Κλείστε τώρα το ραντεβού σας με την κα Νεφέλη, για μια μοναδική προσωπική εμπειρία!

 

 

 Θα ακούσετε κάποιες ειδήσεις στον εργασιακό σας χώρο που θα σας φορτίσουν συναισθηματικά κοντά στις 3Μαΐου. Για εσάς που εργάζεστε θα μπορούσε να απολυθείτε ή να αποφασίσετε ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε σε καινούργιους χώρους . Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι θα τελειώσετε ένα μεγάλο έργο και έχοντας μεγάλη αγωνία για την παρουσίασή του στο αφεντικό σας. Μην ανησυχείτε, είστε πανέτοιμοι για όλα και δεν έχετε τίποτα να ανησυχείτε.
Στην πραγματικότητα, θα είστε σε μια αξιοζήλευτη θέση μετά τις 7 Μαΐου, και μέχρι τις 5 Ιουνίου, οτιδήποτε αφορά τα οικονομικά σας . Αν έχετε αναρωτηθεί πότε θα ήταν η τέλεια στιγμή ώστε να ζητήσετε αύξηση, κρατηθείτε μέχρι τις 16 Μαΐου. Τουλάχιστον, θα αισθανθείτε πιο ανώτεροι. Θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα το πόσο συναισθηματικά έχετε εναρμονιστεί με την δουλειά σας.

Τα πράγματα γίνονται ακόμα καλύτερα για σας μετά τις 11 Μαΐου, και μέχρι τις 24 Ιουνίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα είστε υπολογίσιμη δύναμη! Χρησιμοποιήστε το αυτή τη φορά για να ξεκινήσετε σχέδια ή προσπάθειες που είναι σημαντικά για εσάς. Θα έχετε όλη την δύναμη που θα χρειαστείτε για να εξασφαλίσετε την επιτυχία.

Η μόνη προειδοποίηση είναι ότι μετά την 18η Μαΐου και μέχρι τις 11 Ιουνίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας. Αυτό δεν θα ακυρώσει τις δυνατότητες επιτυχίας σας , αλλά θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σχετικά με το πώς θα επικοινωνείτε με τους άλλους γύρω σας. Διορθώσει τυχόν λάθη και κάντε υπομονή!

 

Πίσω στις Μηνιαίες Προβλέψεις