Κλείστε τώρα το ραντεβού σας με την κα Νεφέλη, για μια μοναδική προσωπική εμπειρία!

gemini

Αγαπητά Διδυμάκια, κοντά στις 10 Αυγούστου είναι πιθανό να δείτε τις προσπάθειές σας, ειδικά εάν έχουν σχέση με μια δημοσίευση ή διαφήμιση να πιάνουν τόπο. Επειδή θα βάλετε καρδιά και ψυχή σε αυτό που θα κάνετε, θα αισθανθείτε πολύ συνδεδεμένοι με το αποτέλεσμα , χαρείτε το!. Το αποτέλεσμα αυτό μπορεί να αφορά ένα διεθνές έργο ή την απόκτηση διεθνών δεσμών με κάποιο τρόπο.

Η επικοινωνία και το γράψιμο , θα συνεχίσουν να είναι σημαντικές δραστηριότητες για εσάς για το υπόλοιπο του μήνα. Στις 12 Αυγούστου με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον τομέα της επικοινωνίας σας , μέχρι τις 5 Σεπτέμβρη , ο λόγος σας θα ρέει πολύ ομαλά. Είτε θελήσετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το δώρο για γραπτή ή προφορική επικοινωνία να ξέρετε ότι δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα. Θα έχετε μια εξαιρετική ικανότητα να εκφράσετε τις ιδέες σας με χάρη. Επιπλέον , θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για οποιονδήποτε, να σας αρνηθεί κάτι σε ότι αφορά τον τομέα των πωλήσεων. Μπορείτε να απολαύσετε το ρεκόρ σας στις πωλήσεις του μήνα . Δώστε ιδιαίτερη σημασία στις 18 Αυγούστου όπου και θα έχετε μια μεγάλη ευκαιρία να δώσετε ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στις πωλήσεις σας ή να εργαστείτε πάνω σε ένα μεγάλο έργο. 

Η Νέα Σελήνη στις 25 Αυγούστου πέφτει πάνω στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειάς σας. Η προσοχή σας θα κινηθεί πάνω στα παιδιά σας ή στην τοποθεσία που μένετε. Εάν σκέφτεστε μια μετακίνηση , ιδανικές μέρες για να ξεκινήσετε να ψάχνετε είναι οι επόμενες δέκα ημέρες από την Νέα Σελήνη.< 

Στα θέματα της καρδιάς , ο μήνας αυτός θα σας χαρίσει την ευκαιρία να σκεφτείτε ένα μεγάλο ειδύλλιο. Αυτό που θα παρατηρήσετε είναι ότι η αυτοπεποίθηση, η αισιοδοξία σας και η σιγουριά που αποπνέετε θα προσελκύσουν ρομαντικές ευκαιρίες κοντά σας. Ωστόσο, θα υπάρξουν στιγμές που θα ενδώσετε σε μη θετικές ερωτικές σκέψεις και είναι πιθανό να αισθανθείτε ότι χτυπάτε πάνω σε ένα τοίχο. Κάντε στον εαυτό σας την χάρη να απολαύσετε τον έρωτα και δεν θα χρειαστεί να αισθανθείτε τίποτα άσχημο. Η επικοινωνία με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα πρέπει να αποτελέσει μόνο στιγμή απόλυτης χαράς και τίποτα άλλο.

Στις 12 Αυγούστου , η Αφροδίτη , ο πλανήτης της αγάπης θα εισέλθει στον τομέα της επικοινωνίας σας και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου. Όσο η Αφροδίτη βρίσκεται εκεί θα έχετε την ικανότητα να μιλήσετε ελεύθερα και να εκφράσετε τα συναισθήματα σας , χωρίς να έχετε τον φόβο της απόρριψης . Τώρα είναι η στιγμή να γράψετε ένα γράμμα αγάπης , να μιλήσετε για πρώτη φορά για την αγάπη σας σε κάποιο πρόσωπο ή απλά να απολαύσετε ένα ευχάριστο διάλογο με το ταίρι σας. Ο Δίας βρίσκεται επίσης στον τομέα της επικοινωνίας σας , προσθέτοντας καλοσύνη . Στις 18 Αυγούστου , είναι πιθανό να λάβετε ένα πολύ ευχάριστο ερωτικό μήνυμα.

Στην συνέχεια , στις 25 Αυγούστου , μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας να είναι η ψυχή σε κάθε πάρτι που θα καλεστείτε. Εάν είστε ελεύθεροι, αυτή είναι μια ιδανική στιγμή για να προγραμματίσετε μια πρώτη συνάντηση με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να απολαύσετε την συντροφιά και την συνομιλία μαζί του . Οι επόμενες ημέρες , μπορεί να είναι δύσκολες για τον έρωτα, ειδικά στις 26 και 27 του μήνα. Τα πράγματα στο γραφείο θα είναι δύσκολα και η ατμόσφαιρα τεταμένη. Μην αφήσετε κανένα να σας χαλάσει την διάθεση. 

 

Πίσω στις Μηνιαίες Προβλέψεις

energy stones

Windows Phone Application

Κατεβάστε την εφαρμογή του Ονειροκρίτη στο Windows Phone σας

Windows Phone Application

Κατεβάστε την εφαρμογή του Astrologer.gr στο Windows Phone σας εντελώς Δωρεάν
© Astrologer.gr 2014 || Created & Powered by Estella Creations || Πολιτική Προστασίας