Κλείστε τώρα το ραντεβού σας με την κα Νεφέλη, για μια μοναδική προσωπική εμπειρία!

gemini Καθώς ο Απρίλιος ξεκινά, θα νιώσετε ότι είναι διαφορετικός από τους περισσότερους μήνες. Η προσοχή σας θα στραφεί στην προσωπική σας ζωή. Οι πρώτες δέκα ημέρες θα σας κάνουν να σκεφτείτε τους φίλους σας και η δημιουργικότητα τους μπορεί να σας εμπνεύσει. Μπορεί να έχετε πολλές προσκλήσεις και να θέλετε να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο, αλλά η συμμετοχή θα είναι αρκετά δαπανηρή, επομένως θα πρέπει αν επιλέξετε προσεκτικά ανάμεσα στις προσκλήσεις σας  εκείνες που θα απολαύσετε περισσότερο.

Μια σχέση μπορεί να γίνει δύσκολη κοντά στην Πανσέληνο – Σεληνιακή Έκλειψη στις 15 Απριλίου, στον Ζυγό. Αυτή η έκλειψη θα γίνει στον οίκο του πραγματικού έρωτα, της δημιουργικότητας και των παιδιών, επομένως αν βγαίνετε με κάποιον/α για μικρό χρονικό διάστημα, μπορεί ξαφνικά να αποφασίσετε τι θα κάνετε μετά, είτε να συνεχίσετε τη σχέση και να παλέψετε τα προβλήματα, που προκύπτουν, ή να την τελειώσετε ολοκληρωτικά.

Αν απολαμβάνετε τη σχέση αυτή και έχετε πιστέψει κάποια πράγματα για τον άνθρωπο αυτό, που βγαίνετε, η έκλειψη στις 15 Απριλίου θα σας δείξει τα λάθη στην κρίση σας. Η πληροφόρηση θα σας έρθει γρήγορα και ξαφνικά και θα είναι αδύνατο να την αγνοήσετε. Μέχρι τις 23 Απριλίου, τα πράγματα θα γίνουν πιο τεταμένα, καθώς ο Άρης στον Ζυγό θα έρθει σε απευθείας αντίθεση με τον Ουρανό στον Κριό. Δε θα ζήσετε όλοι οι Δίδυμοι αυτήν την ένταση. Για παράδειγμα, αν βρίσκεστε σε μια μακροχρόνια σχέση, μπορεί να μην επηρεαστείτε τόσο πολύ αυτό το μήνα, αφού επηρεάζει τους Δίδυμους, που είναι μόνοι τους ή σε φρέσκες σχέσεις.

Υπάρχει κι άλλος τρόπος να βιώσετε αυτήν την έκλειψη: αν έχετε παιδιά, μπορεί να δείτε ότι χρειάζονται άμεσα στην προσοχή σας και τη βοήθεια σας, αφού θα διαπιστώσετε ότι κάτι συμβαίνει στη ζωή τους και θα θέλετε να δώσετε στο παιδί σας ενθάρρυνση και ίσως και οικονομική βοήθεια.

Αν δουλεύετε σε δημιουργικό τομέα, ένα έργο μπορεί να φτάσει σε συναισθηματικό τέλος. Τα χρήματα θα μπουν ως θέμα στη συζήτησης, αλλά αυτό το μήνα, τα οικονομικά ζητήματα θα προσθέσουν ακόμα μεγαλύτερη ένταση. Όλες οι εκλείψεις έχουν την τάση να φέρνουν τελικές και αδιαπραγμάτευτες εξελίξεις, επομένως μην προσπαθείτε να ανατρέψετε καταστάσεις και γεγονότα. Ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσετε μια έκλειψη είναι να προχωρήσετε μπροστά και να μην κοιτάξετε πίσω. Παρόλα αυτά, η Πανσέληνος – Σεληνιακή Έκλειψη στον Ζυγό ταιριάζει με το ζώδιο σας, κι αν έχετε γεννηθεί κοντά στις 15 Ιουνίου, παρόλα τα περίεργα νέα, θα βρίσκεστε στην καλύτερη κατάσταση για να δώσετε μια ευχάριστη απάντηση σε οποιαδήποτε κατάσταση αντιμετωπίζετε.

Η δεύτερη έκλειψη στις 29 Απριλίου, είναι Νέα Σελήνη – Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο και μπορεί να σας φέρει σε επαφή με γιατρούς. Μπορεί να αποφασίσετε να αντιμετωπίσετε ένα ιατρικό θέμα ή μπορεί κάποιος φίλος ή συγγενής να μπει χειρουργείο και να χρειάζεται τη βοήθεια και την υποστήριξη σας.

Ο δωδέκατος οίκο, όπου λαμβάνει χώρα η ηλιακή έκλειψη, μπορεί να φέρει ένα μυστικό στην επιφάνεια.  Αν κάποιος σας έκρυβε πληροφορία, θα τη μάθετε τώρα και θα εξαρτηθεί καθαρά από εσάς, πως θα την αντιμετωπίσετε. Αν η έκλειψη εκδηλώσει κάτι τέτοιο, τότε θα χρειαστεί την πλήρη προσοχή σας, αφού τα νέα θα είναι αρκετά σοβαρά.

Η καριέρα σας θα έχει ιδιαίτερα καλά νέα κοντά στις 17 Απριλίου, καθώς η Αφροδίτη στους Ιχθείς, στον δέκατο οίκο της επιτυχίας θα είναι σε τέλεια γωνία με τον Δία, στον οίκο των οικονομικών σας. Ξέρω ότι είναι Πάσχα, αλλά μπορεί να λάβετε τα νέα και λίγο πιο πριν. Αυτή είναι μια στιγμή, που θα βιώσετε την επιτυχία σε συνδυασμό με οικονομική ανταμοιβή.

Η ιδανική μέρα να στείλετε μια γραπτή αναφορά ή να  κάνετε μια ομιλία θα είναι 29 Απριλίου, η μέρα που ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής θα είναι σε μια καλή επαφή με τον Δία στον Καρκίνο. Το ταλέντο σας στην επικοινωνία θα είναι ορατό σε όλους. Ο Δίας βρίσκεται στον δεύτερο οίκο των οικονομικών ας, επομένως μπορεί να έχετε κάποια καλά νέα, που σχετίζονται με τα χρήματα. Στις 29 Απριλίου μπορεί να έχετε κάποια καλά νέα για μια καλή προσφορά, κάτι που θα σας ανεβάσει τη διάθεση.

Πίσω στις Μηνιαίες Προβλέψεις

energy stones

Windows Phone Application

Κατεβάστε την εφαρμογή του Ονειροκρίτη στο Windows Phone σας

Windows Phone Application

Κατεβάστε την εφαρμογή του Astrologer.gr στο Windows Phone σας εντελώς Δωρεάν
© Astrologer.gr 2014 || Created & Powered by Estella Creations || Πολιτική Προστασίας