Κλείστε τώρα το ραντεβού σας με την κα Νεφέλη, για μια μοναδική προσωπική εμπειρία!

 

Η ερωτική σας ζωή θα είναι πολύ ευαίσθητη αυτό τον μήνα. Στις 4 Φεβρουαρίου, ο ερωτικός σας τομέα θα φέρει καταστάσεις που θα μπουν ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Εάν η σχέση σας είναι περιστασιακή ή είστε λάτρης του φλερτ, πιθανόν θα δώσετε ένα τέλος σε όλα αυτά. Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, θα είναι και το σωστό γιατί ίσως να βρεθείτε σε μια πιο μόνιμη σχέση και όλα θα ξεκαθαρίσουν.


Μια άλλη πιθανότητα, είναι ότι θα πρέπει να διαχειριστείτε μια κατάσταση που θα εμπλέκεται ένα παιδί. Αυτή ή αυτός, θα σας κάνει τη ζωή δύσκολη, αλλά σαν ενήλικας που είστε θα τα βάλετε όλα σε μια σειρά βασιζόμενοι στην ανιδιοτελή αγάπη.


Είναι ο καιρός να αυξήσετε την μαγνητική σας δύναμη και τη γοητεία σας. Η σαγήνη και η αυτοπεποίθηση θα φτάσουν στα ύψη και είναι το καλύτερο χρονικό διάστημα να ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση. Εάν νιώθετε κουρασμένοι από τη δουλειά σας, κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας και προγραμματίστε ένα σπα ή μια εξόρμηση στα μαγαζιά. Το αξίζετε !


Θα γίνετε μέλος μιας νέας παρέας, θα συμμετέχετε σε πάρτι και σε κοινωνικές εκδηλώσεις , θα πραγματοποιήσετε ένα πλάνο που θα κάνει τα πιο κρυφά σας όνειρα πραγματικότητα. Αυτή είναι η φράση που σας εκφράζει « Τα πάντα είναι πιθανά » και εν μέσω έκλειψης ελπίδες και ευχές γίνονται αληθινές.

 

 

 

 

 

 

 

Πίσω στις Μηνιαίες Προβλέψεις