το κάνετε με χάρη και σεβασμό. Τα σκληρά και άσχημα λόγια θα σας αφήσουν μόνο λύπη. Ποιος το χρειάζεται αυτό;

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Ερμής , θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία από τις 4 μέχρι τις 25 Οκτωβρίου, για τον λόγο αυτό θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο πως επικοινωνείτε σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Η περίοδος αυτή θα επηρεάσει ιδιαίτερα τις ερωτικές σας σχέσεις ή την σχέση με τα παιδιά σας. Μπορεί επίσης να αξιολογείτε εκ νέου ένα δημιουργικό έργο , αν ναι, μπορεί να αισθανθείτε μια απογοήτευση , αλλά αργότερα όταν θα έχετε ολοκληρώσει τις αναθεωρήσεις θα είστε σίγουροι ότι είστε έτοιμοι να το αποκαλύψετε στο τέλος του μήνα.

Όσον αφορά την ερωτική σας ζωή , υπάρχουν μερικά πράγματα που θα χρειαστεί να αποκρυπτογραφήσετε αυτό το μήνα. Εάν είστε μέσα σε μια σχέση, είναι πιθανό να ανταλλάξετε περίπλοκα μηνύματα για μια κατάσταση. Ή μπορεί να πιστεύετε ότι βρίσκεστε στην ίδια πλευρά με το άλλο σας μισό σχετικά με μια σημαντική απόφαση, αλλά στο τέλος να ανακαλύψετε ότι βρίσκεστε εντελώς απέναντι. Να θυμάστε ότι με τον ανάδρομο Ερμή η επικοινωνία μας θα είναι δύσκολη και χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια. Μην αξιολογείτε ότι έρχεται κοντά σας γρήγορα, αντίθετα δώστε χρόνο στον εαυτό σας να επεξεργαστεί προσεχτικά τις πληροφορίες.

Οι αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε τα αισθηματικά θέματα θα είναι περισσότερες από ότι έχετε προβλέψει. Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος από τις 4 μέχρι τις 25 Οκτωβρίου και ειδικά μετά τις 10 του μήνα θα οπισθοδρομήσει στον τομέα της αγάπης και αυτό θα προκαλέσει τις πιο σημαντικές αλλαγές σε ότι αφορά την νοοτροπία και τον τρόπο που θα επικοινωνήσετε σε μια νέα αισθηματική κατάσταση. Αν βγαίνετε με κάποιο πρόσωπο, είναι πιθανό να ανταλλάξετε μεταξύ σας λόγια που θα παρεξηγηθούν.

Αν υπάρχει μια σημαντική απόφαση που πρέπει να πάρετε για μια σχέση ή από κοινού με το ταίρι σας, μπορεί να έχετε ένα επιπλέον πρόβλημα τώρα. Αυτό θα συμβεί γιατί μπορεί να τρέξετε στο μυαλό σας ένα πιθανό σενάριο, δημιουργώντας προβλήματα που ακόμη δεν υπάρχουν. Ή ίσως να μην κατανοείτε πλήρως το σύνολο των πληροφοριών που δέχεστε και έτσι να μην μπορείτε να κάνετε συνειδητές επιλογές σχετικά με την κατάσταση. Όλα αυτά, κρατήστε τα πίσω μέχρι το τέλος του μήνα και ην δεσμευτείτε για οποιαδήποτε απόφαση. Χρησιμοποιήστε την περίοδο αυτή για να αναλύσετε και να επαναξιολογήσετε το τι συμβαίνει.

Είτε είστε μόνοι , είτε μέσα σε μια σχέση , είναι πολύ πιθανό μια παλιά ερωτική φλόγα να έρθει πίσω στην ζωή σας και να την κάνει πιο ενδιαφέρουσα αλλά σίγουρα θα προκαλέσει και μεγάλη σύγχυση!.

Πίσω στις Μηνιαίες Προβλέψεις

energy stones

Windows Phone Application

Κατεβάστε την εφαρμογή του Ονειροκρίτη στο Windows Phone σας

Windows Phone Application

Κατεβάστε την εφαρμογή του Astrologer.gr στο Windows Phone σας εντελώς Δωρεάν
© Astrologer.gr 2015 || Created & Powered by Estella Creations || Πολιτική Προστασίας