Κλείστε τώρα το ραντεβού σας με την κα Νεφέλη, για μια μοναδική προσωπική εμπειρία!

gemini Ετοιμαστείτε για οικονομικές επιτυχίες, αγαπητοί Δίδυμοι! Ο μήνας αυτός ολοκληρώνει έναν ετήσιο κύκλο οικονομικής κι επαγγελματικής ανάπτυξης στο ζώδιο σας, όπου πήρατε πρωτοφανή ρίσκα. Ο επιχειρηματικός Δίας βρίσκεται στον Καρκίνο, στον τομέα των οικονομικών σας, από τις 25 Ιουνίου του 2013 και σας έχει ωθήσει πολύ μακριά από την άνετη σας ζώνη και σε νέα χωράφια. Ίσως βρήκατε μια νέα πηγή εισοδήματος, μια νέα εργασία ή να επιστρέψατε στο πανεπιστήμιο, αφού ο Δίας κυβερνά και την ανώτατη εκπαίδευση. Μπορεί να σας ζήτησαν να διδάξετε, να μιλήσετε και να κάνετε παρουσίαση των γνώσεων σας. Ίσως η επίδραση του Δία να είχε σχέση με το να ξεπεράσετε τα γνώριμα όρια εργασίας ή τρόπου εργασίας. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, ο Δίας στον Καρκίνο είχε σχέση πιο πολύ με τον τομέα εργασία και οικονομικές υποθέσεις.

Αν δεν αλλάξατε το επάγγελμα σας ή θέση εργασία, μπορεί να αναπτύξατε μια μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Ένα από τα μεγαλύτερα μαθήματα του Δία είναι η εκμάθηση της αξίας μας: ως υπάλληλος, ως δημιουργικός άνθρωπος, ως σύντροφος και ως φίλος.  Ως αποτέλεσμα αυτού, κάποιοι παντρεύονται, αρραβωνιάζονται ή μετακινούνται σε πιο ασφαλή μονοπάτια ή συντρόφους, ιδιαίτερα όταν ο Δίας βρίσκεται στον δεύτερο οίκο. Ανακαλύπτετε την απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στην καθημερινότητα και την αναζήτηση της περιπέτειας.

Στις 16 Ιουλίου, ο Δίας συνεχίζει την πορεία του στον χαρούμενο Λέοντα για 13 μήνες, στον τρίτο οίκο της επικοινωνίας, των ιδεών, των αδερφών και της γειτονιάς. Οι Δίδυμοι είναι οι φυσικοί κυβερνήτες του τρίτου οίκου, επομένως θα έχετε ευχάριστες επικοινωνιακές συναναστροφές και στιγμές από τώρα μέχρι τις 11 Αυγούστου του 2015. Θα έχετε να πείτε πολύ περισσότερα, κι αφού ο Δίας συνδέεται με τις εκδόσεις και τη διάδοση ιδεών, θα θέλετε να πείτε στον κόσμο αυτά, που έχετε στο μυαλό, μέσω πολλών δημιουργικών μέσων. Ας αρχίσετε την κοινοποίηση! Ετοιμαστείτε για μια πιο ενεργή παρουσία στα social media, καθώς ο Δίας θα σας κάνει υπερκοινωνικό.

Ο Δίας επισκέπτεται κάθε ζώδιο ανά 12 χρόνια και βρίσκονταν στον Λέοντα από τον Αύγουστο του 2002 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2003. Θυμηθείτε τα γεγονότα εκείνης της περιόδου, γιατί μπορεί να επανέλθουν στην επιφάνεια. Αφού ο τρίτος οίκος κυβερνά τις κοινότητες και ο Δίας τα μακρινά ταξίδια, μερικοί Δίδυμοι θα βρίσκεστε σε συνεχή κίνηση ανάμεσα σε δύο πόλεις για δουλειά ή για να δείτε φίλους. Μπορεί να βρείτε κάτι συναρπαστικό στη γειτονιά σας, όπως η συμμετοχή στα κοινά του Δήμου ή στις αντίστοιχες εκδηλώσεις.

Στα μέσα του μήνα, δε θα έχετε όρεξη να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, καθώς η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, επικεντρώνεται στον όγδοο οίκο του σεξ, της οικειότητας και των κοινών οικονομικών. Η προσοχή σας θα βρίσκεται σε ένα άτομο, θέμα ή τελικό στόχο και δε θα τα παρατήσετε μέχρι να πετύχετε αυτό, που θέλετε. Αν είχατε μια επιφανειακή σχέση, ετοιμαστείτε να την εμβαθύνετε. Μπορεί να σας προσφερθεί η ευκαιρία για μια επένδυση. Ένα ζήτημα, που αφορά κάποιο ακίνητο ή μια δικαστική διαμάχη μπορεί να βρεθεί στο επίκεντρο.

Ο μήνας τελειώνει με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα, στις 26 Ιουλίου, στον τομέα της επικοινωνίας. Νέα ξεκινήματα στον τομέα της φιλίας, της επικοινωνίας ή στης σχέση με τα αδέρφια είναι το επίκεντρο της Νέας Σελήνης. Στις 4 Ιουλίου, ο Ήλιος αντιτίθεται στον Πλούτωνα και μπορεί να σας προκαλέσει προβλήματα στην εργασία. Μπορείτε να επανορθώσετε για χαμένες ευκαιρίες στη Νέα Σελήνη, στις 26 Ιουλίου. Γνωριστείτε με όσο περισσότερο κόσμο μπορείτε, αφού μπορεί να βάλετε το σπόρο για νέες συναρπαστικές φιλίες και συνεργασίες για τους επόμενους έξι μήνες.

Πίσω στις Μηνιαίες Προβλέψεις

energy stones

Windows Phone Application

Κατεβάστε την εφαρμογή του Ονειροκρίτη στο Windows Phone σας

Windows Phone Application

Κατεβάστε την εφαρμογή του Astrologer.gr στο Windows Phone σας εντελώς Δωρεάν
© Astrologer.gr 2014 || Created & Powered by Estella Creations || Πολιτική Προστασίας