Κλείστε τώρα το ραντεβού σας με την κα Νεφέλη, για μια μοναδική προσωπική εμπειρία!

gemini

Αγαπητά Διδυμάκια τον μήνα αυτό η ζωή στο σπίτι θα γίνει ακόμη πιο γλυκιά. Από τις 5 μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου θα απολαύσετε μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα αρμονίας ανάμεσα σε εσάς και την οικογένεια σας χάρη στην Αφροδίτη που περιοδεύει στον τομέα της οικογένειας σας. Μπορεί επίσης να αποφασίσετε να διακοσμήσετε τον χώρο σας κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου. Αν ναι , συγκρατήστε την επιθυμία σας για τα πιο ακριβά έπιπλα και αξεσουάρ γιατί ο λογαριασμός σας στην τράπεζα θα μειωθεί πολύ !. Παρόλα αυτά , ότι αγοράσετε για το σπίτι σας αυτή την περίοδο θα είναι πράγματα που σας αρέσουν και θα αγαπήσετε πολύ.

Στις 8 Σεπτεμβρίου θα βρεθείτε στο προσκήνιο για ένα επίτευγμα στην επαγγελματική σας ζωή. Το αφεντικό σας ή κάποιο άλλο σημαντικό πρόσωπο θα παρατηρήσει την δημιουργική εργασία σας και σε αυτή την περίπτωση μπορείτε με βεβαιότητα να περιμένετε λαμπρούς επαίνους. Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι θα αισθανθείτε ότι είναι πολύ σημαντικό για εσάς να ακολουθήσετε την ευτυχία σας , όταν πρόκειται για το επάγγελμα σας. Εάν είστε σε μια εργασία που δεν σας ταιριάζει και τόσο , ίσως ήρθε η ώρα για μια αλλαγή. Εάν είστε η στιγμή είναι κατάλληλη να αφιερωθείτε περισσότερο σε αυτή.

Αν είστε μέσα σε μια σχέση μπορεί να ανακατέψετε το ποτήρι περισσότερο από τις 13 Σεπτεμβρίου και μετά όπου ο πολεμιστής Άρης θα εισέλθει στον τομέα των σχέσεων σας , προσθέτοντας αρκετό κίνητρο για να πάρετε αυτό που θέλετε από το ταίρι σας. Το πρόβλημα εδώ είναι ότι με τον Άρη δεν θα υπάρξουν μεγάλα περιθώρια για συμβιβασμό. Θέλετε τα πράγματα να κυλήσουν με τον δικό σας τρόπο μέσα στην σχέση και αυτό δεν θα βρει εντελώς σύμφωνο το ταίρι σας. Αν είστε μόνοι η Νέα Σελήνη στον τομέα του έρωτα στις 25 Σεπτεμβρίου θα μπορούσε να οδηγήσει στην έναρξη μια μαγικής σχέσης ανάμεσα σε εσάς και ένα καινούργιο πρόσωπο.

Η οικογένεια σας θα έχει πολλά περισσότερα να πει για την κατάσταση της αισθηματικής σας ζωής αυτό το μήνα. Από τις 5 μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου , θα μιλήσετε για την σχέση σας ή θα παρατηρήσετε ότι ένα συγγενικό σας πρόσωπο θέλει να σας συμβουλέψει σχετικά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μπορεί να μην σας αρέσουν όλα όσα θα ακούσετε ειδικά γύρω στις 10 Σεπτεμβρίου.

Ίσως να υπάρχει ένα τυφλό σημείο σχετικά με το πρόσωπο που σχετίζεστε . Αν ναι , φίλοι ή συγγενείς θα το επισημάνουν σε εσάς. Αυτό το σημείο δεν αποτελέσει αιτία χωρισμού ίσα ίσα που θα φανεί πολύ χρήσιμο αν είστε πρόθυμοι να ανοίξετε τα μάτια σας σε μια ατέλεια της σχέσης ή του/της συντρόφου σας. Υπάρχει μια φανταστική ευκαιρία να διορθώσετε κάποια πράγματα. Μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου είναι πιθανό να αισθάνεστε πιο κοντά στο ταίρι σας και όλα αυτά χάρη στην οικογένεια σας. Αν συζείτε με το ταίρι σας , είναι πιθανό να προκύψει μια σύγχυση σχετικά με ένα εσωτερικό σας θέμα γύρω στις 10 Σεπτεμβρίου. Κρατείστε μακριά αποφάσεις για την ακίνητη περιουσία ή για τα κοινά οικονομικά με το ταίρι σας μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου . Μετά από αυτή την ημερομηνία θα έχετε την ικανότητα να έρθετε σε συμφωνία με το πρόσωπο που ζείτε μαζί.

 Αν κάνετε ακόμη παρέα με την μοναξιά , η Νέα Σελήνη στις 25 Σεπτεμβρίου θα σας δώσει την ευκαιρία να συναντήσετε ένα νέο έρωτα . Η Νέα Σελήνη πέφτει πάνω στον τομέα των σχέσεων σας και κατά τις επόμενες δέκα ημέρες που ακολουθούν η δύναμη των προθέσεων σας σε αυτό τον τομέα θα είναι πολύ ισχυρή. Αποδεχτείτε όλες τις κοινωνικές προσκλήσεις που θα σας γίνουν , ποτέ δεν ξέρεις ποιον θα συναντήσεις ! . Μετά τις 29 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη ο πλανήτης της αγάπης και του έρωτα θα μπει στον τομέα των σχέσεών σας , προσθέτοντας ακόμη μεγαλύτερη δύναμη σε αυτό το νέο φεγγάρι. Χρησιμοποιήστε την καλά!.

Πίσω στις Μηνιαίες Προβλέψεις

energy stones

Windows Phone Application

Κατεβάστε την εφαρμογή του Ονειροκρίτη στο Windows Phone σας

Windows Phone Application

Κατεβάστε την εφαρμογή του Astrologer.gr στο Windows Phone σας εντελώς Δωρεάν
© Astrologer.gr 2014 || Created & Powered by Estella Creations || Πολιτική Προστασίας