Κλείστε τώρα το ραντεβού σας με την κα Νεφέλη, για μια μοναδική προσωπική εμπειρία!

 

 Αυτός θα είναι ένας πολυάσχολος μήνας, γεμάτος ενδιαφέρουσες εξελίξεις σε δύο βασικούς τομείς: την επικοινωνία και τη ζωή στο σπίτι σας. Η Αφροδίτη ανάδρομη ταξιδεύει εκεί μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου, υπενθυμίζοντάς σας ότι θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε πρότυπα σκέψης σας που συνδέονται με τα οικονομικά και το ειδύλλιο, καθώς και τη συνολική αυτοεκτίμησης σας. Ήρθε η ώρα να ξαναγράψετε ένα σενάριο στο μυαλό σας που δεν λειτουργεί - και να θυμάστε ότι το μυαλό σας είναι ένα ισχυρό εργαλείο που θέτει τα θεμέλια για την επιτυχία σας σε όλα τα θέματα. Αν το σκεφτείτε πιστεύω ότι, μπορείτε να το επιτύχετε.

Όταν πρόκειται για την ικανότητα βιοπορισμού σας, καθώς και ό, τι γνωρίζετε σε θέματα της καρδιάς, υπάρχει μια στροφή που πρέπει να συμβεί για να μπορέσετε να αισθανθείτε πραγματικά ολοκληρωμένοι. Ευτυχώς, ο Άρης θα επιταχύνει τα πράγματα μετά τις 8 Αυγούστου, βοηθώντας σας σε θέματα συζήτησης. Μια Νέα Σελήνη στον τομέα της επικοινωνίας σας στις 14 Αυγούστου θα μπορούσε να σας οδηγήσει να φυτέψετε τους σπόρους της αλλαγής .

Στις 11 Αυγούστου, μια δεύτερη σημαντική αλλαγή συμβαίνει. Ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης και της αφθονίας, θα είναι στον 4ο οίκο σας του σπιτιού και της οικογένειας για πρώτη φορά σε δώδεκα χρόνια. Μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2016 ο Δίας θα παραμείνει σε αυτό το μέρος του χάρτη σας, προσφέροντας την ευκαιρία για να αναβαθμίσετε την κατάσταση διαβίωσής σας . Σε ορισμένες περιπτώσεις, μια κίνηση αρκεί για να αγαπήσετε απολύτως τη νέα κατοικία σας. Αυτή θα είναι μια μεγάλη χρονιά για να αγοράσετε ένα σπίτι ή να κάνετε μια ανακαίνιση στο υπάρχον σπίτι σας. Όποια και αν είναι η εσωτερική αλλαγή που κάνετε θα διασφαλίσετε την ειρήνη και την ευτυχία στο εσωτερικό μέτωπο για πολύ καιρό . Κάποιος κοντά σας μπορεί να αναγγέλλει ότι ένα μωρό είναι στο δρόμο.

Πίσω στις Μηνιαίες Προβλέψεις